Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Magdalena..cu migdalele poti face multe. Eu am folosit migdale macinate pentru tortul facut de ziua lui stefan, reteta e cu migdale si in blat si in crema. In afara de prajituri / torturi, poti face si ceva lichior din migdale, da cred ca iti trebuie multe. Un kg nu e asa mult, eu am folosit 150 g macinate la blat si 180 g macinate la crema. Deci faci si tu 3-4 prajituri si gta migdalele.

diana 10+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Moni asteptam sa ne faci si pe noi destepte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Buna dimineata.

Diana multumim de cafeluta!

Sper ca luna asta sa fiu si eu cu testul in manuta, dar acum sunt sigur la ovulatie numai. Doamne ajuta si vedem ce se intampla!

cred ca mai cedeaza BIP-ul la mine. Nu ma mai doare asa tare, aproape de loc

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

stiti cumva daca laptopul dauneaza daca stau in pat cu el pe burta?adica la burta ovare uter dauneaza cu ceva?
ca de vreo doua zile asa stau cu el in pat si cu el pe burta erau sau nu are nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

am vorbit de m-am rupt!!!!!!!!in fine ati inteles voi nu?
inca nu am luat micul dejun deci..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

CAPITOL NOU

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magddalena

stiti cumva daca laptopul dauneaza daca stau in pat cu el pe burta?adica la burta ovare uter dauneaza cu ceva?
ca de vreo doua zile asa stau cu el in pat si cu el pe burta erau sau nu are nimic?

sa stii ca asta ma intrebam si eu aseara....
ca tot asa stau si eu
si nu cred ca-i prea bine...a la long...
emite niste radiatii cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

despre hemoroizi, deci partea de final e interesanta, pt. cin e are hemoroizi

Intrebare: Sint insarcinata in saptamana 20 si azi noapte m-am trezit cu frisoane puternice, fara febra (era cam 36,5).Mainile erau parca fara sange in ele. Am mai patit de vreo 2-3 ori de cand sant insarcinata, odata in urma cu o saptamana cand am stat ziua vreo 2 ore la soare ( dupa ora 17) si atunci am zis ca aceea era cauza.
Acum nu stiu care e cauza si daca sa merg la medic.Cred ca am facut si o cistita, am avut usturimi la urinare vreo 3-4 zile,dar fiind la tara n-am mers la medic, iar acum au incetat.
1) Cistita (daca e...) poate fi cauza frisoanelor ?
2) Daca nu mai am usturimi trebuie sa mai merg la medic, neavand alte simptome?E posibil sa fi trecut de la sine?
3)Avand in vedere ca am mai facut frisoane de fiecare data noaptea si fara sa am febra si cand nu am stat la soare si cand nu aveam cistita, ce cauze mai pot avea? Poate fi listeria?Sa fac analiza?
4)Daca ar fi listeria ce efecte ar avea acum in luna a 5-a?
5) Afecteaza frisoanele in vreun fel sarcina?
6) Mi-au aparut si hemoroizi si nu-mi mai trec nici cand nu sant constipata.Sa iau vreun tratament?
Multumesc mult!
Raspuns: 1. fiind infectie se paote insoti de semne sopecifice (printre care se enumara si aparitia frisoanelor). 2. va duceti si faceti o urocultura. e posibil sa aveti bacteriurie asimptomatica. 3.4. listeria se insoteste de simptome digestive. incercati sa nu cadeti in capcana hipocondriei. 5. nu 6. cartof crud ras pe razatoarea mare. e garantat! nu e o gluma.

Esti o bomboana, o sa incerc faza cu cartoful ca ma tin de 3 saptamani nesimtitii de hemoroizi, vorba aia ”Toate bubele rele, in ... babei mele!”

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

alina_loca asa aveam si eu: ovare micropolichistice (cam 6-7 chistulete mici pe fiecare ovar), dar Dumezeu mi-a ascultat rugile!Eu am mai luat silimarina!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

5

Multumesc mult pentru ajutor. Cum ai luat silimarina? Eu acum sunt pe spirulina si eu si sotul cate 4 pe zi.
Va pup pe toate

Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna, fetele
Matza, insanatosire grabnica mamei tale!
Alina, cum luna trecuta ai facut stimulare, poti ovula cu ambele luna asta . Ah, si nu cumva microchisturile le-ai facut de la stimulare? Ai intrebat pe dr asta? Ca in mod normal nu cred ca ti-ar fi dat stimulare daca le-ar fi vazut inainte.
Mihacor, sper ca o sa va rezolvati probleme, fara sa ajungeti la despartire, ar fi pacat.
Lore, imi pare rau pt socrul tau.
Dreambaby, din experienta propie iti pot spune ca anticonceptionale cam strica echilibrul hormonal. Inainte de ac-uri aveam ciclul regulat la 27 de zile, iar dupa nici nu prea am avut...fara tratament. Oricum nu trebuie sa astepti 6 luni ca sa te apuci de treaba. Si mai bine faci si un test ca sa afli.
AlexMe are dreptate cand zice ca ai fi mai fertila dupa Ac-uri, asa se zice, dar dr meu mi-a zis ca e un mit. EU nu am fost mai fertila, din conta.
Stiu ca mai venise cineva nou, inafara de Dream, dar nu mai stiu numele, anyway, Bine ai venit!

Gaby, microchisturile le-am avut de dinainte de stimulare se vedeau clar la eco transvaginala. Dupa stimulare nu am mai facut nici o eco sa vad ce mai fac ovarele mele. Acum iau tratament pt ele, Siofor, medicament pt diabetici, a zis dr ca sunt bune si trebuie luate pe termen lung.
Natzalila imi pare rau pt mama ta, dar fi tare si vei vedea ca va fi bine, insanatosire grabnica !
Mihacor, fi puternica orice ar fi, mai bine sa se intample acum , si nu mai tarziu cand poate lucrurile se vor complica. Da-i si lui o sansa daca-l iubesti pentru ca sunt persoane pe lume care pur si simplu nu-si gasesc jumatatea, cei care o gasesc sunt norocosi asa ca fa tot posibilul sa impaci situatia financiara cu iubirea.

Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...

Mergi la inceput