Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Gabi, tare-i mai place lui Tudor la baita, e foarte dulcic!

Noi din pacate am renuntat la colac. Am avut doua tentative nereusite in ultimele 2 saptamani si cred ca nu-i mai place. Prima data cand a plans am crezut ca e obosit sau nu are chef. A doua oara deja a fost clar. Urla efectiv cand il lasam in apa cu colacul, asa cum nu mai urla pentru nimic altceva. Poate il strange la gat, nu stiu.....Bine ca am reusit si noi sa-l filmam o data, tare mult ii placea la inceput....Folositi-l cat mai puteti pentru ca sigur nu o sa-l accepte pana la 18 luni, cum e recomandat.

Am vazut si eu site-ul acela cu jocuri in functie de varsta, am abonament si primesc in fiecare saptamana recomandarile lor. Acum suntem in faza cu baloane de sapun, tare curios se uita la ele, cum zboara in toate partile...

Si eu l-am imbracat doar in body cu pantaloni. Dar uneori i-am dat si un body subtire tip maieu si un tricou deasupra. Si iau cu noi si haine mai groase daca se pune de o ploaie.

De vreo saptamana Alex doarme singur, seara la carusel in patut iar ziua uitandu-se pe pereti. Se culca de la 21 la 8 cu doua treziri pentru papa. Si nici nu-l mai iau in pat cu mine, ca nu se mai foieste. Ma declar foarte multumita de programul lui! Iar zambetul de dimineata cand ma vede e de nedescris, ma topeste !

Shines, multa santate, ai grija de tine !

Spor la exercitii, eu ziceam ca ma apuc de germana dar inca nu am avut timp....poate de maine, asa zic in fiecare zi....

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Vazut poze de Fragrant si Bebelu

Simo /Zumzu;pup tare tare fetele si va urez sanatate la maxim

Culcus pufos

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Sal!
Spal, spal, spaaaaal.

Voiam sa-i spun lui SUNSHINE ca n-are nimic copilul: ori ii e prea cald, ori sete, de aia nici nu scade cu paracetamol. Nococalmin la 38 cu ceva mi se pare aiurea. Dezbaraca tu copilul doar in body si lasa-lasa. Ilinca avea azi 38 in fund (deci vreun 37 jumate in realitate) si sunt sigura ca de cald. De vreo saptamina ii arde capsorul. Regula pediatrei mele: daca are capul fierbinte si miinile reci, e febra. Daca are capul fierbinte si miinile pe exterior tot fierbinti, ii e cald. Ma rog, cu exceptii.

Pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Buna ziua dragele mele
Ce mai faceti ? Mi-ati dus lipsa?
Sper ca nu m-ati dat disparuta .Stiu ca nu am mai intrat de mult timp,merit bataita ,dar piticutza mea i-mi ocupa tot timpul.
Dupa cum stiti sunt in cautare de casa.Propietara mea vinde casa,si la 1 oct trebe sa eliberez apartamentul.Gasisem o casa de inchiriat,si mi-am pus speranta in ea....Era superba,parter,etaj si mansarda,cu 3 dormitoare, cu gradina ,exact ce caut eu,dar ghinion...propietarul respectiv vrea chiriasi incepand cu 1 iulie,iar eu nu pot pleca de unde stau mai repede de 1 oct,altfel pierd garantia pe care am dato .Si uite asa sunt in fiecare zi pe drumuri cautand casa ,ca m-am saturat..
In august vrem sa facem botezul fetei....alta alergatura,dupa restaurant.... M-am saturat
Sunt sleita de puteri..N-are cine sa ma ajute,sotul lucreaza de la 10h la 24h,in 2 zile pauza pe saptamana .
Mama a trebuit sa plece in Romania sa-si rezolve cu pensia....
Sunt vai mama mea.
Colac peste pupaza,piticul meu a racit...mititica.Are gatul rosu.Doctorita a zis ca a luat un virus din aer....Nu pot sa-mi dau seama cum,caci am avut mereu grija sa fie imbracata mai grosut,sa nu o tin in vant,sau cu capul gol .Mi-e asa mila de ea....Tuseste si stranuta din 10 in 10 min
In rest,creste frumos,am inceput sa-i dau si LP pe langa cel matern,am impresia ca nu asimileaza asa bine.Ieri avea 5580 gr,la aproape 4 lunite.Toata ziua este un zambet,si cu degetele in gura .Sunt obosita rau...Daca m-ar lasa sa dorm,cred ca as dormi 3 zile in continuu .
Cam astea sunt noutatile despre noi.Sper ca voi sunteti bine.Nu am apucat sa citesc ce a-ti mai facut.
Nu stiu cand o sa mai apuc sa mai intru pe internet,de aceea va doresc la toata numai bine alaturi de bebeii vostrii.
PS.-am bagat si eu pozici ,astept pareri
-vazut pozici cu bebeii vostrii ,m-am indragostit pe loc de ei
Va doresc o seara placuta,si sper sa mai intru.

Mami fericita de Alessia Timeea (26/01/2011)

https://picasaweb.google.com/100089500739033024696/ALESSIATIMEEA?authkey=Gv1sRgCOCh7pDuiJPGDg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

SUNSHINE - sper ca a trecut febra, sa stii ca de la caldura poate sa fie temperatura mai ridicata. Noi mai puneam sosete cu otet, baitele calii asa iar sunt foarte bune, imbracat cat mai subtire. Si antitermice, nu stiu exact ce se da la voi. La noi avem vreo 2 tipuri, tylenol si advil, la noi merge de minune advil, 8 ore scapam de febra.

MADALINA- eu una nu l-as da pe manute cu crema. Sunt totusi substante toxice bagate acolo. Mie aici mi-au zis sa nu dau bebelusul sub 6 luni cu crema solara. Eu i-am luat insa una bio si am sa-l dau, dar nu pe mainile pe care le baga in gura. De oprit, nu-l pot opri, numai cu mainile in gura sta mai nou.

MISSEXY - pai daca e virus, puteai sa o imbraci tu si cu 100 de cojoace ca tot facea, virusul nu are legatura cu imbracatul. INsanatosire grabnica ii dorim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata!

Dau eu cafeaua si micul dejun k buba mea are mancarici, ne-a trezit d la 5.30 si ne tine asa,
p tati l-am expediat dincolo sa mai doarma un pic,iar eu ma chinui sa o conving p donsoara sa mai dormim un pic,,,dar ai cu cine sa te intelegi?
Ea are chef de joaca.

mada eu i-am luat o crema d la l'erbolario - piccolosole 50+. Este numai din uleiuri si vitamine.si o dau doar p unde e pielicica la vedere,dar nu p mana.

Sunt p tel,deci nu pot face cap nou. Dc nu adoarme,deschid pc mare si fac.dar nu promit.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Spor la shoppinguit!!!
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!

Sa aveti o zi reusita!

fac capitol acum

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

capitol nou

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput