Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***324***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Vazut Bianca aranjata si cocheta...

Manuela-felicitari pentru Maria...o minune mica si grabita,sa iti traiasca sanatoasa si frumoasa si asteptam pozeeeeeee... am o curiozitate: asa de repede se iese din spital la o nastere naturala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Intru si eu sa va salut, cu toate ca am o stare de cacao Eu la ceva timp, mai trebuie sa patesc cate ceva, iar aseara cand eram la Zumba ni s-a spart masina si mi-a luat din portbagaj geanta cu de toate, plus o sacosa cu obiecte de la munca si hainele cu care am fost imbracata pe zi Si uite asa cu Lucian dupa noi, ne-a apucat 10 noaptea pe politie dand declaratii, am avut noroc ca a fost cumintel, mai spre sfarsit isi pierduse rabdarea.Am ajuns acasa doar cu telefonul in mana
Acum incerc sa ma dezmeticesc si sa le iau pe rand, sa incep sa-mi procur ce am pierdut.

Manuella: felicitari pentru bebelina Maria

Olga: succes, sa gasesti o rochita pe plac

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Ela-multumim mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Vazut Bianca aranjata si cocheta...

Manuela-felicitari pentru Maria...o minune mica si grabita,sa iti traiasca sanatoasa si frumoasa si asteptam pozeeeeeee... am o curiozitate: asa de repede se iese din spital la o nastere naturala?

Nicholas Claudiu (10.04.2009) si Katya Isabel (9.05.2011)...doua mirabile seminte!

Esti o draguta dar nu eram deloc aranjata. Mi-a fost asa lene sa-mi intind un fond de ten in dimineata aia pe fata...si se vede, si eram si ciufulita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Manuela, felicitari pentru pitica. Sanatate multa si refacere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Salutam!

Felicitari Manu pt pitica!

La multi ani Iulia, cu intarziere!

Fetelor, stiu ca e tardiv sa ma pronunt, dar eu o inteleg pe Magdy. Hai sa nu-i mai sarim in cap, ca incearca, pana la urma, sa salveze un suflet. Iar comentarii de tipul "caciulita data viitoare" mi se par rautacioase, cati dintre ghioceii odiseei noastre is neplanificati? Pe de alta parte, Magdy, adoptia e o solutie jignitoare pt ei, de-aia au si reactionat asa, ar fi un soi de oficializare a esecului lor. Si, vazand copilul in preajma ta, si-ar aminti in permanenta de acest esec. Poti, in cel mai bun caz, sa o chemi pe fata sa stea la tine dupa nastere, ca sa va mai ajutati reciproc. Daca e o fata desteapta, cum pare, ar invata repede un pic de franceza sau germana si dupa cateva luni si-ar putea gasi si ea de lucru. Evident, si fratele tau ar trebui sa puna osul; poate acum, cu sabia deasupra capului, se va mobiliza. Oricum, ideea mea ar fi ca important e ce face fata, fiindca, dupa cum arata situatia, sunt sanse mari ca ea si fratele tau sa nu ramana impreuna. Asa ca important ar fi ca ea sa se poata descurca cu sau fara el. Stiu ca suna crud ce zic, dar asta e...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Manu, felicitari. Sa iti traiasca floricica (panseluta sau zmeurica)

Bianca, si daca se vede ca nu esti tunata eu am dat vina pe caliatatea imaginea chiar am zis Uite ma ca intr/adevar tv/ul strica imaginea. Tare si ingenioasa treaba asta a tehnologiei. Si nici nu mi se pare o suma exagerata. Bine ma refer 500 caci 1000 mi se pare.

Magdy, te rog, intra cand ai un raspuns final. Ma roade problema.

Eu cu rares am fost azi la control si mi/a prelungit tratamentul pana luni cu Floxal. Recomandarea a fost sa NU il scot afara caci bantuie o gramada de spirocheti si putem sa ne capatam. DAr "doana dotol" nu cunoaste ce "distrugere" se produce daca nu iesim afara intr/o zi. Si nu oricand...prima iesire , la plimbare o avem in jur de 7 jumate/8. De fapt, tataia , nu eu caci eu ma fofilez si plecla serv. Apoi in tura a doua iese cu mamaia.
Si cum as putea sa il tin incasa.????
Adevarat este ca azi dimi nu a iesit (l/au pacalit ai mei cu o noua jucarie - de fapt, veche dar scoasa din nou) si chiar s-a vazut la ochi. Nu avea nimic. Si dr remarcase. Asta e... Vom vedea.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Noi maine speram ca plecam acasa dupa cum se arata situatia, s-a pus pe picioare d-soara mea !!

Anamariame si noua ne-au dat hemosuccinat din ala si eu zic ca s-a vazut imediat adica respira deja ok si nu mai horcaia
Cred ca depinde si de rezistenta fiecarui copil, pe unii ii afecteaza mai tare o banala bronsiolita cum ne-au tot intrebat pe noi unii ce cautam la spital , le-am zis ca imi deconteaza asigurarea cazarea la spital particular si cum in Deva nu este o sa iau eu banutii da, pana la urma e si un lucru bun in asta

Manuella, felicitari pt bebelina !!!

Cami, cum fu prima zi ? sper ca ok si lasa ca maine e vineri deja

Monnvas, ma bucur ca ai dat si tu pe aici

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Simonapro, urata patania voastra !!

Mergi la inceput

Olga voi cum sunteti ?

Mergi la inceput