Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (136)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

rubia, nu prea merge sa pun din alea inter. pt ca am jaluzele verticale deja si nu se potrivesc.
eu ma gandeam la alea exter. dc din pvc sau aluminiu.

mai am un pic de curatat pe jos in bai.
piti a fost rupt, doarme..:):)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ilinca, va trebui sa rezist si fara forum si fara tel. mobil, pt ca n-am de ales.(asa faceam in fiec an cu tel. le puneam pe silent, in alta camera.cei apropiati stiau ca sa nu ma caute, ca nu raspund.)
fara regim din asta super strict nu am cum sa reusesc.
aveam un program nebun de invatat de genu ..ieseam din casa sambata si duminica..invatam pana pe la 3 noaptea..brrr...aaa..atunci si fumam si mai era si asta o pauza.:)
bine, cd nu aveam copii.
acum nu mai e chiar asa, pt ca mi s-au mai sedimentat cunostintele.

pauza mea va consta in iesit afara cu copilu si nu stat pe calc. si acolo mi-e mai usor, stand la parter, in 5 minute sunt afara.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ueeeeee, ueeeee . cred ca-s iremediabil indragostita (ca sa nu zic zapazita). am spart cana mea cu "cea mai buna sotie" . si nici nu mai gasesc toata bucatile, cine stie in ce colt de bucatarie s-or fi ascuns, poate mi le gaseste Isa

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

lasa rodi, ca tu ramai cea mai buna sotie si fara cana

sunteti niste norocoase daca nu vedeti reclama
cristina, pai vladi pana la un an vrea sa aiba toti dintii? mara tot cu 2 a ramas. si eu tot zic ca ii mai ies, ca vad eu...de unde...

nu mai stiu ce vroiam sa zic

aaa.. apropo de galagie. mara s-a invatat, deja nu o mai deranjeaza. cainele de sub noi latra atat de tare ca se aude prin monitorul ei. iar cei de sus, taraie scaune si mese de m-au innebunit. si mara cand e treaza si ii aude face chhhhhh. imita maimutica :)))) mi-e frica sa nu inceapa sa si latre

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Referitor la galagie, pana acum in afara de trenuri si salvari nu mi-a trezit-o inca nimeni
Noi stam la cativa metri de calea ferata, trece trenul pe sub geamul meu, si acum vara stam numai cu geamurile si usile la balcon deschise. Pana la urma daca ii e somn adoarme la loc daca nu asta e..

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

pe Isa zgomotele de fond n-o trezesc, decat daca e vocea mea, a Mariei sau a lui tati, si nici asta nu mereu. poate merge muzica, masini, moto, copii sub geam... asta poate ca asa a fost obisnuita de la inceput, n-am cum s-o feresc de zgomotele astea. eu de fapt nici nu le mai aud , ma strecor printre ele...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Paula, Ilinca - Dupa episodul cu revista arsa si enterocolita ei care am luat-o si eu cand tati era in ro, am zis ca vreau acasa( Bucuresti) macar am familia, prietenii nu raman singura orice ar fi, la orice ora sun si vine cineva sa ma ajute cu orice. Asa ca noi doua stam in Bucuresti si tati face plimbari dese intre romania si austria. Evident cand am chef putem merge si noi. Inca nu mi-e dor de casa de acolo . Aici mai vine tatal meu si mi-o mai plimba(2-3 dimineti pe saptamana), mai vine o tanti si ne face curat ( o data pe saptamana), mai face mama mea mancare si ne aduce la borcan -e super bine fata de singura pe lume cum eram acolo. Bianca cred ca ma intelege.

Of Rody ce zi ai avut.

Cred ca ma voi imprietenii cu aia de la politia comunitara sau sectoristul sa faca ture dese prin fata casei - daca trec masini trebuie sa se dea din strada. ce nu pricep eu deloc e de ce nu se duc in parcuri - sunt mari, frumoase...pazite...of!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

De 3 pagini nu imi mai apare reclama aia odioasa!

Rody, e cel mai bine cum e invatata Isa. Eu nu am cum sa-i creez astfel de atmosfera. Noaptea se aude cum scartaie patul vecinului de la 2, asa de liniste e. Nici ziua nu e mare zarva. Trec putine masini, mai sunt copii care se joaca, dar nu-l deranjeaza pe pitic. Daca ii este somn cu adevarat, doarme oricum, vorba lui Michelle, daca nu, e suficient sa-mi auda pasii.. Chiar si cainii parca nu mai sunt asa scandalagii noaptea..

Am un pitic fenomenal, abia a mancat cat a mancat, ca-i picau ochii in gura, adormea cu mancarea in gura si acuma de juma' de ora ma uit la el cum se zbenguie si nici urma de somn.

Si eu vreau sa-mi pun rulouri exterioare, de PVC, cum am la dormitor, pe care le am de 8 - 10 ani (de mult). Am inteles de la cineva ca nu ma costa mai mult de 300-350 de lei, geamurile mele sunt triple la sufragerie.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena
... mi-e frica sa nu inceapa sa si latre

Tare imi place ca ai simtul umorului.

S-a rezolvat cu reclama. Fu o mica problemuta tehnica.

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Este ora treeeei, Duracell a adormit.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput