Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Buna dimineata!
Multumim de cafea!
Sa aveti o zi superba

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby21 spune:

'Neatza fetele Ma primiti si pe mine la o cafea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Neata dragutele mele, ma bucur sa va gasesc vesele si optimiste.
Imi pare rau ca nu va pot ajuta cu sfaturi sau pareri, noi inca nu am ajuns la tratamente sau stimulari, inca incercam cu jap-jap-ul si speram sa mearga.
Subsemnata a racit insa destul de rau. Ma haraie pipetul si ma doare gatul ingrozitor. Separat de asta ar trebui sa-mi vina rusii sambata sau duminica dar ma dor sanii de nu mai pot. Sa fie oare cu ochisori luna asta? M-as mira sa fiu atat de norocoasa. pe de alta parte daca nu apare bebe pot sa ma duc si eu la dentist linistita.
Uf fetele, ce sa iau pentru haraitul asta in piept?
Sunt ingrijorata pentru ca maama se va interna maine in spital. Are plamanii plini ci lichid si ce i-au dat pana acum nu da rezultate, imi este tare frica. Sa va rugati putin pentru ea, pentru Valentina, sa se faca bine si sa ajunga sa-si vada si ea nepoteii.
Va pup pe toate prietenele mele si va tin pumnii. Sa ne ajute Sfanta Maica si sa devenim si noi mamici anul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Matzaila imi pare rau pentru mami a ta , si sa ajute Dumnezeu sa se faca bine

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Matzaila pentru durere de gat eu am folosit miere, lamai si glicerina pura cam asa: in jumatete de kg de miere se pune zeama de la doua lamai fierte si o fiola de glicerina pura se ia 2 lingurite de dimineata, la pranz si seara dupa masa, efectul este garantat, eu am avut o raceala puternica anul trecut si nu mai dadeam de cap cu gatul :tuse, raguseala etc pana mi-a zis soacra mea reteta si am facut-o, dupa 2 zile nu am mai avut nimic, sper ca ti-am fost de folos, nu are ce sa iti faca rau poti sa incerci. Si mamei tale multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna dimineata multumim de cafeluta
FELICITARI KITTY multa sanatate si un bebe sanatos
o saptamana frumoasa fetelor nu am intrat weekend-ul asta nu prea am avut timp succes la testat/jap-jap la toate
sa auzim numai de bine si de linii duble
nu prea am retinut ce ati scris dar mi-au placut intrebarile care le-a scris Monique sunt interesante
o zi buna de llorena nu mai stiti nimic?sau parca zicea ca pana miercuri e la tara si nu are net?nu mai tin minte oricum sper sa fie bn
pup pt toate
pt kitty de molipsire poate s-a prins si la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buan dimineata!
O zi frumoasa tuturor!

diana 10+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

monique am vazut ca m-ai intrebat despre endometrioza..eu nu aveam dureri la cm...erau dati cand nici nu simteam ca-mi venise...in schimb dureri in timpul contactului...si un sindrom premenstrual de toata frumusetea.am facut prolactina care mi-a iesit dubla fata de normal...dar nici asta nu a dat de banuit ca as avea endometrioza..nici prin cap nu-mi trecea ca as avea asa ceva.am facut o stimulare prin iarna la care dr mi-a zis ca sigur voi ramane..ceea ce nu s-a intamplat...si mi-a zis ca urmeaza hsg...ca sigur am trompele infundate...la care eu i-am spus ca decat sa mai trec prin durerile iadului...am mai facut acum un an...mai bine ma programez la laparo...ca macar daca am ceva la ele se si desfunda...m-am programat la dr tutunaru...si pe 8 martie am facut-o...cand m-am trezit mi s-a dat cumplita veste ca mi s-a gasit focare de endometrioza in fundul de sac douglas...5-6 focare pe care mi le-a indepartat..
cand am ajuns acasa am inceput sa citesc ffff mult despre ea...de fapt ea se produce datorita dezechilibrului hormonal de care sufeream..dovada prolactina marita..in cazul meu de la care proveneau durerile ingrozitoare de sani dupa ovulatie...principalul raspunzator pt producerea bolii este estrogenul care este in exces..cam tot ce mancam din comert..lapte,oua,carne...contin estrogen...pt ca animalutele din ferme sunt crescute numai cu hormoni.
tot citind imi notam toate plantele care ajutau in combaterea estrogenului din organism...si pt imunitate.
silimarina...ajuta ficatul sa metabolizeze toxinele din organism...luam cate un comprimat pe zi..la pranz
capsule din suc de orz verde..4 capsule pe zi...inainte de masa...doua la pranz si doua seara
evening primrose oil..una pe zi...seara
selezin ace...una pe zi..seara
omega 3 si 6 vegetal..contine ulei de in si canepa...foarte bune in endometrioza deoarece reduce efectul prostaglandinelor produse de aceasta...luam 6 pe zi...trei la pranz si trei seara...dupa masa
calciu d-glucarat...foarte bun antitumoral...una pe zi seara
vitex...reglator hormonal...2 pe zi la pranz
coenzima q10 in ulei de catina...2 pe zi..la pranz
tincturile le luam pe rand...nu le amestecam...de ex...branca ursului si papadie de trei ori pe zi...iar celelalte le luam doar seara..nu ma putem cara cu toate dupa mine la munca...si-asa radeau colegii de mine cand ma vedeau cate luam...
ceai de sunatoare...bun calmant...si chiar este recomandat in endo...iar cel de musetel bun cicatrizant..
complex b n-am luat decat de luna aceasta pt ca imi cadea rau parul...un alt efect nociv al estrogenului,caderea parului...
ca mancaruri nu am mancat chiar ca la carte..nu ma putem abtine...dar le-am evitat pe cele din comert...nu suc..nu cafea..nu alcool...zahar brun...orez brun...varza,broccoli,conopida sunt recomandate in endo...ca si fasolea,linte...eu faceam multa mazare...si fructe...vreau sa va spun ca n-am fost niciodata grasa..inainte sa ma operez am avut 60 de kg...iar de cand tin regimul asta am slabit 5 kg...am ajuns la 55 de kg si am 1.68 inaltime.
daca doriti sa ma mai intrebati ceva va sunt la dispozitie oricand...

ASPIRANTA LA BEBE

Kitty iti multumesc din suflet pentru acest raspuns detaliat

eu pot sa iti spun ca acum beau niste ceaiuri: uite ti le enumar si poti sa imi spui, daca stii, daca au vreun efgect pozitiv si in cazul unei endometrioze? adica daca ii mai dau la cap unele dintre componente?

doar daca stii
uite:

Ceai adjuvant pentru afec#539;iuni ale sistemului nervos

Adjuvant in: migrene, insomnii, anemii feriprive, depresii, tulburari comportamentale, ameteli, stres, oboseala psihica, agitatie, nervozitate, nevroza cardiaca, nevralgii.

Contine: Talpa gastei, Crataegus Monogyna, Conuri de hamei, Centaurea Cynus, Cimbrisor, Urtica Dioica, Valeriana Officinalis.

Ceai adjuvant pentru cur#259; de sl#259;bire naturist#259;

Adjuvant in: obezitate, cura de slabire. Acest ceai are un efect de ceai diuretic, locativ, sudorific, favorizand arderile catabolice, dizolva grasimile, elimina surplusul de apa din organism.

Contine: Taraxacum Officinalis, Sambucus Nigra, Betula Pendula, Matase de porumb,Equisetum Arvense, Cichorium Intzbus, Frangula Alnus, Alchillea Millefolium, Agrimonia Eupatoria.

Ceai de N#259;praznic

Adjuvant in: caner ovarian, cancer intestinal si gastric, cancer la san, leucemie, sterilitate, impotenta, chisturi ovariene, ovare polichistice, tuberculoza, cancer pulmonar, hematurie, iradiere.

Contine: Napraznic.

Vitamina C
acid folic (n-am mai luat de vreo 2 saptamani) dar am luat vreo 4 luni

si cam atat
dar mi-am notat o parte din ce ai scris tu aici si am sa imi iau...o parte...ca nu pot sa sustin financiar prea multe medicamente

tu care zici, din cele enumerate de tinec a sunt cele mai eficiente?
hai ca stii vorba aia: 'buna ziua mi-ai dat...belea ti-ai capatat'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Multumesc mult de reteta, o sa o incerc neaparat mai ales pentru mama. Ea e saraca foarte afectata.
In rest vroiam sa va intreb daca exista teste de sarcina care sa-mi spuna inainte de ciclu daca sunt insarcinata.
Incep sa fac si febra si ma haraie si plamanii rau si am sunat la doctorita de familie si mi-a spus ca e posibil sa ma treaca pe antibiotice si ca oricum febra nu ar fi buna in primul trimestru de sarcina.
Trebuie sa-mi vina duminica si azi e marti. Nu vreau sa iau antibiotic aiurea si sa-i fac rau la bebe daca este acolo.

Mergi la inceput