Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Mersi Fragrant si scuze.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Salutare mamici!

Chiar am intrat sa vad daca se vb ceva de diversificare si ma bucur ca se dezbate subiectul cand ne gandim si noi sa il punem in practica .

Joi facem 5 luni si se vede ca ne incanta sa mai incercam ceva nou decat tzatzi si ceai. Eu o sa incep asa cum am facut si la Diana cu sucul de morcov, dupa care mar si portocala. Mai nou cica nu se mai dau fructele primele, ci supa. Eu i-am mai dat de 2-3 ori sa guste din fiecare, asa ca o sa incep dupa cum stiam eu. Mie mi-a folosit tare mult cartea lui Capraru si chiar ma gandeam sa o consult din nou.....macar pe asta ca mi-am luat va dati seama inca un teanc, dar cine la deschis.....

Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)

Diana si strengarita familiei in primele luni

Poze DIANA SI REBECCA - POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

hey
veniram si noi de afara, intai in parc pe urma pe malul marii, a fost super, nu batea deloc vantul,am ajuns pe la 9 si ceva, am fost si la farmacie si am luat crema cu spf 50 avene, cik cea bioderma si la roche posay ar avea parabeni..

missmj, imi place hamul si mai ales mi s a parut ca Andrei sta f confortabil acolo, imi spui si mie te rog marca, model, pret, magazin??plzzz

maimu, buni lenuta..welcome

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

missmj, imi place hamul si mai ales mi s a parut ca Andrei sta f confortabil acolo, imi spui si mie te rog marca, model, pret, magazin??plzzz

Sa stii ca e foarte comfortabil si pt mine si pt el...imagineaza-ti ca am urcat pe munte cu el si nu m-a durut spatele deloc. E modelul You&Me de la chicco. e vreo 380ron...eu l-am luat la mana a doua de pe okazii si am dat 150ron.arata foarte bine, l-am bagat si la masina de spalat fara probleme. Daca mai ai intrebari...

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Bucurestencelor, va salut! Trece Mama Leone in drumul ei spre Pitesti. Un cpil doarme in scaun si unul calare pe mine. Pe drum o surpriza placuta: mirosea ametitor a salcim inflorit!

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:

hey
veniram si noi de afara, intai in parc pe urma pe malul marii, a fost super, nu batea deloc vantul,am ajuns pe la 9 si ceva, am fost si la farmacie si am luat crema cu spf 50 avene, cik cea bioderma si la roche posay ar avea parabeni..

mami fericita de printesa Eva Maria 08.01.2011

Hai tu, nu ma mai speria! A mea nu are parabeni (la roche posay) - cel putin asa scrie mare pe ea. E una 50+ pt bebe pe care scrie ca nu are si un 50+ normala pe care nu scrie ...

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Citat:

hey

mami fericita de printesa Eva Maria 08.01.2011

Hai tu, nu ma mai speria! A mea nu are parabeni (la roche posay) - cel putin asa scrie mare pe ea. E una 50+ pt bebe pe care scrie ca nu are si un 50+ normala pe care nu scrie ...

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

eu n am vazut ca eram cu Eva in brate, i am zis ca vreau bioderma,avene, la roche posay da sa nu aibe parabeni...mi a dat avene...a spus ca celelalte au, daca nu scrie asa o fi...si nu stia ea...

Mergi la inceput

ia uitati ce am gasit...habar n aveam ca exista asa ceva.... http://copii-bebelusi.com/carucioare/ochelari-de-soare-playa-baieti-chicco-0_8790

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

am incarcat pozele din weekend aici:

https://picasaweb.google.com/lavinia.magdes/2122Mai2011?authkey=Gv1sRgCM7U7rC27cj4Dw#

ma duc sa ma uit la tabel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

fragrant superbe pozele, minunate peisaje , frumoasa familie ...crazy daddy, mi s-a facut rau cand l-am vazut in poze cu dracia aia de tiroliana...am rau de inaltime...mi s-a facut rau numai cand ma imaginam pe podul ala

pupici tuturor, noapte buna

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput