Reteta pt painea Montignac

Reteta pt painea Montignac | Autor: mel_g

Link direct la acest mesaj

Va rog, dati-mi si mie o reteta de paine Montignac, pt masina de facut paine.

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Uite reteta de paine integrala a masinii mele Moulinex din care scot faina alba: pt o paine de 500 gr: 210 ml apa, 350 de gr faina integrala, 1.5 lingurite sare, 0.5 lingurite drojdie.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Puisorule, multumesc pt reteta, dar faina integrala de unde o cumpar ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pai acum se gaseste mai peste tot. Eu pe la inceputurile mele cu montignac luam de la plafar, apoi am gasit in kaufland una de la galmopan, mai mare asa pare mai integrala decat toate adica e tot in ea, apoi am inceput sa gasesc inclusiv la marketul meu de cartier, chiar de mai multe feluri, si nu numai faina integrala ci si mai multe chestii integrale. Deci s-ar putea sa gasesti mai aproape decat iti imaginezi.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Multumesc, sunt total nepriceputa, sper sa gasesc. Presupun ca pe pachet scrie chiar faina integrala.

Imi este frica sa nu mananc ceva despre care eu cred ca e monti si de fapt sa nu fie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Si mie cea de la Galmopan mi s-a parut cea mai "integrala" dar din pacate nu se mai gaseste. Faina integrala de la Dobrogea gasesti in Auchan, Carrefour, Cora.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Puisor zici ca ai facut paine din astfel de faina si a fost ok ? Adica nu ai pus kg ? Sau ai mancat putina ? Mie imi este destul de teama sa incerc si pastele integrale. Parca nu-mi vine sa cred ca poti manca fara sa te ingrasi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mel, daca ti-e teama ca fiana n-ar fi suficient de integrala mai poti adauga tarate. Si alea tot de la plafar le gasesti.

Paste integrale, da pot fi mancate, dar in faza II, cu moderatie si daca imi amintesc eu bine numai cu legume, fara grasimi.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput