De Gustibus...
Aveti gusturi ciudate?
Mancati alimente sau combinatii care fac majoritatea cunoscutilor sa se strambe nedumeriti?
Care sunt acelea?
D ex: am o prietena care e indragostita de combinatia de castraveti cu branza si...miere.
Eu mor dupa zgarciuri, maduva, chestii de rontait in detrimentul carnii macre. Cainele familiei probabil se simte sincer nedreptatit.
Si ma abtin cu foarte foooarte mare greutate sa nu gust din umplutura de ardei sau tocatura mici....cruda. Stiu ca nu e bine, deci ...nu.
Antrenoarea mea de echitatie adora ciocolata neagra cu chilli. Am gustat si eu. Doamne pazeste, ce unealta de tortura! O amaraciune iute!
Dar voi?
Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011
Raspunsuri
ocebine spune:
Si mie imi plac "bucatile" ciudate de la pui (gen tirtita si coaste)...daca fac un pui la cuptor, dupa ce il transez, eu ramin cu sira spinarii
Imi plac bucati de parmezan unse cu miere.
Imi place apa in care au fiert cartofii
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
pearl84 spune:
Mancare de spanac (ce in ardeal se fierbe cu lapte) cu ceapa verde...idem, supa de varza dulce cu ceapa verde...astea se pun?
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
37 +
My_Lady0091 spune:
varza calita adaugata in omleta
branza cu usturoi
branza prajita in ulei
zahar topit in cqare adaug faina de malai
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Ilinca_M. spune:
De cand eram copil si pana pe la vreo 18 ani cea mai savuroasa si potrivita combinatie mi se parea cartofii pai cu o cana de cacao langa. Bagam cartofii-n gura, jap o gura de cacao cu lapte sa-i inmoaie:)). Nu mi-am pus problema ca nu e tocmai ok pana nu s-a shocat o colega de clasa cand m-a vazut. Pana atunci credeam ca toata lumea face asta:))
Nu mai imi amintesc cum si de ce m-am lasat:))
puisorul spune:
Fiica mea, innebunita dupa masline, si-a socat bunicii intr-o dimineata mancand paine cu unt si dulceata de caise cu masline verzi umplute cu ansoa
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
adra_bell spune:
carnaciori cu ceai, inca din copilarie, era un mic dejun care-mi placea
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
valentinag spune:
Unt pe paine, peste care pun gem sau dulceata si apoi presar sare!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
lulu77 spune:
varza calita cu usturoi- se pune?
pepene rosu rece cu telemea de oi.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut