Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 58-
Raspunsuri - Pagina 23
vali79 spune:
danezza, asa este!
Mai avem ceva vreme... Ba chiar imi doresc sa fac din ei lei(ca zodie...adica la final de iulie)!
Da, mutatia "oficiala" este rezistenta la prot C activata, altele pe langa cele de la Fundeni nici nu am mai facut...de frica sa mai descopar si altceva.
Astfel am ramas cu aceasta mutatie inca de la sarcina reusita cu fetita mea de 2 ani si 7 luni Ingrid....
Succes, fete dragi!
+32
Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)
Vali79, 32 ani, rezistenta la prot C activata, patru sarcini oprite din evolutie la 2, 3, 4 luni si respectiv 3 saptamani, obtinute natural, 1 sarcina reusita. Mutatiile au fost descoperite la sarcina reusita. Acum sarcina obtinuta natural. Tratament: aspenter 1/ 2 zile, femibion 2 1/zi, Folowise 1/zi, Cetebe+zn 2/zi, Magne B6 1/zi, Clexane 0.4 alternativ cu 0.6 1/zi. Doamne ajuta-ne!
Beatrice1982 spune:
vali tie cum ti-au descoperit treaba asta?
ce analize ai facut?
nici la tine nu stia nimeni de ce se opresc din evolutie?
offffffff doamne .........
sa te ajute doamne doamne sa ajungi cu bine pana la final......

Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
16+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
aristica spune:
feteleee am si eu nevoie de doua informatii pentru o fata care face et luni si are innohep, dar si progesteron injectabil:
1. Luni se poate duce la Fundeni sa-i recolteze d-na. viorica antixa? (tinand cont ca luni sunt Rusaliile)
2. in cat timp iese rezultatul analizei antiXa?
multam fain in avans
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
tannoo25 spune:
aristica, cel mai sigur, da-i un email vioricai;
rezultatul iese in aceeasi zi daca recolteaza dimineatza;
lyly_mar spune:
ari,luni e liber,nu fac analize,mi-a zis dna viorica
| Citat: |
| citat din mesajul lui aristica feteleee am si eu nevoie de doua informatii pentru o fata care face et luni si are innohep, dar si progesteron injectabil: 1. Luni se poate duce la Fundeni sa-i recolteze d-na. viorica antixa? (tinand cont ca luni sunt Rusaliile) 2. in cat timp iese rezultatul analizei antiXa? multam fain in avans ![]() PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite |
flyhigher77 spune:
aristica dr U mi-a confirmat ca nu va fi nimeni luni 13 iunie la Fundeni, in afara de garda.
Sa mearga marti sau miercuri cand vine dr U.
32+ cu 
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
aristica spune:
sar'manaaaaa
dau si eu mesajul mai departe
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
Ingerash_Mic spune:
Buna tuturor.. Nu am mai scris de mult pe DC.. Obisnuiam sa o fac la topicul aspirantelor.. Am revenit pe DC dar din pacate la acest topic.. Nu am crezut vreodata ca pot ajunge sa citesc despre trombofilie..
Am citit listuta de pe prima pagina si reusitele fetelor care au bebei acum si ale celor care sunt gravidute mi-au dat sperante.. in momentul de fata este singura speranta de care ma pot agata: citind povesti cu happy-end.
Voi incerca sa activez mai des aici, sa fiu alaturi de voi si sper ca toate sa ne vedem visul cu ochii. 

"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze
claris spune:
Dati-mi o parere va rog !
Am urmatoarele analize :
Analiza Rezultat Valori referinta
Timp protrombina Quick 1.07
Timp tromboplastina partiala activata aPTT 36.1 secunde <40
Homocisteina 8.09 qmol/L 5-12
APCR 4.66 index >=2.5
Anitrombina III 99 % >80
Proteina C 105 % 70-130
Proteina S 76 % 55-140
Mutatia factorului V Leiden negativ negativ
Mutatia protrombinica(factor II) negativ negativ
Gena MTHFR
Mutatia C677T negativ negativ
Mutatia A1298C genotip homozigot negativ
Nu am ramas niciodata insarcinata,analizele le-am facut preventiv,urmeaza sa fac fiv ,astept sa am un copilas de aproape 6 ani si daca minunea asta a fost asa greu de obtinut in cazul meu,vreau sa evit orice care ar duce la probleme...
