Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui rania_s

La mine doar eu imi vad burtica...,cine ma vede si stie ca is insarcinata ma intreaba oare unde sta cuibarit bebe?
Oricum eu cred ca de acum incolo o sa inceapa sa creasca...

16+

Eu merg in concediu in Grecia, dar din pacate nu avem treaba cu Atena Noi mergem in Halkidiki, Vourvourou, de trei ani mergem doar acolo.

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Ane, nu e marisor bebita, al meu la 9 sapt si 3 zile avea 2.75 cm. Deci acum cred ca are si el vreo 3 cm.

10 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ane2

La noi ciresele sunt 16 euro kg sapt trecuta au fost 30 eurokg avem si noi niste scoruri de va doare capu....

Insula e superba fetelor cel putin Phafosu parca e Paradis dar sa stiti ca avem scoruri tare piperateEu stau cam la 10 min de Larnaka.Daca treceti pe aici da-ti un semn si ne vedem la o cafea.

Ptr listuta UM 20 martie si Dpn 20 decembrie

Si mie mi se vede burtica asta ptr ca eram slaba acum parca am un balnos mic

Fetelor bb meu are 30mm nu e cam marisor? mie asa mi se pare....

Fug la treaba maine imi vin prietenele din ro ptr ziua mea ,si-au luat bilete inainte sa raman graviduta , asa ca sarim cluburile si betiile si o sa le fac cinste cu un fresh de care vor ele

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
10 sapt

Ane, nu e mare, si al meu la 8s si 5 zile avea 2 cm, asa ca la 10 cred ca e ok 3 cm Noi avem DPN tare apropiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

buna gravidutelor
tare vorbareste mai sunteti

mi-ati facut pofta si de capsuni si cirese..trebuie sa trec neaparat sa iau..macar de pofta
parca aveam mai multe de scris..dar se pare ca memoria ma lasa.si nu glumesc..mi se mai intampla sa uit
concediul noi anul asta nu stiu unde in facem..sotul isi schimba jobul luna viitoare..asa ca poate spre august sa plecam amandoi undeva..oricum eu ma gandeam sa mai imi iau cateva zile (ca mai am si din concediul pe anul trecut) sau medical vreo saptamana..asa de relaxare macar

cand se poate intra in concediu prenatal? la cate sapt?
stiu ca parca trebuie sa ne ramana vreo 46 de zile dupa nastere(nu stiu daca zic bine)

11+

Mergi la inceput

Pica, eu, din pacate, o sa stau un an acasa cu copilul ca dupa noua lege nu-mi permit sa stau 2. Dar sunt tare amarata ca la Vlad am stat 2 ani si in momentul in care m-am intors la munca era deja baietel mare care putea sa spuna ce vrea, asa la un an sunt inca bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

nici mie nu imi vine sa il las la 1 an..o am pe mama care sa stea cu el la noi..dar totusi..
daca iti iei medical ..se plateste 100%?..ca sa nu iti afecteze venitul pt indemnizatie

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

yo o sa stau 2 ani
imp e puiu mic
la noi nu are cine sta cu el
iar de dus la cresa la 1 an nici nu ma gandesc

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+15

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

nici mie nu imi vine sa il las la 1 an..o am pe mama care sa stea cu el la noi..dar totusi..
daca iti iei medical ..se plateste 100%?..ca sa nu iti afecteze venitul pt indemnizatie

11+

Corina, depinde de ce scrie pe medical, urgentele, bolile contagioase si accidentele de munca sunt platite 100%, boala obisnuita este platita cu 75%, iar concediul pt sarcina si lauzie este platit cu 85 %, riscul maternal platit cu 75% ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Buna fetelor si sa aveti parte de o zi superba.
Am reusit si eu sa recuperez din urma, am citit tot (am avut o zi linistita la serviciu asa ca am trisat si am stat pe net).

Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune, doar de astea asteptam.

Carola sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste tot, nu mai pune si tu la suflet.

Lia73 succes la cerclaj, o sa vezi ca o sa fie bine.

Mada te asteptam cu vesti bune de la ecografie. Stiu ca ai emotii, maine merg si eu pentru dublu test si deja am inceput sa ma gandesc desi mi-am impus sa fiu mai relaxata. Dar se pare ca nu se poate, dar o sa vezi ca e totul bine.

In ceea ce priveste burta si la mine a inceput sa se vada, nu asa incat sa stie toata lumea dar cei apropiati isi dau seama. Si eu oricum nu m-am ingrasat prea mult, doar un kg pe cantar fata de cat aveam cand am aflat de sarcina. E adevarat ca la inceput intai am slabit 1,5 kg asa ca pot sa spun ca am pus 2,5 kg.

I se parea cuiva ca bebe e prea mare la 10 saptamani......nu mai stiu exact numele.....eu zic ca e ok, la mine la 10 saptamni si o zi avea 4,45 cm adica mai mare cu o saptamana a zis doctora.

Va pup pe toate si daca nu mai reusesc sa intru azi ne auzim maine cu vesti de la eco.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

11+

75% e medicalul
yo stau numa in medical
carolaaaaaaaaaaaaaaa
iti ajung zilele de medical? sau intri in risc maternal?

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+15

Mergi la inceput