Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata !

Eu am fost ieri la scoala...am mai scapat de un examen , dar dupa stat iar 2.5 ore pe un scaun taaaare, am avut niste dureri groaznice de spate; si inca nu m-au lasat.

Dar mai am putin si vorba voastra, incerc sa ma bucur cat mai mult de sarcina asta, mai ales ca nu stiu daca o sa mai simt vreodata bucuria sarcinii.

Teoretic as mai vrea...o fetita, dar peste vreo 5-6 ani...practic, nu stiu ce nebuneli mi-or mai veni

Bebele meu este f miscacios, dar doar in anumite perioade din zi/noapte....bine macar ca i-am invatat programul . Are momente cand, vorba lui sdCristian,parca vrea sa iasa prin buric; si-mi tzuguie buricul intr-un haaaal ; este super caraghios.

Felicitari fetelor care au mai adaugat o saptamana la "clocitoare" ! Si felicitari pt cele care au mai fost la doctor si au venit cu rez bune!

Laura, SdCristian, imi pare rau pt puiutii vostri ca sunt bolnaviori ! Multa sanatate !

Eu acum ma bag iar la invatat...maine am iar examen, asa ce va pup

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 33+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza si de la noi si pupici pt toate

Anamaria....mamica noastra model .....iti tin pumnii pt examen
Alexia....pup burtica frumoasa si astept poze cu camera printesei.

legat de epidurala.....eu sper sa nasc normal si FARA epidurala , imi cunosc organismul si stiu cat suport....dar deocamdata dr.nu se pronunta la nici una 100%....vedem pe 25 iulie

mai de mult se vorbea de pungile de aruncat scutecele folosite ,eu am ales varianta de a cumpara un cos ermetic pt scutecele murdare,are o rezerava in care intra aproximativ 100 buc pampers.....il stiu de la verisoara mea care la avut si a fost suuuper incantata de el.....

27 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Neata fetele,

Ne-am dat si noi jos din pat si ma apuc repede de treaba.

Pufi ma bucur sa te vad din nou pe aici

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 34+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Buna dimineata!Si eu am decis sa nasc cu epidurala,aici mi s a spus ca 80%dintre femei aleg sa nasca cu ea,deci pe mine m a convins!Sa speram ca totul va decurge bine!La cate saptamani incepe burta sa se lase ca a mea a inceput deja si mi se pare cam devreme la 34saptamani? 33+ Maya-MariaAMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Roxy .....ce treaba faci ?
Cereline....cum adica sa se lase .....a mea oricum este joasa....ce ma fac daca se lasa mai jos ?

27 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cereline

Buna dimineata!
Si eu am decis sa nasc cu epidurala,aici mi s a spus ca 80%dintre femei aleg sa nasca cu ea,deci pe mine m a convins!Sa speram ca totul va decurge bine!
La cate saptamani incepe burta sa se lase ca a mea a inceput deja si mi se pare cam devreme la 34saptamani?

33+ Maya-Maria

AMR 7 saptamani!!!

Si mie mi-a spus sotul ca mi s-a mai lasat burta....ca a mai coborat bebe in "pelvis presley"

Eu ca si aspect nu-mi dau seama , doar ca de vreo 2-3 zile simt o presiune cam mare pe vezica + durerile de spate/bazin .

Si la Anastasia , tot cam pe la 34 saptamani mi se spunea ca mi se lasase burta.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 33+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Roxy .....ce treaba faci ?
Cereline....cum adica sa se lase .....a mea oricum este joasa....ce ma fac daca se lasa mai jos ?

27 + Arianna-Maria

Arianna, nu fac mare lucru asa chestii lejere

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Si mie imi spune lumea ca mi s-a lasat burta , eu nu imi dau seama

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza fetele...iar am intrat mai rar dar ce sa fac daca nu prea am timp si cateodata sunt prea obosita....
EU am burta f jos,f coborata....daca stau intnsa in pat in capu pieptului sunt plata is umflata numai mai jos...ma cam sperie, tre sa ajung neaparat la doc....am dureri in zona x mai mari in zilele in care ma duc si la serv si ma apuca harnicia si pe acasa adik ca aseara cand am facut si mancare si calcat si intins rufe si tot asa...ma misc incet tare,caci ma doare si spatele.....of si nu am decat 26+ ce m-oi face mai tarziu????

Anaemi succes la examene!

VA pup!

Mami de Razvan (09.05.2007) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Neatza si de la mine intarziata!
Fetelor care dati o cafea ca m-a lasat sotul fara strop de cafea in casa si deja imi bubuie capul, am si dormit pana acum , nu stiu ce a fost cu mine , aseara a plouat si s-a mai racorit un pic si cred ca asta mi-a dat somnul asta luuung!
Ma speriati , vad ca v-a " coborat " burtica la 34 de saptamani , eu o vad deja coborata pe a mea , si bebe e fff jos, dar am numai 32 de saptamani. E nerabdator tare bebe sa ne cunoasca probabil
Am visat aseara ca nascusem si alaptama si nu ma durea deloc...insa in scurt timp s-a transformat in cosmar , bebe era cat o gaza de mic
Anaemi , sa treaca spatele.

32+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput