Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (136)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

azi am petrecut afara 4 ore, timp in care am trecut printr-o mie de stari: multumire ca am gasit la Kiabi o palarioara superba rosie cu floricele albe (mai era si la oferta), nemultumire ca nu aveau loc pe terasa la cofetarie sa mancam inghetata, nervii de pe lume ca in Lidl am pierdut palaria si oricat m-am invartit prin magazin n-am mai gasit-o (am vazut ca mai erau 2 mamici cu bb fetite cam de varsta Isei, deci clar, desi le-am intrebat pe fiecare daca n-au vazut-o!!!) , incantare ca Isa m-a purtat de maini o ora in parc, dupa toti copiii si dupa umbra ei , alta tura de revolta ca a venit o mama cu o fetita de vreo 2 ani s-o pupe pe Isa si salbatica aia de copila a prins-o pe Isa de obraz cu degetele de i s-a invinetit obrazul (nu mai zic cat a plans saraca si se uita speriata spre copii apoi). si alta ciuda ca am dus calculatorul Mariei la service si nu stie cand are timp sa se uite la el ca e aglomerat tipul...

no, toate incununate de refuzul mancarii (2 lingurite de iaurt cu cereale si apoi doar 150 ml lapte) si maraiala de somn de la 21.30. la 22 am inceput operatiunea de culcare, nereusita . pana m-am pus in pat langa ea, tinand-o de picior sa nu cada din pat in rasucirile ei repetate. a adormit cu capul in pieptul meu, in 20 de minute... am prins si eu ceva imagini de final cu cupa, nu-i bai ca le vad maine in reluare

noapte buna, delfinariu

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Poate reusesc sa ajung si eu in Herastrau, dar nu promit nimic.

Catalina, de maine intru eu pe tura cu Natali, poate ne vedem in zona.

Crispro, ma bucur tare ca e totul bine.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

azi am petrecut afara 4 ore, timp in care am trecut printr-o mie de stari: multumire ca am gasit la Kiabi o palarioara superba rosie cu floricele albe (mai era si la oferta), nemultumire ca nu aveau loc pe terasa la cofetarie sa mancam inghetata, nervii de pe lume ca in Lidl am pierdut palaria si oricat m-am invartit prin magazin n-am mai gasit-o (am vazut ca mai erau 2 mamici cu bb fetite cam de varsta Isei, deci clar, desi le-am intrebat pe fiecare daca n-au vazut-o!!!) , incantare ca Isa m-a purtat de maini o ora in parc, dupa toti copiii si dupa umbra ei , alta tura de revolta ca a venit o mama cu o fetita de vreo 2 ani s-o pupe pe Isa si salbatica aia de copila a prins-o pe Isa de obraz cu degetele de i s-a invinetit obrazul (nu mai zic cat a plans saraca si se uita speriata spre copii apoi). si alta ciuda ca am dus calculatorul Mariei la service si nu stie cand are timp sa se uite la el ca e aglomerat tipul...

no, toate incununate de refuzul mancarii (2 lingurite de iaurt cu cereale si apoi doar 150 ml lapte) si maraiala de somn de la 21.30. la 22 am inceput operatiunea de culcare, nereusita . pana m-am pus in pat langa ea, tinand-o de picior sa nu cada din pat in rasucirile ei repetate. a adormit cu capul in pieptul meu, in 20 de minute... am prins si eu ceva imagini de final cu cupa, nu-i bai ca le vad maine in reluare

noapte buna, delfinariu

Rody, ce zi ati avut! Macar s-aveti o noapte linistita

Mergi la inceput

Din aduceri aminte...

Eladea, eu am folosit deodorantul www.plafar.net/produse/Deodorant-rozmarin-75ml-flacon-the-green-people-ltd-i11829.html" target="_blank">asta si acum il folosesc pe www.plafar.net/produse/Bema-bio-deo-deodorant-pt-femei-125-ml-flacon-bema-i713.html" target="_blank">asta. Deocamdata sunt multumita de el. Am incercat si piatra de alaun, dar nu prea m-am impacat cu ea. Am si acum vreo doua bucati.

Mergi la inceput

Azi, Natali a avut un singur somn de peste zi, de la 11.20 la 12.50. De obicei mai doarme o data in jur de 16.30-17, cam o ora. Dar azi n-a vrut nici picata cu ceara.

Programul nostru arata cam asa:
- somn pana la 8-8.30
- fructele la 9.30-10
- somn de la 11.30-12, o ora, o ora jumate
- legumele la 13.30-14
- somn de la 16.30 cam o ora
- cina in jur de 18.30
- somn in jur de 21.
cateodata mai avem o gustare intre legume si cina, si atunci decalam un pic ultima masa

Mi-ar place sa ajungem si noi la un singur somn, la amiaza, in casa, ca altfel ea doarme cat suntem afara, iar cat stam in casa mi-e tare greu s-o distrez...

