Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (429)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

La multi ani Yaia!! Sa fii fericita si implinita si sa traiesti ani multi de acum inainte!

Vero, felicitari si sarcina usoara!

Crishtina cu Robert , Nicole &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am revenit...banuiesc ca nu mi-ati dus lipsa

Vreau sa urez la multi ani tuturor sarbatoritelor/tilor din ultimele zile......

Valentina, sanatate multa lui Andrei.

Ne-am mutat in casa noua, este bine.......incercam sa ne obisnuim cu noua casa/camera, mai bine zis sa dormim singuri ...mai greu, dar usor o sa reusim, o noapte da, una jumatate...avem ajutorul d-nelor de la gradi, care spun lucruri"sfinte" pt Cristi.
Ne pregatim sa plecam in excursie cu gradinita pe 1 iunie, la munte, si de serbare, pe 8 iunie, unde este prezentator...mai greu daca o sa apara copilasi costumati in animalute, atunci dam de necaz...asa ca ma gandesc sa improvizez ceva...sa nu am surprize....analizez situatia

Imi pare tare rau ca nu am ajuns duminica in IOR, data viitoare nu va mai ratez......o sa intru sa vad pozele pe mail...am vazut doar cea de pe FB.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Bun asi de la mine.

Bun revenit Cecilia si Christina.

Ema crema e foarte buna doar ca e cam onctuoasa. Din 2 ml, eu am testere gratuite ajunge doar la un copil fata, supa git, antebrat si gambe.
O sa ma uit pe reteta de la dermatolog sa vad daca a recomandat in format crema sau spray sa vad de care cumpar.
50 ml la Sensiblu costa vreo 55 de roni. http://www.sensiblu.com/produs-LA-ROCHE-POSAY-ANTHELIOS-DERMOPEDIATRICS-COPII-IP-50,-50ML~7479978.html

Tot din gama lucrurilor impartasite: azi a cumparat sotul de la Plafar, Natura MIX de Aboca (bioattivatore di energia, per una risposta immediata nei periodi di intesa attivita). Maine imi fac si eu un pliculet si va spun daca e pe masura recomandarii. 70,32 roni.
http://www.magazin-naturist.ro/suplimente-alimentare-nutritive/natura-mix-vigore-natura-mix-ginseng-pentru-adulti-10---261

Draga Gabriela ce minunat ar fi sa poti veni! Si eu vreau mult sa te intilnesc, am in vedere, poate organizam ceva la jumatatea drumului.

Ce fumos va pregatiti pentru serbari. Roxana astept cu interes ce mai gasesti. as duce-o si eu pe Daria. Intilnirea DC de la Cocorul nu te tenteaza desi nu stiu ce activitati speciale au.

Irina ce pofta cu tortul. sa te bucuri de el si de o zi atit de frumoasa!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
, acum tine o inghetata si e foarte nemultumit caci se topeste , pentru ca el ar vrea s-o pastreze

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Yaia!

Sa fii iubita, sanatoasa si implinit!

p.s. S-a ridicat mira? primim si sampanie?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nu am timp sa citesc ce s-a scris, am intrat special sa zic :

La multi ani fericiti, Yaia !

Cele mai bune ganduri si o calda imbratisare pentru tine !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

'Neata si o pentru doritoare.

Roxana, interesante activitati, probabil o sa mergem si noi duminica in parc.......merci.

...ieri a cazut din leagan, iar peste noapte din pat..asa ca suntem plini de lovituri si vanatai...are "buba" asa a spus la gradi azi....mai sunt papanasi asa nazdravani si neastamparati.....aaaaa si noi ne inscriem in lista urlatorilor cand nu ne convine ceva...

O zi minunata.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata.

Erina, poate ne auzim la un telefon pentru activititati. Oricum in weekend copiii pleaca la Bran cu tati, eu nu stiu daca ma duc ca am sedinta cu parintii sambata, plus ca vin parintii mei de la control si as vrea sa mai stau cu ei. Legat de Cocor, nu cunosc detaliile intalnirii, probabil ati discutat pe FB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Roxana, multumim mult pentru linkuri. Eu cred ca ii voi duce la MTR de 1 iunie si in Cismigiu duminica.Nu stiu nimic despre programul sde la MTR dar pare tare interesant.

Luy, imi pare tare rau ca nu am apucat sa va intalnesc si pe voi si pe Teodora, am fugit pe la 12 si un sfert, caci aveam de pregatt mancarica lui Filip, noi venisem de pe la 10 in parc.

Yaia, la multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare si de la noi!
In primul rand ii urez lui Yaia, La multi ani sanatosi!

nu am mai reusit sa intru pe la voi fiind prinsa cu munca si tot felul de probleme, cele mai urate fiind cele de sanatate ale Alessiei. Inainte de Paste a facut iar otita medie acuta si a necesitat antib.intravenos. Pentru ca nu reusim sa scapam de secretiile nazale,sfoaraituri noaptea, si faptul ca de multe ori imi raspunde ce, ce ai spus? am mers la singurul spital privat de la noi, la orl unde au aparatura si doctor bun si ne-a spus ca urechea dreapta, cea cu pricina, nu e vindecata, nu e ok, are lichid in ureche,pe cale sa se transforme in gel. Nici la stanga nu e foarte bine. Timpanometria ne-a aratat la cea dreapta timpan inchis, iar la stanga mai erau ceva miscari. Ne-a fost recomandata extractia polipilor si totodata, punctia transtimpanica daca nu va fi ok pana la operatie, care va fi in iulie. Numai gandindu-ma la anestezia generala ce se face la aceasta interv.ma sperii. Sper insa ca aceasta punctie sa rezolve problema, ca e si posibilitatea sa nu, si atunci se introduc aeratoare in ureche.
A scos cineva pana acum polipii la copil?

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput