Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

mada nu te-ai obisnuit cu tara in care grevele sunt la ele acasa. La francezii astia cind ti-e lumea mai draga lor le vine cheful de greva si in general vara cind e vreme frumoasa sau cind lumea se deplaseaza mult. Evita si tu autostrada, chiar daca probabil faci o vesnicie. Am vazut ca stai in Toulouse...e orasul studentiei mele...chiar vorbeam cu prietenii sa facem la un moment dat o vacanta acolo, numai ca nu in aceleasi conditii ca in facultate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Pica, ce tari ati fost cu alesul numelui.

10 +

Mergi la inceput

mady nu rade ca atunci nu prea imi venea sa rad ca initial am fost in situatia descrisa mai sus de anna ca nu ii placea nici un nume si ma stresam foarte tare. Acum deja am inceput sa il barii pe sot ca trebuie sa vina cu idei . Il astept si sincer il las in pace cu metodele lui foarte complicate din punctul meu de vedere...dar asta e...nu ramine copilul fara nume ca doar nu i-oi spune Copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Pica ce tare, si la cealalta odisee am fost o fata care isi facuse studiile aici!
Ce facultate ai facut aici? Si eu am facut un master aici la Science Economiques - Toulouse 1 si mai aveam un coleg roman!
Si ce dreptate ai cu greveleeeee. Dar pe bune o sa am unul pe constiinta maine, clinica mea e in zona Arenes (daca mai tii minte) sper sa gaseasca al meu o cale sa ii ocolim, ori poate termina pana pe la 12 cand am eu RDV...

Irina imi place tare mult jocul de cuvinte Aidan/Nadia. Chiar m'am uitat cum ar suna Emily invers dar Ylime e prea exotic

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Pica, foarte tare, sotul tau e statistician? Ai dreptate, mintea barbatilor e greu de descifrat dar macar a rezultat un nume foarte frumos

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1
Si sa deschid un subiect pe care ma macina tot mai tare...Unde plecati in concediu? Eu vreau sa evadez putin la mare prin iulie, ca pe la sfarsitul lunii viitoare renunt sa mai vin la serviciu si o sa am timp berechet...Dar totusi nu stiu unde sa ma duc...Stie cineva cumva o vila de inchiriat care sa fie de preferabil intre Mamaia si Navodari si sa fie si pe plaja???Ne tenta la un moment dat ca sigur umplem vila...cu toate ca i-am zis sotului ca nu merg sa stau sa gatesc ca nu am chef de asa ceva, dar a zis ca ne pune in masina si ne ducem la carciuma.

La mare, la soare ... in Italia vom merge anul asta. Sarim peste clasica vacanta in Ro din fiecare an si ne facem vacanta aici.

Si eu sunt pt. servita, pune-te masa, ridica-te masa decat gatit si bucatarit. Macar in vacanta. Dar, prefer si ceva vila, pensiune decat 4 pereti de hotel. SI, cu copil mic, cu atat mai mult prefer libertate si spatiu. Noi pe-aici am incercat si campingurile (casute, bungalow), mult mai economice, dotate cu de toate si libertate.

In Ro am fost mereu la Mamaia si am fost multumiti, anul trecut am fost la eforie N si nu mi-a placut deloc.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Noi concediul il facem in Grecia, facusem rezervari inainte sa aflam de bebe. Acum ma cam streseaza drumul pana acolo, dar asa am si chef de o baie in mare

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Mada eu am facut politehnica si veneam in toulouse in stagii de 3-7 luni, dar asta a fost acum mai bine de 10 ani, asa ca numele in suna cunoscut dar nu mai pot sa localizez zona. Sper ca la anul sa imi iau prietenii si sa venim pe acolo, toti am facut facultatea impreuna si ne-am facut veacul prin caminele studentesti de pe acolo. Oricum bafta miine la eco si cel mai bine te duci la un taximetrist si ii zici sa te duca el ca esti insarcinata si nu poate sa te aibe pe constiinta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Noi anul asta incercam vacanta in Romania ! Deci nu prea o sa fie vacanta ! Asta e mi'e dor de mamaia mea, de prieteni, + ca ai mei nu m'au vazut inca gravida, data trecuta au fost aici cand am aflat ca eram gravi si dupa ce am nascut.

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

si la noi e complicat cu numele!

ca si criterii avem: sa ne placa la amandoi, sa fie international(englez- francez) ca na' tati e american, si apoi sa se potriveasca cu numele de familie.

in plus la noi e musai 2 nume! in cazul in care copilului nu ii place primul nume sa aiba posibilitatea sa aleaga. Si eu am fost un asemenea caz. Cand eram mica, pe mine ma strigau toti dupa primul nume pe care il detestam - un nume ff rar si lung, la scoala radeau toti copiii de mine, etc. Cand am trecut in clasa a 5-a am inceput sa imi spun si sa le impun celor din jur sa ma cheme dupa al doilea nume cu care m-am simtit mult mai bine. De asemeni am vreo 3 prieteni (toti barbati) care sunt atat de complexati de numele lor ca si-au inventat ei alte nume care sa le placa

pt baietel avem primul nume: Rafael( prescurtat Rafi), pt al doilea nuem: André, Andreas, Roland si ne mai gandim

pt fetita: Ana, si al doilea: Sarah, Angela, ...

15 +
www.psychosomatics.be

Mergi la inceput