Vreau sa imi spuneti va rog ,i-am trimis email d-nei dr Uscatescu,am intrebat-o ce analize sa mai fac inainte de a merge la Fundeni,pt ca vin din Iasi sa am totul facut ca sa poata sa imi dea un tratment adecvat.Indemnul ei a fost ca prioritar ar fi sa raman insarcinata,apoi sa ma duc la ea si imi va stabili tratamentul etapa cu etapa,deocamdata doar femibion nr 1 sa i-au.
Nici pomenela de alte analize cum ar fi PAI si Factor XIII ,voi ce credeti,ar trebui sa le fac? Eu ma gandeam ca oricum tratamentul pt mutatii e cu heparina,daca ar fi si astea in plus nu tot heparina se ia? Sau poate se modifica doza,va fi mai mare?
Ce imi recomandati,ar trebui sa mai i-au si altceva,nu imi va face rau ? Genul aspenter,magne b6,acid folic am vazut ca e continut in femibion,mai trebuie suplimentat?
toate fetele si baietii![]()
Ingerash_Mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claris Dati-mi o parere va rog ! Am urmatoarele analize : Analiza Rezultat Valori referinta Timp protrombina Quick 1.07 Timp tromboplastina partiala activata aPTT 36.1 secunde <40 Homocisteina 8.09 qmol/L 5-12 APCR 4.66 index >=2.5 Anitrombina III 99 % >80 Proteina C 105 % 70-130 Proteina S 76 % 55-140 Mutatia factorului V Leiden negativ negativ Mutatia protrombinica(factor II) negativ negativ Gena MTHFR Mutatia C677T negativ negativ Mutatia A1298C genotip homozigot negativ Nu am ramas niciodata insarcinata,analizele le-am facut preventiv,urmeaza sa fac fiv ,astept sa am un copilas de aproape 6 ani si daca minunea asta a fost asa greu de obtinut in cazul meu,vreau sa evit orice care ar duce la probleme... Vreau sa imi spuneti va rog ,i-am trimis email d-nei dr Uscatescu,am intrebat-o ce analize sa mai fac inainte de a merge la Fundeni,pt ca vin din Iasi sa am totul facut ca sa poata sa imi dea un tratment adecvat.Indemnul ei a fost ca prioritar ar fi sa raman insarcinata,apoi sa ma duc la ea si imi va stabili tratamentul etapa cu etapa,deocamdata doar femibion nr 1 sa i-au. Nici pomenela de alte analize cum ar fi PAI si Factor XIII ,voi ce credeti,ar trebui sa le fac? Eu ma gandeam ca oricum tratamentul pt mutatii e cu heparina,daca ar fi si astea in plus nu tot heparina se ia? Sau poate se modifica doza,va fi mai mare? Ce imi recomandati,ar trebui sa mai i-au si altceva,nu imi va face rau ? Genul aspenter,magne b6,acid folic am vazut ca e continut in femibion,mai trebuie suplimentat? toate fetele si baietii |
buna
din rezultatele scrise de tine, reiese ca ai doarf Mutatia MTHFR A1298C genotip homozigot.. parerea mea este ca trebuia sa faci si PAI-urile.. eu am ambele mutatii de la gena MTHFR (A1298C si C677T) heterozigote si mutatia -675 4G in gena PAI- 1 in stare homozigota. Eu cred ca daca ti le-a dat pe cele care le-ai facut ar fi trebuit sa ti le dea si pe restul.. din cate stiu PAI are legatura cu implantarea.. eu zic sa le faci totusi chiar daca nu ti le-a dat..cat despre a lua vitamine/medicamente fara prescriptie medicala.. nu sunt de acord.
sper sa vii cu vesti bune"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze