Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi da, dar la voi este cald si fara vant dar la noi.... mie mi-a fost rece la iarba verde in maieu, am stat mai mult imbracata. eee la poza am stat asa in maieu, mama avea tricou si maieu si sotul avea trening nu era la maneca scurta.

si in oras la umbra daca stai este rece. oare daca nu i-as da caciulita...mie mi-e de urechi cu vantul.....

alexina

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy da e cald...dar sunt si zile cu vant. oricum eu incerc cat pot de mult sa nu il cocolosesc.

ti-am trimis link pe Pm.

am plecat . ne auzim la amiaza!!

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

bb_yasmi a mea are ochii lipiti de tv, nici nu mai clipeste

ma tot uit prin oras la bebei asa mici si unii sunt si cu paturici pe ei, chiar vazusem iei o fetita, cred ca de vreo luna doua cu caciulita, paturica grosuta.... la noi nu prea vezi bebei dezbracatei.

ce fain fetelor ca la voi este cald tare. la noi si vara daca ploua iti iei suba pe tine, asa de tare se racoreste.

Mergi la inceput

am mai pus o poza sa vedeti ce m-am infofolit cu gluga, deja mi-era frig
ee, vad eu cum mai este afara, o imbrac cum simt eu, vorba lui cami, daca mie mi-e rece cum s-o imbrac pe ea subtire

Mergi la inceput

bb_yasmi sunt super pozele. adica voi sunteti super si Lucas este asa dulceeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy ce frumoase sunt pozele iar anastasia extrem de frumoasa!! parcul e acela de langa drumul spre poiana?

Mergi la inceput

scrish da, ala este parcul, il stii? este tare frumos acolo, imi place ca este multa verdeata si padurea aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata fetele!!

Deea sanatate celei mici(si celei mari)!!!Si Sebastian are niste mucisori mititelul de nu-mi vine a crede ce scot din nasucul lui.

Fetele...cat oscillo se poate da la astia mititei????

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy da, il stiu, e foarte foarte frumos! il remarcasem in drumurile spre poiana, dinainte sa fiu insarcinata

noi am trecut cu bine peste ziua si noaptea cu vaccinul. ieri a fost agitat rau pana pe la 6 30 dupamasa dar dupa, s a linistit si a redevenit copilul pe care il cunosteam culmea, eram pregatita sa fac noapte alba dar nu a fost nevoie, a dormit pustiul de la 00:30 pana la 8 dimineata nici febra nu a facut, totul a mers bine.

acum la 13:00 mergem sa vorbim cu tipa de la restaurant pentru botez si sa vad cand sa platesc avansul. de abia astept sa mi iau stresul asta mare de pe umeri. sa vedem si in ce masura sunt deschisi la ce vrem noi, doar aperitiv, fel principal si tort. maine e si ziua sotului, am de facut curat si cumparat diverse, ca il sarbatorim la noi acasa...o saptamana aglomerata

Mergi la inceput

fetelor noi iesim afara.

Mergi la inceput