Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Abramburika cum mai esti? Ce face samburelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

La multi ani Dangabriela!!!

La noi se fumeaza doar pe balcon - chiar si musafirii. Dintodeauna a fost asa - adica de un an de cand ne-am mutat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dragi mamici!
La multi ani fericiti Dangabriela!!!

Am si eu un SZ -Ce folositi pentru a proteja bebelusii de intepaturile tantarilor?Si in casa si afara!

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Impotriva tintarilor: in casa - plase la geam, afara plasa din dotare a carutului. Daca bebe e in brate folosesc vigilenta!
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

I-am facut si eu acu' jumatate de ora piure de morcovi (de fapt ceva intre piure si supa). A papat vreo 2 lingurite si mi s-a parut ca i-a placut.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

DANGABRIELA – la multi ani!

SIMO- multa sanatate si ia-le usor, usor! Stiu ca e greu, incearca sa te intinzi si tu cat doarme Edu ziua, poate nu adormi, dar stai asa relaxata si cu ochii inchisi, ajuta mult.

FLUTURAS- pai nu-i mai da cereale de orez daca o constipa. Incearca alt fel, de ovaz fara gluten, nu stiu exact ce e la voi. Sau asteapta si incepe cu fructe apoi combina cerealele cu fructe. Eu la Patrick asa faceam, una pentru ca nu suporta deloc cereale cu lapte si doi, la fel, avea mereu probleme cu kk.

MONIKA- stai mami linistita, fiecare copil are ritmul lui. O sa te rogi acusi sa mai stea locului si o sa-ti fie dor de cand era bebe mic si linistit. De cand incepe sa se intoarca, s-a dus linistea ta.

Al meu toata ziua incearca sa se ridice in fundulet, se enerveaza rau ca nu-l las inca. NU stiu, mi se pare prea devreme, coloana lui nu cred ca e inca pregatita. De intors, se intoarce pe-o parte, dar nu pe burtica. Daca e pe burtica se intoarce pe spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Salutare adunare!

Dangabriela, LA MULTI ANI!
Sa fii fericita si iubita, asa cum un om frumos, cald si optimist ca tine o merita!

Shines, ai grija de inima ta. Fii mai putin perfecta, dar cu inima mai odihnita .

Fetelor am disparut (daca cineva a remarcat - asta ca sa-mi fac si eu micul numar de cochetarie forumeasca) din cauza botezului. A fost duminica si a fost minunat! Pana la urma nasul a fost de aur si l-a convins pe sot sa avem si masa dupa. Printesa mea a fost sarbatorita cum trebuie si asta m-a facut foarte fericita.

Mie mi se pare ca s-a facut insuportabil de cald. Este oare bine sa mai iesim afara pe la pranz?

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna fetele!
La multi ani fericiti, DANGARBRIELA!!! Speram ca bebe Andrei e mai bine! Pupam!

CRema de soare pe maini: NU! Eu am o piele vai de capul ei, albaaaa, m-am prajit de zeci de ori...nu mai putem dormi noaptea, nu suportam hainele pe mine (deh, tineretea) DAAAR nu m-am prajit niciodata pe maini!

DE_EA: nu am tantari in casa. Pt afara, i-am luat husa pt insecte, o pun peste carucior cand e cazul. In nici un caz produse anti-tantari aplicate pe piele.

CATALINA, ma bucur ca pana la urma a fost ok cu botezul. Parerea mea e ca nu prea mai e de iesit decat dimineata si seara, dupa 5-6..

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

CATALINA - da eu am remarcat, chiar voiam sa intreb de tine, stiam ca erai cam suparici cu botezul si apoi nimic,... Asteptam si poze de la marele eveniment.

RROX- felicitari, am vazut ca scrisoarea Catalinei e pe prima pagina a forumului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

MA scoate din sarite reclama asta, sigur nu voi manca cereale de la ei.

Am revenit si eu de prin plimbari, am cumparat steamer si storcator de fructe. Mori cu zilele in masina, am bagat un dus cu piticul, btw eu ii fac acum de 2x pe zi baitza, bine asta cand transpira , nu cred ca ii fac rau?

Si acum intrebare intrebatoare; i-am facut suc de morcov si i-a pus in ceai cam 3 linguri, am procedat bine sau este inca prea devreme pt. asa ceva. I-am dat si crud, nediluat, dar s-a dus pe bluza ,k tampa ce sunt nu i-am pus bavetica.

sa reiau: eu in prima zi cand am venit de la spital cu pitik, am bocit de mama focului, ma uitam la ea si boceam. Nu stiam daca sunt pregatita sa am grija de ea singura, dar uite ca are 3 luni si nu a patit nimic, doar o mica raceala(nu din cauza mea, popa e de vina).Dar m-a suparat spatele infernal si mai ales epiziotomia, o luna am plans de durere, iar acum ma rup genunchii.

Facut si eu exercitii cu pitik, super, era cu7 gura pana la urechi. Eu nu gasesc tabelul , vroiam sa ma laud si eu cu -1 kg. au mai ramas 11 kg.

Monik, nu iti fa griji si eu eram putin morcovita ca nu facea ce faceau ceilalti bbi, dar cand a inceput am zis gata "TNT"- stau cu ochi pe ea ca pe dinamita, asta cand nu o pun in scoica, dar azi la masa asa tare ce s-a enervat ca mai avea putin si se ridica si din aia.... cocncluzia, pana aici mi-a fost.

La noi a inceput furtuna

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput