Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (136)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Rody, eu ma descurc f bine cu copilul fara Cosmin, doar la iesiri e mai greu, in masina, la cumparaturi, daca fac cumparaturi in magazin mic, nu pot intra cu caruciorul, daca ma duc la hipermarket, e greu si cu carucior si cu cos de cumparaturi...
In casa si iesit la plimbare pot sa ma lipsesc linistita de sot, doar la treburile mai mari am nevoie de el.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Paula eu la hipermarket o pun pe Stefi sus in carucior, sta foarte bine, se tine cu manutele si ii place mai mult decat in carutul ei ca e mai sus si vede tot. Sterg doar putin cu servetel umed inainte ca sunt cam murdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mycya..ce fain!
si eu de-abia o astept pe mama :)
si am ajuns la ccl ca nu am bani de rulouri..asa ca dupa ce venim din concediu ma mut la soacra cu mama si cu copiii, iar sotu sa stea unde vrea (acolo nu este internet si tv e din ala vechi :):)..asa ca ilinca, ne vedem mai des :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Frumoasa luptatoare, Bea Sanatate multa multa!!

Filip de mya85

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Rody, eu ma descurc f bine cu copilul fara Cosmin, doar la iesiri e mai greu, in masina, la cumparaturi, daca fac cumparaturi in magazin mic, nu pot intra cu caruciorul, daca ma duc la hipermarket, e greu si cu carucior si cu cos de cumparaturi...
In casa si iesit la plimbare pot sa ma lipsesc linistita de sot, doar la treburile mai mari am nevoie de el.

Paula eu la hipermarket o pun pe Stefi sus in carucior, sta foarte bine, se tine cu manutele si ii place mai mult decat in carutul ei ca e mai sus si vede tot. Sterg doar putin cu servetel umed inainte ca sunt cam murdare.

si eu la fel, e tare incantata www.facebook.com/media/set/?set=a.215985438430371.67422.100000567492604#!/photo.php?fbid=217434468285468&set=a.215985438430371.67422.100000567492604&type=1&theater" target="_blank">asa

azi am ratat kk de dimineata, il avea pachet la trezire . dar tot am pus-o pe olita, sa se obisnuiasca. si eu faceam pishhhhhuuuuu, si ea facea shhhhhhh

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna fetelor.

Multumim tuturor care s-au gandit ieri la noi. Aproape ca nu-mi vine sa cred cand ma gandesc ca peste o luna Theo implineste un an. Si ma bucur tare mult ptr ca pe masura ce creste incepem sa ne cunoastem sai bine, sa-i intelegem nevoile si sa intuim ce vrea de la noi.

Eu va aadmir pe toate curajoasele care se gandesc la bb2 si o pe Alice. Eu insa nu am reusit sa uit perioada grea de inceput, cu raceli repetate, medicamente, pediatri, nopti nedormite, multe zile planse ptr ca Theo nu manca nimic. Sotul meu deja a uitat toate astea ptr ca mereu spune ca el mai vrea o minune mica. Eu ii raspund de fiecare data ca vreau si eu dar nu acum. Sa mai creasca Theo un pic.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Michelle, merci pt reteta. I-o dau bonei sa incerce ea
Cat despre bubite. Erau mai mari, nu una langa alta( mai rasfirate) si la inceput se inrosea pielea in jurul lor, apoi ramaneau numai bubitele.
Mycya, ce ma bucur pt tine...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Si la noi e cald tare, am 28 de grade in casa.. mooooorrrr

La capitolul progrese - si a mea se ridica in picioare de la Paste, mai nou sta destul de mult in picioare, se apuca cu mainilie si se ridica de orice, inclusiv de picioarele mele si ma linge, se plimba de colo colo in picioare daca are de ce sa se prinda.

Larisa - referitor la colectat urina, cel mai rapid a mea face dimineata la trezire, la olita. In nici 5 minute deja a facut. Si cand imi amintesc ca am stat si 1.5 h acum o luna si nu facea nimic!

Anne - cand mergi la consultatie cu piciorul lui G?
Si mi-am amitit ca ziceai de ulei de masline, pe care il recomanzi? Dupa ce tre sa ma uit pe sticla?

ainotna - ne dai si nou adatele tale sa te trecem pe prima pagina?
Presupun ca Antonia te cheama :)

ooana - ti-a iesit hip carry? :) Am incercat si eu dar fara filmulet sa vad daca o pot lega asa intuitiv siiii.. NU

Ajutorul sotului - pe mine ma ajuta doar prin simplul fapt ca sta cu ea, se joaca, in timp ce eu mai strang prin casa, gatesc sau ies la sala. In afara de ultima (mersul la sala - desi am vazut mamici care vin cu copiii si ei se joaca acolo sau chiar fac si ei gimnastica), pot sa fac orice cu Bianca, o tin la picioarele mele la bucatarie cu jucarii/ pungi/ sticle/ capace/ snururi, o las sa patruleze peste tot, la wc daca nu sta singura mergem amandoua si pe ea o pun pe olita :)

Bianca mea avea aseara 9150g. S-a mai lungit ca vad ca ii vin bine niste salopete care ii erau mari acum o luna.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Cat despre a te descurca singura ca mamica, cred ca depinde de cum s-a obisnuit fiecare. Mie imi place sa il am pe sot ptrin preajma ptr a ma ajuta cu Theo atunci cand e acasa. Insa cel mai adesea, datorita programului lui aglomerat, trebuie sa ma descurc singura. Si asta chiar nu ma deranjeaza. Ma degraba, m-ar deranja daca el ar ajunge acasa in fiecare zi la 16-17 insa si-ar gasi ceva de facut doar ptr a nu sta cu noi.

24.06.2010

Mergi la inceput

Azi vine si la noi pediatrul sa-l vada pe Theo. L-am chemat ptr ca nu ne-am mai vazut de vreo doua luni si ma intereseaza foarte tare sa vad cum i se pare lui faptul ca atunci cand calca isi deschide piciorul drept in lateral, mai mult decat pe stangul.

Giorgia, cu greutatea se pare ca ai nostri copii isi pastreaza in continuare silueta. Si Theo avea sambata 8,600 kg. Ideea e ca nu pare slab de loc. Degetelele arata ca niste carnaciori cat despre obrajori...mereu mi se spune la bloc ca este bucalat. Probabil ca e el mai scundut, caci eu nu l-am mai masurat de vreo 3 luni. Iar pediatrul lui n-a fost niciodata interesat de aspectul asta.

24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

michelle, asa si Nectarie pacalit mananca legumele. Eu il pacalesc altfel: ii pun legume apoi pe varful lingurii iaurt si el hap. Daca e obosit insa maraie apoi de necajeala ca i-am dat ce nu ii place. Asa nu imi place sa il chinui...de maine ii fac cu borsuc si mai diluat cum zici tu. daca e asa diluat se mentine 250 gr cantitatea pe care trebuie sa o pape sau trebuie crescuta? nectarie papa bine fructele. mai are si el nervisori insa in general le mananca. dar tot asa cu jucarele, cantat, distras atentia uneori. altfel maraie ca e in scaun si se trage sa iasa. bianca ta cand mai papa san? Azi au iesit analizele lui N si sunt toate in regula, fierul e la limita dar e in grafic. O sa suplimentam cu fier dar putin, doza profilactica. Sora mea merge ocazional la dr respectiva dar de cele mai multe ori la o dr de familie. o sa ii confirm si eu inca o data ca e f buna si sa se duca mai des la ea.
Am recoltat ieri simplu urina a facut in punguta. Nu a iesit nimic rau. La baieti e mai simplu de recoltat. Se lipeste o punguta care nu il deranjeaza.
Ca vorbiti voi de mers, activitati. Al meu numai pe jos e, se catara peste tot, darama tot, am mutat toate cartile de la rafturile la care ajunge. Are o atractie fantastica spre interzisre. Si eu fac treaba cu el destul de multa. Il mai las insa si in patut ca am avantajul ca patutul e in camera in care lucreaza sotul :) Acum ei doi au devenit buni prieteni, rad, chiuie si se joaca impreuna. Iar daca o am pe Ale acasa se joaca ea cu el. Scandal e atunci cand vrea sa joace ale un joc sau sa coloreze pentru ca N nu o lasa si Ale striga sa vin sa il iau. Doarme...fug la trebi.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput