Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (136)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Michelle, eu am monitor de la Primii Pasi. Isi face foarte bine treaba.
Alice, la noi plange mai mereu un catelus cand nu sunt stapanii acasa si la un moment dat am auzit din patut acelasi planset, cand ma uit Sasha il imita perfect pe catelus…De latrat, inca nu a latrat.
Bumblebee, al meu a adormit la un moment dat cu mancarea in gura doar ca sa imi arate ca nu mai vrea. S-a intamplat asa, deodata. Altadata, ca sa imi arate ca nu mai vrea, s-a intors in scaunel si a inceput sa se uite fix in coltul camerei. Dar isi intorsese capul foarte mult, sa nu ma mai vada. Si statea neclintit. Poate de aia a “adormit” si Duracell la masa.
Anne, eu am luat un carut tip umbrela, cel mare este foarte incomod de carat pe scarile de la intrarea blocului pana la lift, ocupa mult loc in portbagaj,etc. Pe cel mare o sa-l folosesc mai rar. Cel umbrela a fost 18 euro si e de la Hauck, foarte bun.
Bravo Cristian!
Ilinca, sa te distrezi la intalnire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

laurika, felicitari lui Cristian

Isa a adormit azi cu mai mult calm, la amiaza 2 ore in capat, apoi iar tura de oras noi fetele 3 ore, joaca cu tati, papa (m-am speriat cat de mult a mancat la amiaza: supa de galuste de gris si pilaf de orez cu legume la abur -ii dadeam cate o bucatica de morcov/pastaie/mazare/cartof/ardei si asa de atenta mesteca la fiecare!! deci, clar, astea ii plac , desi la cartofi facea inainte figuri...). seara iar a papat bine, am facut baita o jumate de ora, laptic 210 ml si somn, in 10 minute. ce m-a distrat e ca s-a ridicat in picioare in patut si si-a luat de pe masa de infasat paturica ei roz, i-am luat-o dupa ce a adormit ca deja e prea cald. am culcat-o doar in body.

nu mai stiu ce vroiam sa zic, am tot amanat sa scriu mesajul si gata, am uitat!! ne "auzim" maine. noapte buna, delfinariu

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Buna seara mamici dragi,

sper ca ma primiti inapoi printre voi, ca tare dor mi-a fost.
Sa va spun ce s-a intamplat de am lipsit atata: pai in luna aprilie am tot fost plecata de acasa (la parinti/socrii in fiecare weekend) asa ca am ramas in urma cu cititul si cum sunt "bolnava" si am niste fixatii ca nu vreau sa ratez nimic, m-am tot chinuit sa recuperez...asa ca asta fac de la Paste incoace.Mai intram pe cate un rezumat de-al lu' Crispro (sa-i dea Dumnezeu sanatate) dar gaseam ca s-a discutat de una/alta si eram curioasa, asa ca ma apucam iar sa citesc din urma.
In orice caz, pana la urma azi m-am hotarat sa sar peste ce nu am citit (ultimele 2 capitole), ca nu mai aveam sanse sa va prin din urma.

Am sa trimit mai multe mesaje ca sa nu cumva sa pierd ce scriu.

Mergi la inceput

Sa va povestesc despre noi, ca in ultimul timp s-au intamplat destule.

Pe langa problemele pe care mi le faceam ca Matei nu se ridica singur, nu sta in fundulet, etc, daca va amintiti, noi am avut acel diagnostic de torticolis pentru care am facut kinetoterapie vreo 2 luni.Desi facea kinetoterapie, aveam zile cand torticolisul nu se mai observa cateva zile, apoi simptomele reveneau, asa ca acum vreo luna m-am gandit eu sa il duc din nou la un consult.Pe langa vizita la neurolog, echo transfontanelara unde doctorii au zis ca nu sunt nici un fel de probleme, am fost la un nou consult ortopedic unde mi s-a spus ca diagnosticul de torticolis e gresit, ca trebuie sa las copilul in pace, ca nu are nimic si ca tocmai masajul din cadrul sedintelor de kinetoterapie nu lasa muschiuletul copilului sa revina la normal si ca probabil totul a fost o chestiune de "tras curent" sau de o pozitie gresita in timpul somnului.M-a sfatuit sa nu il mai duc 2 luni la kineto si sa vad ce se intampla.

Ei, iata ca avem 1 luna de cand nu mai facem masaj (kineto) si Matei nu mai are nici o urma de torticolis, ba mai mult: a invatat sa se ridice in picioare singur, tinandu-se de orice, da ture de patut si de tarc, vrea sa stea in permanenta in picioare, merge de-a buselea prin toata casa; nu stie sa se ridice in fundulet insa se ridica in picioare si apoi se aseaza in fund...oricum, a evoluat foarte foarte bine in ultima luna.De aceea, Crispro, te sfatuiesc sa nu mai fii ingrijorata si sa mai ai putintica rabdara ca delfinasul tau ii va prinde si el din urma pe ceilalti in curand.

Tot in ultima luna a s-a perfectionat la capitolul "bravo", face "pa" dar timid si tarziu dupa ce insist sa faca, si mai nou stie sa arate unde este "Winnie" in camera lui (pictat pe perete).

Despre mine - am inceput sa merg in fiecare seara la sala (timp in care Matei iese cu tac'so pe afara) doar ca momentan nu se vad cine stie ce rezultate la cantar, doar ca am reusit sa intru in hainele de cand am ramas insarcinata.

Ei, cam asta ar fi pe scurt, va mai povestesc una-alta pe parcurs pentru ca de acum nu mai ratez nici un rand.

tuturor ca mi-a fost tare dor de voi!

Mergi la inceput

De-a lungul "recupararii" capitolelor pierdute, mi-am notat cateva chestiuni de raspuns:

Coteasca, scriai la un moment dat ca ai inceput sa iei Logest - vroiam sa te atentionez ca eu m-am ingrasat enorm de la aceste pastile.E drept ca nu aveam nici un stil de viata sanatos, insa cand le-am schimbat nu m-am mai ingrasat asa vazand cu ochii, iar asta a fost singurul aspect modificat.Deci, sa ai grija!Nu stiu daca toate organismele reactioneaza la fel...

Crispro spuneai la un moment dat "Daca il ridic eu ii place, si se tine bine pe picioare, dar tinut si de mine" - vroiam sa iti povestesc ca Matei facea la fel...astepta(maraia) sa il ridic in picioare si ar fi stat asa mereu, atarnat de patut.Intr-o zi am zis ca nu il mai ridic eu, daca vrea sa stea in picioare sa invete sa se descurce, asa ca am ignorat maraiala.Pe cuvantul meu de onoare, ca in jumatate de zi s-a descurcat si s-a ridicat de gratiile patutului. Si o data a fost de ajuns...Apoi a prins schema imediat.

Roxana_Theo am vazut ca intrebai de perdele si vroiam sa te atentionez ca in Mall-ul ala de decoratiuni din Ghencea si chiar prin oras, am vazut si perdele aduse din Dragonul Rosu care acolo erau 15 lei/m iar in magazine erau 35 lei/m.
Stiu ca suna aiurea cand auzi de Dragonul Rosu dar eu zic sa dai si o fuga pana acolo, sunt si lucruri frumoase si de calitate printre muuulte chinezarii.

Scuzati-ma ca m-am intins cu atatea mesaje!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bambi, bine ai revenit, era si cazul!!! Ma bucur mult de progresele uriasecpe care le-a facut Matei, mersi de sfaturi si sustinere.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neataaaa

Azi e frumos afara, asa ca plecam in parc peste 30 min si ne intoarcem pe la 12.

Sa cresti mare, Mihnea de mov!

bambi, bine ai revenit. Felicitari pentru progrese.

Plec sa fac piureutul de fructe si iesim afara. Azi papam banana si pepene galben - mar nu pot sa ii pun ca oxideaza.

Azi sunt in toane mai bune, am adormit aseara la 10 . Sarmanu' meu barbat s-a ocupat el de intins rufe, sterilizat bine, aranjat prin casa. Va pupam dulcic pe toate

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

Mihnea de mov

Bambi, bine ai revenit! Ma bucur ca vii cu vesti bune!

Laurika, ce misto!! Felicitari pt delfinasul umblaret!

Crisu', de ce nu incerci si tu ceva pt insomnie? Ca intri numai la ore din alea de ma doare mintea numai sa ma gandesc.

Adriana, meriti si tu nopti dormite omeneste.. si multe altele.

Aiotna, puiul meu e fomist sef, m-ar manca si pe mine daca ar putea, el refuza mancarea doar pe motive serioase, cand a fost bolnavior, sau pur si simplu baterii descarcate.

Cu ce sa incep..
Chamomila isi face efectul, se mai trezeste de 2 ori, dar merg la el, nu il iau in brate, il iau dupa cum ma asteapta (in fund sau picioare), il culc si il mangai pana adoarme, 5-10 minute. Am inceput sa il culc direct in patut, ca sa elimin suspiciunea ca se trezeste urland ca se vede in alta parte decat bratele mele. Vreau sa spun ca merge surprinzator de bine, doar ca nu adoarme la fel de repede, dar rabdare sa am si cucerim orice front.
Azi dimineata, piticul meu s-a trezit pe la 7 juma, suuper! Eu fresh, calma, l-am pus pe olita, facut shushu. Pregatit lapticul (de cand a implinit 10 luni nu mai avem LM deloc), hranit copilul.. Am vazut ca se screme, eu repede sa-l pun pe olita, cand ma uit (fara sa-i desfac pampersul) el avea facut kk grupa mare.. Bun, ma duc pana la bucatarie sa duc bibele gol, il las sa-si termine treaba, ca nu are rost sa-mi mai bat capul sa-l pun pe olita, mai tare-l inhib.. buuun, in nici 2 minute am fost inapoi.. ce sa vad??
Un plodenstein uns cu 'productie propie', un colt pliiiin de 'productie propie'. Lua mititelul si se dadea pe picioare, cand am intrat piscotelul era la 'degustare'. M-a umflat un ras, ca sotul s-a speriat, credea ca m-am speriat si plang. Am luat una bucata mititel, bagat la spalat, sotul a strans restul. Am ras fetelor, tare, tare! I-am facut si poze, ca sa aiba amintiri!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

De 3 zile Matei spune MA-MA si TA-TA...clar,adresand cuvintele persoanei corecte, in special atunci cand doreste ceva...il tot urmaream sa vad daca e o coincidenta alternarea de sunete cu persoana careia i se adreseaza...si se pare ca nu

Mihnea

Ilinca distractie placuta!

Michelle, eu sunt in "probe" cu Short Cross Carry, Cangorro Carry si Robin's Hip Carry...inca nu am inregistrat rezultate cu care sa ma pot lauda - reusesc doar in fata oglinzii sau fara oglinda dar ma ajuta Marius

Laurika felicitari!

Bumblebee pozele alea vor fi o amintire super

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

LML sarbatoritului zilei!

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc
Plec sa fac piureutul de fructe si iesim afara. Azi papam banana si pepene galben - mar nu pot sa ii pun ca oxideaza.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

Opareste-l 5 min
Iar zeama nu o arunca, dai-o ca pe apa.

bumblebee, super amintire. Bine ca nu a pictat si peretii. Poze cand pui?

Mergi la inceput