Mergi la inceput

Si inchei vizita mea nocturna cu cate ceva despre Natali.

Merge sustinuta de manute, dar nu foarte bine, binisor. Mai face statii la diverse sertare si se aseaza in fund sa cotrobaie mai bine, iar cand se plictiseste ridica manutele, semn ca vrea sa mearga mai departe. Se ridica singura in picioare doar in patut.
E o mare pupacioasa, din proprie initiativa.
Mai face si ea nazuri la mancare, dar o rezolvam cu putin suc de lamaie, ingredientul nostru secret.
La capitolul apa, suntem si noi restantieri. Cam 30 ml pe zi, in schimb ii place sucul de portocale. Ii fac in jur de 80ml, cam la doua zile.
Noptile... parca sunt din ce in ce mai grele. Ieri noapte a stat nonstop la san, niciodata n-am patit asa ceva, dar altfel nu puteam s-o linistesc. Si azi am avut deja o tura de urlete pe la 22, si acum tot maraie, dar nu o iau daca nu plange.
Cea mai haioasa faza. DAca are ceva in mana, si-i spui alo, alo de cateva ori, duce obiectul la ureche.
Si ceva care ma ingrijoreaza. Sotul zice sa mergem la pediatru. Se sperie foarte tare de unele zgomote. Tresare, se repede la mine in brate si incepe sa planga. De exemplu daca aude in casa o usa deschizandu-se, sau daca il stig pe sotu' mai tare, sau daca el ma striga...

Imi pica ochii-n gura

Noapte buna!

LML Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Am vazut si eu meciul de aseara.. Nu stiu cum Dzeu toparlanii aia nu au fost luati de acolo?! De aia ajung jandarmii sa imparta bastoane in stanga si-n dreapta. Niste retardati cu burtile pline de bere, poate si cu etnobotanice servite. Bine ca in alte tari ghiolbanii astia pot fi pedespsiti si nici nu mai au acces pe stadion cand joaca echipa lor. Puscarie, amenzi, sunt si solutii pt gandacii astia... Ce nervoasa eram aseara, uff.. Oricum, facand abstractie de o galerie absolut rusinioasa, meciul a fost unul reusit, frumos.

Cris, bine ca ai mai trecut pe la noi. Nu cred ca trebuie sa va ingrijorati ca se sperie. Ce mai rezolvi la dantura?

Diana, din pacate nu ai ce face. Acuma e randul lor, dar creste Eva si vine randul ei. Ai sa vezi ca iti vei dori sa se joace si ea in voie..Eu imi amintesc cum era numai o zarva pe scara la noi, eram muuulti copii la varste apropiate, dar mai era si cate un bb. Nu-si batea nimeni capul sa ne intrerupa joaca, bucuria si sa nu crezi ca eram silentiosi!
Oricum, nu cred ca vor mai rezista mult pustii la orele astea pe canicula..

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna dimineata!
Va astept la cafea, cappucino, suc de fructe

Cris2010 - ce imi place cum povestesti de Natali. AI mai pus poze cu ea?

Rody - sper sa ai o zi mai buna azi

Intrebare: ce fel de monitor pt bb aveti voi (babyphone)?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

buna dimineata, delfinariu

michelle, pentru capuccino

cris, nu te ingrijora ca se sperie Natali, asa sunt toti la varsta asta. zgomotele puternice ii sperie. Isa incepe sa planga daca strig la Maria (Maria rade ca zice ca o iubeste mult si plange ca sa n-o mai cert pe ea ), dar in secunda urmatoare rade.

no, eu ma bucur ca nu am vazut fazele cu huliganii de la meci. si eu sunt (mai bine zis am fost) suporter infocat, eram singura stelista din tot grupul de prieteni si din toata familia, ma certam cu ei la fiecare meci, primeam acasa revista clubului, am si acum poze cu autograf, mergeam pe terenul Gloriei cand veneau la antrenament la Bistrita. fanioane, insigne, amintiri. acum un an era sa-mi bat sotul ca mi-a pierdut fanionul micut din masina . dar una e sa traiesti intens un meci, si alta e sa duci trairile la extrem

Mergi la inceput

a dormit Isa fara trezire azi-noapte, pana la 6 . sa vedem daca tine minunea mai mult de 3 zile . la 6 a papat rapid tot lapticul in somn... dar eu iar n-am mai dormit! mi-e asa de ciuda . asa ca m-am uitat pe balcon la vecinii care-si plimba cateii (oare eu cand mai ies cu al meu?!), m-am razboit cu motanul care avea chef de daramat casa, mi-am luat cana de capuccino si m-am pus la calculator...

o zi frumoasa va doresc la toate

Mergi la inceput