Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

xdidi: ce analiza de sange ai facut?ca125? Sa imi fac si eu? Eu ziceam de endocrinolog prt ca am TSH-ul :4.4700. Si am citit pe forum la FIV ca e mare si ca ar trebui sa merg la endocrinolog. Tu ce zici? Eu tot incerc sa dau de Zadori si pana atunci ma duc la un alt medic tot in Szeged. Ce zici sa ma duc la Zadori cu toate analizele si sa-mi zica el daca e cazul sa ma duc la endocrinolog! Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Gretta, daca vrei sa te informezi corect si detaliat pe tema endo iti recomand sa citesti comentariul Madei23 de pe aceasta pagina.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128898&whichpage=9

(Linkul l-am preluat de pe prima pagina a acestui capitol)
Este de fapt o descriere amanuntita a bolii, facuta de catre dr.Tutunaru.

Nu te speria, nu se moare din asa ceva, este doar o boala pacatoasa care ne ingreuneaza noua drumul catre un bebe si ne face viata mai neplacuta, prin faptul ca, la unele din noi, vine cu tot pachetul de dureri, disconfort la sex si in viata de zi cu zi, etc.Mai multe afli tu de pe site. E bine ca ai descoperit-o acum(daca intr-adevar o ai! Numai o operatie laparoscopica poate sa iti CONFIRME cu siguranta daca o ai), asa macar vei sti um stai si ce e de facut.
Iti mai recomand si site-ul endo-solved (vezi link tot pe prima pagina), daca te descurci cu engleza.

Numai bine !

Mergi la inceput

panseluta: iti multumesc tare mult ptr articolul trimis. Iti dai seama caci numai acolo ma gandesc mai ales ca pana in 6 august cand merg la Szeged mai e destul!!!!!!!!!!!! O alta intrebare asa avea: eu mergeam la aerobic de 2 ori pe sapt. De 3 sapt am inceput sa fac acasa. Ar fi ok? Caci de sapt. trecuta am renuntat! Parca nu am stare si asa nu m-as mai gandi acolo timp de ora!
Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza81 spune:

Buna fetele!ultima data va ziceam ca sunt in a doua luna de stimulare cu OVA-MIT si urma sa merg la o monitorizare,am fost siin ziua a 11-a aveam un folicul dominant de 2,36 cm pe ov. stang...si na..apoi am prestat cu sotziorul:D,si dr. mi-a zis sa mai revin dupa 2 zile...dar bineinteles ca nu am mai ajuns..ca au venit parintzii pe la mine in concediu si n-am mai ajuns..apoi am luat duphaston..,maine e ultima zi de duphaston..si astept sa vad dak s-a intamplat ceva..eu imi masor si temperatura bazala..si vad ca deocamdata se mentzine ridicata nu a scazut..sper sa nu scada..va pupic pe toate..aa si felicitari IRINA pt sarcina..adik sper sa fie sarcina si sa fie totul oki.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Gretta, orice sport e binevenit. Iar in cazul tau, ca vad ca te cam framanti cam mult, ez m-as duce la sport zilnic...
Glumesc fireste. "Stai lin", cum ar zice sor-mea, si daca iti faci atatea ganduri nu rezolvi nimic. Fii mai practica, stabileste-ti niste scopuri clare, ca de ex sa mergi la medic, sa auzi cateva pareri, sa te informezi mai intai, etc etc...si apoi vei vedea ce e de facut mai departe. Pana una alta ai auzit doar o parere pana acum....si cum spuneam si mai devreme, nu cade cerul pe tine. Uite aici cate suntem in aceesi situatie si tot ce facem e sa ne vedem visul implinit...un bebica.
Apropos bebica, fii-miu implineste acus 10 luni...si nu sunt nici singura care a reusit.

Ia-o usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
greta panseluta are mare dreptate, toate am trecut prin ce treci tu acum, insa am luat-o incet incet si am ascultat parerile la mai multi medici, eu sunt cred ca mini campioana la schimbatul de ginecologi, nu stiu daac este bine, dar pana acum am obtinut ceea ce am vrut la momentul dat de la fiecare dintre ei....insa cel mai important a fost faptul ca mi-am ascultat si organismul si m-am calmat , iar surprinzator corpul nostru incepe sa functioneze ...ia etapa cu etapa si vezi ce ti se potriveste , ce este mai bine pt tine si familia ta...
exista minuni, exceptii , reusite , copii veniti parca din cer spune-i cum vrei tu sau medicul tau , important este ca exista!
iar cand cazi rau in butoi ,mai citeste prima pagina, eu aproape ca am memorat-o
te puuup si pe voi pe toate
ps: mai scrieti si voi povestiile de succes

Mergi la inceput

xdidi si panseluta:chiar daca nu va cunosc ati ajuns sa imi fiti foarte dragi si va multumesc! Da, intr-adevar m-am panicat foarte tare. Adevarul este ca anul acesta s-au intamplat foarte multe: mama mea s-a imbolvanit, lucru nu prea usor de acceptat, trebuie controale tot la 6 luni, medici, spitale ..., apoi am avut eu probleme la servici, faptul ca nu putem avea copiii pe cale naturala ci trebuie mers la Szeged caci la noi in tara, NU ..... si acum asta! Si stiti oricat de tare esti la un moment dat ...... !
Dar am o veste buna : am fost dupa analizele de la Pap si am I! Sunt foarte fericita si acum astept programarea din 6 august de la Szeged.
pe toate

Mergi la inceput

greta e foarte bun pap-ul, al meu iese vesnic clasa II cu inflamatie nespecifica, am luat o gramada de ovule si tot asa iese...asa ca mergi cu incredere la consultatie si fa o lista cu intrebari, sa nu pleci de acolo in dilema cu ceva..
te puuup si sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Buna fetelor!
Greta - bafta multa in august,Didi are dreptate - trebuie sa te mobilizezi si sa treci peste toate ca nu ai de ales.Socul este mare,si eu ( si cred ca nu numai eu) la inceput am reactionat la fel: speriata ,agitata...si pana sa ma trezesc bine eram si operata .am aflat in ianuarie si pe 10 feb ma si operam.

De Elly stie cineva ceva? nu a mai intrat de mult si sper sa fie bine.

M-am hotarat si o sa ma programez la medic in sapt 15-20 aug .pe 20 avem botezul,ieri am fost la control ( asa ...preventiv) cu Victor si este OK ,acum o sa mai mergem la 2 luni pentru vaccin care trebuie sa vine ca l-am comandat .medicul de fam a zis ca cel din programul national nu este complet...va pup pe toate si scuze daca mai scriu si pe langa subiect dar m-am obisnuit sa scriu pe acest site si parca va cunosc pe fiecare in parte.

Didi,elly,panseluta,lalely .....va pup pe toate.

Mergi la inceput

elenuta scuze acum am vazut mesajul tau, cum ai avut folicul de 2 cm???? al meu a avut 19mm in z11, si eu sunt la utrogestan de luni seara, mai am pana la testare, intrebarea este tu ai ceva dureri???
pe mine ma tin durerile de cand am facut injectia cu brevactid 5000, acum nu-mi poate zice niomeni dc am dureri, astept sa vina si apoi merg la eco....
chiar vreuna din voi a avut dureri????
puuup

Mergi la inceput