Strugurasi de Sept -Oct 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Mai eu imediat plec.. si intru numai pe seara... va descurcati cu capitolul nou? cine vrea parola?

25+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Eu sunt aici,trimite la mine parola ,ca nu stiu daca ati mai schimbat-o intre timp.Sunt pe faza ca tot modelez la plastilina.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 25+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:

aaa... cum ne dam seama de silicoanele alea tre sa fie S M L sau standard? eu nu stiu cum sunt alte sfarcuri ...

iei si tu si dezbraci 3 femei si vezi care si cum sta la capitolul sfarcuri ...care le are mai mari care le are mai mici si unde te situezi tu ....glumesc .

cred ca e in fct de marimea sanului de fapt ...pe un san mai mare trebuie si ventuzica sa fie mai mare , daca sanul e micut atunci o ventuza mare ar cadea cu tot vidul pe care il face bebe acolo . Eu asa cred . lali , tu care ai folosit ...cum ai luat ?

Oana 22+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Oana ia treci la pozat sfarcuri si pus pe grup ...

La mine tzatzurile au fost aproape de zero mereu . De cand sunt gravida ma mandresc si eu cu un 75 B . Eu o sa imi iau S sau M ...mai vad cat se fac pana in septembrie. Poate ma trezesc cu 2 pepeni peste noapte . Ce mi-ar mai placea ...

Oana 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Cu alea pt sani, cred ca sunt foarte utile, o prietena care a nacut acum vreo luna a facut sarmana furia laptelui,a zis ca a fost groaznic, avea rani efectiv, i se desprinsese sfarcul si plangea de durere, ca nu stiu ucm zicea de canale ca sunt infundate, si mi-a zis ca tree sa incep sa imi dau cu vitamina A pe sfarcuri cam cu o luna iante de termen ca sa nu patesc cum a patit ea, si asta chair am in cap,sa imi dau cu vit A

Zubi, mami25+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lali parola e aceeasi...dar o trimit

Oana eu am pepeni deja .. aveam titzi mici, insa forma mare ( de cand aveam 95 kg ) acu s-au umplut.. eu ma gandeam la standard... banui ca o fi un M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Cu alea pt sani, cred ca sunt foarte utile, o prietena care a nacut acum vreo luna a facut sarmana furia laptelui,a zis ca a fost groaznic, avea rani efectiv, i se desprinsese sfarcul si plangea de durere, ca nu stiu ucm zicea de canale ca sunt infundate, si mi-a zis ca tree sa incep sa imi dau cu vitamina A pe sfarcuri cam cu o luna iante de termen ca sa nu patesc cum a patit ea, si asta chair am in cap,sa imi dau cu vit A

Zubi, mami25+ cu
minunea mea

Zubi , nu stiu daca te ajuta asa mult vit A . Mai degraba te-ar ajuta mulsul. Daca faci ragade si nu mai poti alapta , mulgi si asa nu mai rist sa faci mastita (infundarea canalelor). Parca asa se cheama. Cred ca mamicile de bebe2 te pot sfatui mai bine !

Oana 22+

Mergi la inceput

Zubi banui ca prietena se dadea cu crema cu vitamina A, sau cu fiole? ma rog serul din fiole?

Despre pompa de muls ce ziceti? e utila? eu ma gendeam sa o iau numai dupa nastere... ca poate nu am lapte.. si de stau sa ma gandesc si chestiile pt sfarcuri tot atunci ar trbui sa le iau .. de nu am lapte ce fac? le fac cadou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Eu nu mai stiu ce marime erau alea,cred ca marimea standard,ca mi le-a cumparat sora-mea,trimisa de asistenta care ma ajuta sa il alaptez pe Paul.Cand mi-a vazut sanii,a spus" vaaai,mamico! Te chinui sa u il bagam direct pe lapte praf? Tu si 10 copii de faci,tot nu o sa poti alapta cum trebuie!" Si a incercat saraca cu o seringa maaare,cu pompita,si nimic,nu imi ieseau sfarcurile,asa ca ne-a spus de aceste mameloane. S-a dus sora-mea la farmacie si a cerut cum i-a spus asistenta : sfarcuri de silicon,moi, cu ambalaj albastru . Au costat in jur de 10 ron acum un an si 7 luni. Mai,e o firma ce are multe,si suzete,si biberoane,si pompite de tras mucutii la copil...

Apropos,si asta trebuei adaugata musai pe lista cu ce trebuie sa avem in casa dupa ce se naste bebe. O sa fac si o lista cu alea ,cu ce aveam eu in casa la nasterea lui Paul,ce am folosit,ce am cumparat ca mi-a tebuit si nu mi-a spus nimeni.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 25+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gertruda32 spune:

Eu nu am stat niciodata f bine la capitolul sani, dar de cand cu sarcina, ma pot lauda cu o pereche pe cinste.Am rochite care nu ma mai incap la sani Daca ar ramane asa, as fi cea mai fericita...

23+ cu

Mergi la inceput

Mie nu mi-au placut niciodata sanii mari.. desi i-am avut pana acu 2 ani.. eu as vrea sa revina la cum au fost.. adik piersicute.. acu sunt pepeni galbeni.. si tare mi-i frica ca s-or face cat pepenii verzi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Buna va spun si eu tuturor!

V-am citit din urma si ma bucur ca fiecare dintre voi are vesti atat de bune.
Eu am avut 2 zile pe la spital.Ieri am facut si amniocenteza,da Doamne sa fie totul bine.Am optat si pentru testatea rapida, sa stam linistiti si maine ar cam trebui sa primim rezultatele preliminare.
Fetita noastra este bine,energica, ca de obicei , insa eu am dureri de burtica inca. Sa speram ca in 2 zile vor trece de tot.
Ma bucur ca totul a mers repede si bine si medicii si asistentele au fost remarcabili.Au avut mare grija de mine.L-au lasat pe sotul sa stea cu mine cat am avut perfuziile inainte si dupa amniocenteza. Asta mi-a ajutat foarte mult, pentru ca mi-a tinut moralul ridicat.

Gertruda vroiam sa te intreb tu cum te-ai simtit in perioada imediat urmatoare interventiei? Cand a disparut discomfortul?Si, felicitari pentru rezultatele bune primite.

Lore sunt fericita pentru vestile tale. Optimismul tau este molipsitor

Eu , acum, va urez o zi cat mai frumoasa si linistita cu bebei activi si sanatosi. Ma retrag din nou in pat si o sa va tin la curent cu vestile noastre.

Pupici tuturor.

20+ cu

Mergi la inceput