Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (136)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mara a baut ieri si alaltaieri cate 300 de ml de apa, sau mai mult.

ma fetelor, voua va apare reclama aia de la fitnes? ca pe mine incepe sa ma enerveze mi-o arata pe tanti aia cu fundu plat de fiecare data cand mut pagina..

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Crispro-Giuli merge daca il tin de manute , dar cu piciorusul drept o ia un pic pe lateral. Nu face mai mult de 2-3 pasi (eu il tin de maini) ,si doar daca este ceva care-l intereseaza in fata , gen tv, telefon,telecomanda. Baietii mei se bat care mai de care pe telecomande -digital, tv , AC).
Daca il las pe burta , o ia inapoi ca racul. In schimb se deplaseaza foarte bine pe fundulet , tarandu-se si ajutandu-se de manute -ca o maimutica .Trage tot ce intalneste si are o iuteala , mama mama Cred ca in curand o sa-si dea drumul si ai nostrii...speranta este ultima ce moare doar

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

eu stiam ca e mai bine sa ii ti de manute ca sa isi sustina ei toata greutatea si sa calce corect.

mara

mara

Mersi!!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Referitor la apa-ieri am fost afara, de pe la 16 pana pe la 19:30. Din pacate am uitat canuta cu cioc acasa-si o pregatisem cu apa.Cand m-am intors i-am dat sa bea -mi-a baut aproape 150 ml , asa ca nu va faceti probleme -cand vine caldul fiti convinse ca o sa prefere apa -proaspata si racoritoare in schimbul laptelui , si mai ales ca acum mananca papa si laptele nu-i taie senzatia se sete , normal-laptele hraneste , apa hidrateaza si ajuta tranzitul.

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

iar a cazut Andra mea sub ochii mei adik eram chiar in spatele ei, ca ea mergea tinuta de o manuta, si sa lovit la cap de a facut cucui de cand am venit din tara mi-a cazut de 5 ori si astea numai din picioare , ba ca se tine de jucarii si cade, ba isi trage sosetele sa le dea jos si isi ridik piciorul pana da cu capu .... offf....si numa ma gandesc sa nu pateasca ceva

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Alice, ma scoate din sarite reclama asta .

Ce scumpa e Antonia!!

Bianca, toti se lovesc, de mana cu noi.. asta e. Eu sper numai sa nu se loveasca f tare.. Ce fain ca vii iar acasa!

Eu admir orice mamica devotata, dar cele mai si muncesc, ma aplec in fata voastra. Cat bravez ca ma duc la prima oportunitate la munca, sunt constienta ca o sa-mi fie ff greu, la ce nopti am si la ce ajutor n-am in casa. Sunteti prea tari .

Mi-a adormit una bucata plodenstein, mai am de calcat niste pantaloni de-ai sotului, ca s-a trezit inainte sa termin mormanul de haine de vara.
Ma retrag, noapte buna, somn ca stanca.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Valeu, ce jenanti... Ma uitam un pic la meci, arunca nebunii cu torte pe teren. Vaaai, ce gunoaie de oameni, ma scot din sarite... Bleah

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

buna seara mamici

Rebe-bebe face nani de la 8,30 , al meu barbat e la bere cu baietii, iar eu muncesc Asa m-am saturat!

crispro, pai ce sa iti zic?! Asta e Romanica - din pacate.

larisa, sa ne spuneti si noua unde anume mergeti in Herastrau, poate venim si noi - eu sper.

Mycya, greu cu cazaturile astea. Eu nu o las nesustinuta decat pe canapea (care e captusita peste tot) si in tarc. Atat! In rest sunt lipita de ea non-stop. Chiar si asa mi-a dat cu capatana de gresie o data. Stii cum se spune: ca bebelusii au un Dumnezeu al lor! (la fel si betivii) Asa ca nu te ingrijora inutil.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Ce le poti face unor copii (10-14 ani) carora parinti le scot cosul de bascket in strada ( in fata curtii lor si implicit si a curtii noastre)- se aduna toata strada ( vreo 10-12) si incep sa tipe de zici ca sunt pe stadion- turbez cand mi-o trezesc. Si o trezesc si din somnul care il are de 2-5 si la 8 cand face ea nani seara. Eu ma mai duceam in parc de la 2-5 dar nu se mai poate e prea cald. Al meu zice ca nu am ce face. Voi ce credeti? Azi dormea frumusel la 8.10 si la 8.30 s-a trezit urland in galagia lor. A adormit iar acum dupa 2 ore de maraieli si plansete. Eu ieseam si ii rugam sa nu mai tipe dar in 10 minute era la fel. In seara asta am luat copilul in brate si m-am dus sa vorbresc cu tatal ( posesorul cosului de basket mobil) - el imi tot explica ca e vara si e normal, iar eu o tineam pe a mea ca e normal sa doarma si un copil de 9 luni. ioi cati nervi am. Ce sa le fac???? Cum sa ii educ eu???

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

nu poti face o plangere pt deranjarea linistii publice?

mara

Mergi la inceput