rulouri exterioare
Raspunsuri - Pagina 2
Victo spune:
nici noi nu suntem asa prieteni buni cu AC..plus piticotul patruleaza peste tot, deci nu il pot tine sa nu stea in bataia AC. pe mine ma doare capul, gatul de la AC.
de aceea sper sa ma ajuta chestiile astea, sa am bani sa le pun
si Ac sa mearga doar cd nu suntem acasa/eventual noaptea cum descriam mai sus, dar sa nu mi se mai faca 35 de gr. in casa.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
LAlexandra spune:
Ok, Victo, vad ca ne-am inteles.
Sunt scumpe tare toate astea. Sper sa reusesti sa duci planul la finalizare
_
printisorului Alessandro
absoluta spune:
Ne-am hotarat sa punem rulouri exterioare din aluminiu la casa.
A venit aseara cineva de la o firma specializata sa ia masuratori si sa ne spuna cat ne costa rulourile cu tot cu rulouri de tantari. Mi s-a parut cam scump 59 euro/mp.
Spuneti-mi va rog cei care aveti astfel de rulouri (din aluminiu) merita investitia?
absoluta spune:
Am comandat rulourile. Miercurea viitoare le instaleaza. Daca vreti detalii despre ele va dau cu placere....
MadalinaM spune:
absoluta, sigur e o treaba buna ceea ce ati facut! Noi stam la bloc si nu am vrut sa mai investim si in astfel de rulouri, poate in viitorul apropiat ne mutam, dar am pus la geamuri niste rulouri interioare prinse pe rama geamului. Sunt mai groase, cauciucate pe partea exterioara, textile pe interior, chiar e mai racoare cu ele. Clar cu rulourile de aluminiu veti simti diferenta. Ce vreau eu sa intreb este de ce ati ales aluminiu si nu lemn. Adica sa faci o comparatie mai ampla tehnic-pret intre cele 2 variante, ca un cumparator informat ce esti, in momentul asta
absoluta spune:
Zic ei ca au o viata de peste 30 de ani. Si in primul rand stim ca lemnul in cativa ani isi pierde calitatea. Si nu in ultimul rand este o diferenta mare si ca estetic.
Letitia1 spune:
Citat: |
ABSOLUTA: Am comandat rulourile. Miercurea viitoare le instaleaza. Daca vreti detalii despre ele va dau cu placere.... |
Poti sa pui o poza te rog?
Eu vreau sa comand ceva de genul asta:
http://www.primrose-awnings.co.uk/35m-standard-manual-awning-multi-stripe-p-1287.html?src=list_img
ch_dana spune:
Vecino absoluta (din alte posturi am inteles ca stati prin Dobroiesti, noi in Fundeni), sunt scumpe, dar merita toti banii.
Avem si noi rulouri, vara asta aproape nu am avut nevoie sa dam drumul la AC din cauza lor. Altfel era greu, desi avem geam tri-pan, la dormitor am fi avut soare aproape toata dupa-amiaza. La fel si iarna, cand da cate un viscol sunt foarte bune, tin adapost.
La banii astia, sper ca exista termoizolatie la caseta rulourilor - daca o desfaci, o sa vezi ca sunt "incastrate" in polistiren, sa nu-ti intre frigul pe acolo.
Later edit: Letitia, cred ca absoluta vorbeste de rulourile clasice, adica astea :
www.qfort.ro/rulouri.php" target="_blank">http://www.qfort.ro/rulouri.php
Dana & Amelia (21.06.2011)