Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (136)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

fete dragi!
Of fata curtii lor e si fata curtii mele( casele sunt fata in fata), eu am toate ferestrele in directia aia. Doar in beci sa culc copilul - acolo nu am geam. Imi e ciuda ca sunt 2 parcuri la 500m de noi, dar probabil ca le e mai bine parintilor sa ii stie in fata casei.
Ma rog dupa trezire a tinut-o intr-o maraiala continua toata noaptea. Nici gand sa mai stea in patut la ea, a dormit cu mine in patul mare si tot maraia.
Da vine canicula macar la pranz sa o lase sa doarma.
Revin plange!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

no eladea, baiu´ la romani e mentalitatea . ca am mai pierdut pe drum si papucei si jucarii cand era Isa mai mica si mi le aduceau oamenii din spatele meu, iar intr-un supermarket am gasit pana si suzeta pierduta!! dar ce am uitat eu sa zic e ca mamicile alea pe care le-am intrebat daca n-au gasit palarioara erau romance , si asta m-a enervat cel mai tare!! ca altcineva in interval de 3 minute nu avea cine s-o ia si s-o ascunda

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

aoleo..rodi, nasola zi :(
asa era si stefan matinal. vara la ora 8 noi eram afara :)
acu sunt mai lenesa si socializam cu vecinucul pana la 9,30-10 cd ne retragem la fructe si nani..:)

la cap. galagie..noi suntem la ultimul etaj..deci noi deranjam. cu masinile pe parchet..cu mingi..cu alergat prin casa..da sincer eu nu stiu cum as putea sa fac sa nu fie asa..dar asta nu cred ca adunat facem mai mult de 2 ore pe zi..ca in rest suntem pe afara..la masa..la somn..mai sunt si cuminti baietii..

diana, in Ro aveti sit. asta? ca eu nu mai srtiu unde stati voi...jumate de timp in austria, jumate in ro..

ilinca, aoileo maica da stiu ca ai tras cu nasterea..si esti viteaza rau.tu ai fost pe forum la odisee? ca eu babeta nu mai tin minte...

cris, mami de natali..bine ai revenit. si felicitari pt fetita desteapta ce vb deja la tel.!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

no eladea, baiu´ la romani e mentalitatea . ca am mai pierdut pe drum si papucei si jucarii cand era Isa mai mica si mi le aduceau oamenii din spatele meu, iar intr-un supermarket am gasit pana si suzeta pierduta!! dar ce am uitat eu sa zic e ca mamicile alea pe care le-am intrebat daca n-au gasit palarioara erau romance , si asta m-a enervat cel mai tare!! ca altcineva in interval de 3 minute nu avea cine s-o ia si s-o ascunda

te inteleg perfect..no vezi, de-aia mi-e mie rusine sa zic ca sunt din Romania atunci cand merg dincolo...ca hotia = romania pt multi straini...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Off mai fetelor cand va aud ca ziceti de persoane care deranjeaza imi vine sa dau cu capul de pereti;eu de cand are fata 3 luni ma tot confrunt cu asta ,deasupra noastra a inchiriat vecinul ap si s-au mutat acum 6 fete turcoaice cred(musulmani oricum).N-am nimic impotriva originii problema mea este ca vb f tare,urla una la alta dintr-o camera in alta,se bat rau de tot cand se cearta,plus ca la ele ziua incepe la ora 21.00 si pana la 3-4 dimineata o tin tot in urlete si rasete,plus ca le vin si f multi invitati noaptea.Nu mai stiu ce sa fac am facut reclamatii,am vb cu proprietara,am vb cu ele dar tot asa e .Cea mai tare nesimtire mi s-a parut datul cu aspiratorul la ora 23.00 si asta in 90 % din seri.Am avut ceva pretentii ca sunt fete dar vad ca degeaba zis,inaintea lor erau 3 baieti si 3 fete de origine asiatica cuminti,f rar mai aveau si ei vreo chindie ceva. La noi e mai grav ca fetele adunarea o au in dormitorul care se afla deasupra dormitorului fetei si desi le-am rugat macar sa schimbe camera nu vor...
M-am complacut si atat ca nu-mi place nici sa fiu vecinul cu reclamatii non-stop la politie.Am momente cand o iau razna si cu copilul in brate ma postez noaptea la usa lor si urlu...
eh...i-am urat proprietarei sa aibe parte si ea de ce am eun parte din cauza fetelor astora.

Nu mai stiu ce vroiam sa zic,am scris ieri un mesaj lung si in momentul in care vroiam sa-l trimit ,a picat netul cred ca nu am reusit asa ca am inchis laptopul ca ma enervasem ...daca oimi aduc aminte erevin eu,in rest nimic nou,

Ah ma enerveaza vremea pt ca s-a cam innorat aici si cred ca o sa ploua....

Mergi la inceput

m-am uitat acum pe obrazul Isabelei, nu i se mai cunosc urmele degetelor de la piscatura copilei aleia din parc. dar aseara era inca rosie-vanata

chiar ca am avut o dupa-amiaza incarcata ieri , acum parca vad totul cu mai mult calm, deci is pregatita s-o iau de la capat. dar tot dupa-amiaza, ca dimineata la ora 7 aveam 27º!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Mi-am adus aminte ,zicea cineva ceva de rulouri exterioare(parca victo nu?),mai eu am si sunt bune ,mie imi plac ca se face si foarte intuneric in casa si eu dorm numai daca e intuneric;daca vrei doar sa nu se simta soarele asa de tare poti sa incerci rulourile interioare(acelea din material ca jaluzelele verticale) dar modelul black-out,eu am asa ceva la sufragerie si chiar sunt bune.Materialul black-out ecel care e argintiu pe partea exterioara si respinge lumina soarelui(seamana cu musama partea aia) in rest pe interior alegi tu materialul sau culoare,sper ca m-am facut inteleasa... nu stiu cum sa explic mai bine.

EDIT: ma streseaza rau reclama aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mai, da ma enerveaza reclama asta de morrrr..la fiecare deschidere de pagina imi apare...

rubia, f nasoala situatia si la voi... eu una chiar as chema politia intr-o noapte, paote asa, cu politia la usa, se potolesc...o vreme..

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

io nu vad nici o reclama... habar nu am despre ce vorbiti...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rubia

EDIT: ma streseaza rau reclama aia

io n-o vad, si m-ati facut curioasa... voi folositi IE? ca eu is cu Mozzila...

Mergi la inceput