Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 58-

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanasi spune:

Floaredemac, multumesc, sa dea Dumnezeu; si tu sa fii sanatoasa alaturi de cele 2 minuni ale tale.

Flyhigher, tu cum te pregatesti pentru recoltarea anti-factor X, cand faci injectia? Mie d-na Viorica mi-a zis ca pentru analiza de la Synevo trebuie sa impart injectia in 2, jumate seara, jumate dimineata la 6 si la 10 sa merg sa fac analiza. Mie la 12 ore de la recoltare mi-a iesit 0, dar d-na Viorica mi-a zis sa n-o repet, ca e normal sa fie 0 la 12 ore.

Va pup pe toate

MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml

insarcinata in 9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

ileanasi cand am facut analiza F Xa la fundeni mi-a iesit val. 0,3, facusem injectia seara la 10 si recoltarea dimineata la 7, deci la 9 ore. La doza mea de fraxiparine de 0,4 val. corecta e intre 0,3 si 0,4.
Despre recoltarea la Synevo am primit aceleasi indicatii.
si sanatate multa!

32+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Sa va spun despre vizita mea de la Fundeni
rezultatele sunt bune
initial a vrut sa-mi dea clexane de 0,2 (care parerea mea .. la greutatea mea nu f mica e apa de ploaie) dupa care s-a razgandit
merg in continuare cu aspenter, femibion, folowise, acid folic si in plus Cetebe)
Sa ii duc prima ecografie, cand o sa o fac .. probabil vineri sau luni si speram ca totul va fi bine!
Am insistat sa-i spun ca am mthfr-ul homozigot dar nu s-a razgandit
mergem asa .. daca va fi nevoie, mai mult ca sigur ca-mi va da clexane!
Doamne ajuta la toate!

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

danezza la mine-s ambele hetero, ambele fac cat un homozigot si am ajuns la Fundeni aproape isterica, dupa oprirea din ev. a geamanului si tot nu mi-a dat injectabil, desi am incercat sa negociez cu ea .Cred ca influenteaza mult si rezultatele analizelor pe care le faci acolo. Am mers pe mana dnei dr.U cu aspenter si vitamine si-a fost totul bine pe toata perioada. Iti tin pumnii, Doamne ajuta!

32+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

flyhigher77
si acum la 32+ tot cu aspenter esti? inseamnac ca merge f bine si nu ai nevoie de clexane

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

danezzade la 28 de sapt fac fraxiparine de 0.4, ideea era ca am mers foarte bine doar cu aspenter pana la 7 luni, cand dr U intrerupe obligatoriu aspenterul.

32+ cu

Mergi la inceput

Pai asta nu pricepeam ... citisem ca faci injectii de o luna si acum ziceai ca ai mers pe mana lui Uschi doar cu aspenter
De-aia eram asa debusolata

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori_m spune:

suzieq, nu am primit PM-ul, te rog mai trimite-mi o data;

danylini, ma bucur ca mi-ai raspuns;
Tu ai facut analizele genetice dupa mutatii? Eu voi merge la un control ginecologic (cm a luat-o razna )si apoi voi face niste analize la Synevo; cred ca ptr. inceput doar profilul screening de trombofilie (homocisteina,antic.lupic,antitrombina III, prot.C si S)+ APCR - rezist.la prot.C activata, si daca ceva nu e ok, trec la mutatii. Ce spui, e bine?
Cu analizele genetice nu stiu cum sa fac (eu avand un copil), nu stiu daca sa le fac sau nu, oricum vreau sa vad rezultatul celorlalte. Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hello
stiti cumva daca dn dr uscatescu este maine la spital ?
am o micuta bobita in burtica , pt care am facut de la inceputul sarcinii clexane 0.4..din pacate au aparut ceva sangerari si mi s-a oprit clexa si scos aspenterul (am vreo 10 zile de la intrerupere)...acum as vrea sa le reiau , nu inainte sa vrbesc insa cu dna dr

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

georgia, eu stiu ca este in principiu
ti-am dat pm cu nr de tel al unei asistente de acolo, suna si intreaba pt mai multa siguranta!
Bafta

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput