Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***324***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Nici nu stiu ce sa fac mai intai: sa ma bucur pt Aris sau sa pt Alia?

Georgiana, daca stii pe cineva care isi poate rupe niste timp de la gura pt a administra cazul deschide subiect la umanitare si apoi la bazar.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gaza - nici nu stiu ce pot sa spun....imi e scarba de boala asta si inca mai acuz o lume intreaga ca nu vor sa descopere leacul, ca nu vor sa descopere o metoda de al prevenii. este inuman si inacceptabil sa se intample asta unui om cu atat mai grav si mai oribil este cand se intampla unui copil
experienta mea recenta m-a tarat, m-a facut sa nu mai mai intreb de ce...nu am cui sa cer socoteala...nu am cu cine sa ma razboiesc. nu stiu , nu inteleg si nici nu mai vreau sa inteleg de ce se intampla asemenea lucruri oribile.
copil meu se va naste de ziua tatalui meu, de sfantul Nicolae, care a murit anul acesta in urma unui cancer cumplit.
lasa-ne un cont ceva unde putem si noi sa trimitem cat de putin, stiu prea bine de ce sume enorme ai nevoie ca sa lupti cu boala asta imputita pe care o urasc din tot sufletul meu.
Dumnezeu sa fie alaturi de ei, sa aiba curaj si putere...poate sa fie invinsa boala! trebuie sa fie invinsa!

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Intru pe fuga sa urez La multi copilasilor dragi

Felicitari fetelor pentru reusite si lui Aris pentru bebe

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Fetelor, intru si eu rapid sa urez La multi ani! ghioceilor nostri si tuturor copiilor sau celor care sufleteste vor ramane toata viata copii!

Va invit si la o felie de pentru ca azi e si ziua mea!!!

Va multumesc mult pentru urari. Noi suntem f bine. Maria e o fetita cuminte si mancacioasa iar eu sunt f relaxata de data asta. Radu a fost fericit si mandru de surioara lui dar acum il enerveaza si ma tot roaga sa o trimit acasa. Cred ca va mai dura pana va intelege si se va obisnui cu schimbarea.

Gia, am citit mesajul tau si am inghetat, asa cum patesc de fiecare data cand dau de astfel de situatii. Fii sigura ca o sa contribuim si o sa trimit linkul cunostintelor mele de aici si sigur oamenii nu vor ramane nepasatori. Din pacate e oribil ca trebuie sa se ajunga aici, ca bietii parinti sunt nevoiti sa isi vanda tot si sa faca acest efort imens cand ei platesc de ani de zile asigurarile medicale. O sa o avem pe Alia in gandurile si rugaciunile noastre.

Aris, din suflet felicitari!!! Sa ai o sacina fumoasa si sa te bucuri de fiecare moment! Ma bucur tare mult pentru voi!!

PS. Promit sa revin cu niste poze

Mamica fericita de Radu (01.04.2009) si Maria (25.05.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

De cand cu gradinita am trecut la programul de vara. Ne culcam cu gainile la 21 si ne trezim pe la 6...astazi a fost 5

Bine ati venit in club!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Neatza! LA MULTI ANI! copilasilor vostri si copilasilor din voi! Va imbretisez cu drag, sa aveti o zi frumoasa!

La multi ani!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

buna fetelor!
La multi ani tuturor copiilor!
am intrat sa va salut si sa va felicit de 1 iunie dar sa va dau si o veste.....
.......in decembrie mai asteptam un baietel
multi multi
imi e tare dor de voi si tare rau imi pare ca nu mai pot intra deloc sa mai schimbam doua vorbe

Felicitari!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Tufete, dupa lupte seculare, nedreptati, incalcari de metodologie, incorectitudine soldate cu frustrari/nesomn/contestatii/ audiente din partea mea...am reusit in lupta cu sistemul monstruos numit inspectorat scolar: am primit gradatie de merit!!
Dau de

Bravo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salutare fetelor!

In primul rand vreau sa urez pana nu se incheie ziua:
Un Maaaare La multi Ani ! tuturor copilasilor , sa fie sanatosi si fericiti. Si miiii de tuturor ghioceilor si fratiorilor/surioarelor lor, cu intarziere Bine ati venit pe lume! Pupici si floricele pentru mamicile curoajoase.

Noi insfarsit suntem bine,ne-am chinuit aproape o luna ba cu o raceala care nu mai trecea, ba cu alergie la antibiotic si tratament cu cortizon. Acum au trecut toate si sper sa luam o pauza si sa ne bucuram de vara. In rest Gaza mica, creste si ne uimeste in continuare, merge la gradi cu placere, incepe sa vorbeasca tot mai mult (nu la nivelul domnisoarei Ada dar promitem sa o prindem din urma), are si ea momente in care isi impune personalitatea foarte puternica dar incercam sa manageriem situatiile atat in interesul ei cat si al nostru(desi de cele mai multe ori ne simitim depasiti de situatie). Am vazut ca vorbiti de lovit alti copii, noi am avut demult etapa asta, mai tineti minte ca ma plangeam si nu stiam ce sa mai fac, a trecut de la sine si acum nu mai avem probleme. Va pupam pe toate si speram ca nu ne-ati uitat chiar daca am lipsit asa de mult, motivat sau nu. Pupici

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

La multi ani Manuella77!!!
La multi ani Olishka!!!
La multi ani Anamariame!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput