Atractie

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Un_cabotin spune:

Flo

Citat:
Cred ca de la inceput ai vrut sa flirtezi cu el: nici un barbat care stie ca esti casatorita si indisponibila nu te invita noaptea la un pahar daca tu nu emiti niste semnale cum ca ai fi…… disponibila….

Rhum a si recunoscut ca a emis un semn foarte clar:
Citat:
mi-a propus sa mergem sa mai bem un suc. Am acceptat. Am stat o ora, am vorbit despre ... Nu mi-a facut avansuri, am glumit pe tema casatoriei, insa el astepta un semn de “permeabilitate” de la mine. Eu n-am dat nici un semn (desi simplul fapt ca am iesit cu el singur la 10 noaptea e un semn)

Rhum,
Cand te vei strecura seara in pat, langa sotul tau, saruta-l de noapte buna si apoi, inainte de a adormi, te rog sa zambesti o clipa la gandul ca nu ai mers cu acel coleg la un (alt) suc...
Si poate vei fi cu adevarat admirata de tanarul coleg, datorita faptului ca nu ai ramas nici macar o clipa cu el in masina, sa mai povestiti...

Va doresc noapte buna!

UC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Dahriana, vorbesti din postura unei femei care habar nu are ce inseamna o familie.
Faptul ca acum te consideri calculata si rece, ca treci din barbat in barbat nu are crede-ma nici o legatura cu situatia lui rhum, are legatura cu adolescenta si cu nebunia hormonilor de atunci. Pe tine nu te-a facut nici un barbat sa te schimbi insa habar n-ai ce inseamana pentru un copil o schimbare, un divort.
La rhum e vorba de o chimie intre ea si "provincialul", o chimie care se reduce la sex. In partea cealalta a balantei are o familie frumoasa, un sot pe care-l iubeste si un copil.
Exista o sansa la 100 sa le piarda si asta pentru o partida de sex, dar exista aceasta sansa. Daca merita doar ea poate aprecia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Dahriana, sper ca n-ai sa-i spui viitorului sot ca e cel mai potrivit dintre nepotriviti... si chiar, in cazul asta la ce-ti mai trebuie un sot, doar sa fi in rand cu lumea?
Felul tau de a gandi reflecta multa imaturitate, ma indoiesc, ca ai cunoscut candva iubirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

flo.flo, unde ai fost pana acum? uite ca mie mi-a scapat aspectul cu colegii, care e demn de luat in seama. cunosc si eu pe cineva care s-a culcat cu cateva colege maritate apoi le numea cu ironie zdrente (imi cer scuze ).

dahriana, un exercitiu de imaginatie ptr tine. esti casatorita si ai un copil, eventual doi. afli ca sotul te-a inselat. poate ca prima data il ierti, treci peste. dar o face din nou si din nou. cum crezi ca te simti sa traiesti langa un mincinos? nu-i nevoie sa-mi raspunzi.

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Nu iert sub nici o forma o infidelitate .

Daca tot a facut-o macar sa fie atat de inteligent incat sa nu aflu .

Merg pe principiul hotul neprins . Ce nu vad si nu simt nu ma raneste .

Eu prefer sa ma astept la ce-i mai rau , dar sa sper la ce-i mai bine.

Niciodata nu ofer garantii cand vine vorba de mine si nici nu fac promisiuni . Nu stiu cum as putea face un juramant de fidelitate si dragoste pana la moarte.
Poate ca suna prea flusturatic . Dar nu e . Nu sar de la un barbat la altul . Ma complic rareori cu cate unul si nu prea pun suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui makydenis

Dahriana, sper ca n-ai sa-i spui viitorului sot ca e cel mai potrivit dintre nepotriviti... si chiar, in cazul asta la ce-ti mai trebuie un sot, doar sa fi in rand cu lumea?
Felul tau de a gandi reflecta multa imaturitate, ma indoiesc, ca ai cunoscut candva iubirea.

Infinitului de viata i-am zis MAMA

Si eu ma indoiesc ca am cunoscut`o . E posibil doar sa fi trecut pe langa ea.

Daca pana la 24 de ani nu m-a luat valul si nu am pierdut controlul asupra lumii din pricina iubirii , nu cred de acum incolo s-o mai fac.
Pt ca , devin pe zi ce trece tot mai calculata.
Nu prea traiesc iubirea . O gandesc ,o calculez , o pun in balanta . Si daca nu-mi ies calculele zic pas.

Poate e un mod prea putin romantic asta , dar nu pot sa ma arunc cu capul inainte sub nici o forma , in vartejul iubirii .
Pot doar sa ma gandesc la mine , la faptul ca eu sunt si voi fi intotdeauna pe primul loc si ca , daca imi doresc ceva nu ezit sa actionez .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

O doamne, si pe la 34 o sa vrei o familie si o sa-ti fie greu spre imposibil s-o intemeiezi ca n-o sa mai poti de atatea calcule.

Rhum, auzeam la o emisiune ca fantezii sexuale avem cu totii, problema este atunci cand persoana cu care avem fantezii este reala, din anturajul nostru. In locul tau nu mi-as sacrifica familia pentru o partida de sex cu oricine, raw sau sofisticatenia intruchipata, cu atat mai mult cu cat ai o relatie frumoasa cu sotul tau si il iubesti. Asta pentru ca nu as putea trai in minciuna, daca ar fi sa calc stramb.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Dahriana, e drept ca pe un forum te poti astepta sa fii pusa la zid, dar fiecare este constient de treaba asta; asa ca nu te intrista daca se intampla asta.
Orice interventie este pretioasa, in felul ei, daca putem citi si descrifa mesajul.
Pentru mine, mesajul postarilor tale nu suna incurajator: sunt tata de trei fete si ma gandeam ca 24 de ani este o varsta cand, la femei, maturitatea este, in mare, instalata.
Tu imi dovedesti ca trebuie sa fiu mai circumspect , motiv pentru care se cade sa-ti multumesc.
As cita frazele care m-au convins (din postarile tale), dar mi-e greu sa aleg. Multa bafta!

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhum spune:

Flo, ai scris foarte frumos, cu caldura si empatie, multumesc!

Cabotinul, voi zambi in seara asta, ca ma duc sa-l iau de la aeroport - conjunctura face sa vina miercuri seara, in loc de sambata dimineata :-).
Cand mi-a spus, aseara, m-am simtit fericita ca un copil: poate ca m-am gandit mai mult la el si la noi si s-au reasezat, cumva, lucrurile in capul meu.

Rufus, nu stiu daca se bat cap in cap afirmatiile alea: cand am zis ca nu e o idee buna sa spui niciodata, ma refer la faptul ca, la un moment dat, toti ne simtim in masura de a fi oripilati de ceea ce fac altii prin preajma, fara sa ne imaginam nicicand ca am putea ajunge fix in situatia aia.
Insa eu STIU ca nu m-as indragosti de tipul asta. Pericolul ar fi ca el sa faca o "ceva" pt mine (ca indragosteala nu ar fi, e artificial conceptul in cazul asta).

Dahriana, da, o familie schimba totul. Acuma, nu stiu cum e sa-ti asumi o familie fara a face gestul formal pe care cei mai multi il facem - cel cu primaria si biserica -, insa responsabilitatea si angajamentul sunt aceleasi. Daca e si un copil la mijloc, nimic nu mai seamana cu nimic. Atasamentul si respectul - asa cum au spus cei mai multi de aici - trebuie cultivate, altfel se duc pe apa sambetei.
Still, eu nu sunt de parere ca o aventura de o noapte automat strica totul. Asa cum a aratat Saskya mai sus, sunt exceptii cand oamenii isi dau seama ca sunt mai importanti decat o prostie de momnent, sau cand nu afla deloc. Eu am avut o relatie destul de serioasa si, dupa o vreme, tipul a venit la mine si mi-a spus ca el are o relatie paralela de 8 luni. Timp in care eu am crezut ca telefoanele, florile etc. erau pt ca e un tip romantic si atent. Lucram mult, e drept, iar telefoanele si florile aveau scopul de a ma "adormi". Am trait, cum ziceam, in ambele parti ale "baricadei".
Insa, nu fii sigura ca nu vei pierde controlul. Nu te discutam pe tine, dar, tot din proprie experienta iti spun ca trebuie sa le traiesti pe toate ca sa stii cum ai reactiona. Eu nu le-am trait pe toate - de ex, atractia fata de alt barbat, maritata fiind. Dar nici nu am de gand s-o fac, pentru ca nu cred ca, la momentul asta, sotul meu e "inlocuibil". Poate peste 5, 10, 12, 14 ani sa fie, sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhum spune:

Rufus, din pacate, tot pe spinarea mea iti spun ca 24 de ani nu e neaparat o varsta matura pt femei. In cazul meu, nu a fost. Mai degraba, 27 de ani a fost varsta aia :-). Daca statistica te ajuta cu ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

dahriana, eu nu te condamn ptr ce esti si cum traiesti. e strict problema ta si daca tu poti trai asa.... doar ca intradevar eu gandesc total opus.
am si eu o fata si ca si Rufus ma gandesc la ea si la viitor. constat mereu si mereu acelsi lucru la copii, atat la baiat cat si la fata, puterea exemplului personal, faptele mele si ale sotului vorbesc mai mult decat miile de cuvinte spuse pana acum catre ei.
cand sunt mai mici poate ca mai reusim cumva sa-i pacalim sau sa ne ascundem faptele, dar cand cresc, copii vad dincolo de cuvinte, vad mai bine decat vrem noi sa vada.

scuzati off topicul.

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput