Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (136)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

FETELOR,stati asa ca vorbim despre trei feluri de nasteri:naturala cu epidurala,naturala fara epidurala si cezariana.

ca daca e sa aleg intre naturala FARA EPIDURALA ,aleg operatia pe creier mai degraba !!!!!

Da, da si eu, din experienta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetele eu am o curiozitate.
Am citit cum ca mai multe mamici care desi alapteaza si au laptip din plin (dupa spusele lor) incearca sa dea si LP.De ce??
Eu stiu ca Lm-ul este CLAR mai bun decat LP-ul.
Mie dr mi-a spus ca de acum baza e mancarea solida,iar laptele se va diminua considerabil,dar sa nu imi fac griji caci e normal.
Nici eu nu mai am LM cine stie ce,iar Paul baga fara numar,de multe ori se enerveaza ca nu mai are ce suge insa nu m--am gandit nici o clipa sa-i dau completare.

Sper sa ma lamureasca si pe mine cineva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

fetele, vand acvariul. Daca e interesat cineva astept PM. E acvariu mare de 180 l, il dau cu tot cu masa special si pestisori.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

fetele ma gandesc sa facem asa:
ne intalnim si acum duminica si cealalta duminica pe 4 iunie. cine poate, vine la ambele intalniri cine nu la care poate.
acum va rog sa stabilim ora si daca se poate sa facem si niste confirmari sa fim macar 2 daca tot ajungem pana in herastrau.
ok?

adriana, am incercat si cu LP in legume...si cu iaurt si nimic. Parca papa o idee mai bine cand e cu iaurt. Gustul de LP ii e necunoscut cumva....am pus si lapte de mama...doar ca e greu de fiecare data sa ma mulg...e mare de acum!
ei...incet incet...asa e el fun tzatzica lui....vine in 4 labute si o cauta, ma musca, ma bate...sa ii dau...trage de tricou...e super nostim!

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

btz, sunt mamici care vor sa opreasca alaptarea la 1 an, d-aia isi obisnuiesc copilasi cu LP.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Eu ii dau LP seara inainte de baita, si dupa baita ii dau LM, in principiu ca sa se sature bine, sa dormim amandoua bine. LM nu prea mai tine de sat la varsta asta (cel putin la mine), s-a vazut si de la 5 la 7 luni cand a luat 300g/ luna ca nici diversificati nu eram (cu 4 lgte de mancare cum sa se sature)
Inainte de asta se trezea in max 1 ora si manca iar, si apoi din 2 sau 3 ore. Si suptul dura fff mult ca se goleau sanii si astepta cuminte sa se umple iar, amandoi (mi-ar fi trebuit 4 sani de fapt). Si acum se trezeste dar parca mai rar (nu tin minte la ce ora sau de cate ori). In plus vreau sa o invat cu LP (biberon nu vrea), mai am si 2 nunti si zau daca stiu cum sa fac??
Ca noaptea inca nu am incercat sa ii dau LP.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

larissa eu vin in herastrau!
Nici Sara nu mai mananca legumele cu pofta de vreo 2 luni, desi inainte le manca imediat. De fapt, daca le subtiez cu apa si le dau la bibe le bea.
Ieri i-a placut o reteta din copilul vegetarian, supa crema de cartofi , morcov, cu chimen. Pestele ii place enorm. Carne nu i-am dat.
pufescu n-am mai ajuns de luni in IOR, dar ma voi uita pe harta ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

eu sunt la plaja imi bronzez putin sunculitele

Btz eu una vreau ca dupa 1 an sa o intarc, am destul LM incat sa se sature dar nu mai vreau eu, dupa un an cik e un rasfat si nu mai are nici proprietatile pe care le avea ori are si in momentul de fata. eu vreau si din comoditate pentru mine ca poate reusim sa renuntam la mesele de peste noapte.

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Alice si eu am crema de la aceeasi firma si se intinde bine si intra repede in piele, Andruta mea sta la cremuit.

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

nu stiu inca de saptamana viitoare, va anunt. ideea e ca vin finii la noi (ei nu stau in RO) asa ca chiar trebuie sa fim acasa. si mai avem o problema. noi putem numai dupa 5, 5 jumate , dupa ce se trezeste Andrei. si sa zic ca ii dau masa de seara in parc, la borcanas. . el nu mai vrea sa doarma afara pe de o parte ma bucur, dar pe de alta parte e greu ca trebuie sa fii acasa pentru somnicul lui, ca altfel e jale. gata, de acum trebuie sa stam dupa el, ce sa facem.....

LArisa

eu o sa ma bag la mai multe intalneli dupa 9 iunie, cand am examenul, ca saptamanile astea o sa imi tataie fundul si o sa invat si eu sper,...nu ca acum, cand stau pe net dar sunt extrem de obosita

Mergi la inceput