Ce s-a intimplat cu Choicebrand ?

Ce s-a intimplat cu Choicebrand ? | Autor: Karina

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca pun bine subiectul, m-am tot uitat, dar nu stiu unde sa-l plasez exact. Rog un moderator sa-l mute eventual unde e locul lui.
Am cumparat acum ceva timp un produs de la Choicebrand si acum vad brusc ca s-a inchis site-ul. Stiu ca acest site functioneaza de citiva ani si nu era doar la noi, era si in strinatate (Anglia am inteles). Si site-ul strain s-a inchis.
Stie cineva amanunte ? Inchiderea s-a facut brusc pe 18 mai in conditiile in care eu pe 17 am primit mail de la ei cu oferte pe luna mai, am accesat si site-ul si era totul OK.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Am vazut astazi ca si magazinul de pe Iuliu Maniu este inchis.Pacat, am cumparat de la ei unele lucruri pe care altfel nu mi le-as fi permis .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Aoleu, s-a inchis? Aveam si eu un magazin langa Obor. Cand trec diseara pe acolo, o sa ma uit sa vad daca si acela e inchis. Pacat, chiar aveau lucruri faine si foarte convenabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am fost la ei exact cand predau spatiul din Obor si am reusit sa mai iau ceva de toti banii

Nici un angajat nu stia nimic, ba mai mult, erau shocati de ce li s-a intamplat, nu au fost anuntati decat in data de 18, in conditiila in care cu o zi sau 2 inainte facusera aprovizionare, chiar eu cumparasem si asteptasem dupa marfa.

Am facut rost de un nr de telefon personal si o sa sun dupa ce se mai linistesc lucrurile. Eu chiar mai vroiam niste produse.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nytro3 spune:

"Choicebrand anunta inchiderea activitatii incepand cu 18 Mai 2011.
Toate comenzile primite pana la afisarea acestui mesaj vor fi onorate in conditii normale.
Multumim tuturor clientilor nostri pentru interesul acordat produselor si serviciilor noastre.
Va stam in continuare la dispozitie pentru service si garantii la numarul de telefon 0756.091.998 si la adresa de e-mail helpdesk@britcomdirect.com" este mesajul sec afisat pe www.choicebrand.ro" target="_blank">http://www.choicebrand.ro. RIP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutrition spune:

s-a deschis un nou magazin online tot cu brand-uri de top la jumatate de pret, magazinul se numeste www.electrocasnicediscount.ro au aceleasi produse pe care le avea si choicebrand, din cate am vazut site-ul este nou pentru ca de fiecare data cand intru apar produse noi.... am comandat un produs de la ei si a fost foarte ok produsul si livrarea foarte promta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanB spune:

ce jenant @nutrition vi aici sa va faceti o reclama la un site de 2 lei produse 0 nu aveti aproape nimic pe site si la bruma de produse pe care le aveti sunt niste preturi exorbitante

sunt curios de la ce firma dati factura ca din cate am vazut eu HQS nu are activitate din 2009

Cat ChoiceBrand

Britcom ( firma care detine choicebrand ) a incet activitatea pe piata de retail (cel putin pentru moment ) , acuna nu vinde decat cu paletu
preturile pe cantinate mare sunt extrem de bune cam cu min 25% fata de ce vindea Choicebrand
sper sa apara ceva site-uri cu marfa de la ei dar nu magazine gen electrcasnice discount ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutrition spune:

jenant esti tu " DanB".... pentru ca nu sti sa scrii... si legat de preturi cred ca nu ai intrat in viata ta intr-un magazin gen Media Galaxy sa faci o comparatie de preturi, macar.... ca sa mai zic de cumprare..... tu cred ca esti genul de om foarte frustrat.... nu e problema ta pe ce site isi fac ei reclama ... nu trebuie sa-ti ceara tie voie.... iar daca ai sti si tu macar sa verifi o firma pe net ai vedea si tu activitatea pe care o are HQS....
Nu te obliga nimeni sa cumperi de la ei.... iar daca ai o parere proasta despre ceva anume exprimo corect nu vorbi din carti necitite niciodata de tine....

Mergi la inceput