Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

vai cate rochite are Isaaaa....e adorabila... daca regret ceva din faptul ca am 2 baieti, apoi astea sunt rochitele...

rodi, imi pare tare rau pt parintii tai si de stricaciunile cauzate de furtuna...stiu cum e, si ai mei au patit-o, nu acum, dar de cateva ori...si biata bunica-mea atata se chinuie si se necajeste(are 80 de ani si tot nu se lasa, tot munceste din greu la gradina)...e dureros sa-ti vezi munca dusa pe apa...

fetelor, spunet-mi ca la mutulica: cum si ce curat la sparanghel? cum il gatesc pt Filip?

cristinuta, cum esti? cec-a zis tanti dr?

oana, deci tu faci electrostimulare...nu influenteaza alaptarea in vreun fel?

eu trebuie sa-mi caut lista cu bagajul de concediu, facuta pe vremea cand am fost cu Eric in Turcia...acolo am scris tot ce am dus...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

No tu fete, multam de sustinere, a fost ok la gine, acum ca a trecut... horror pe masa, s-a socat dr de cat de crispata eram a fost ceva rana mica pe col, dar totul e ok, nici o problema, mai mult crede ca e teama mea. Si sunt de acord cu el, ca mereu in timp ce facem stiti voi ce , ma tot gandesc ca is cusuta si ca poate se rupe ceva pe acolo

am iesit afara cu copilul si il tineam in brate cu o mana, m-am aplecat sa ii ridic sepcuta de jos, si s-a lasat tare pe spate copilul rapid l-am, prins, dar asa de tare i-a parait coloana, ca un pepene verde copt cand il tai. Am crezut ca mor!!! a inceput sa planga, l-am linistit in cateva sec. L-am pus pe jos, la pasit, sa vad daca e4 totul bine, ca ma gandeam la ce e mai rau... pare a fi ok. vai ce m-am speriat.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

Buna fetelor...am citit(din ce in ce mai diagonal) dar nu am mai apucat sa scriu.La noi e haos,ii ies in acelasi timp mai multe masele,posibil un canin asa ca de cateva ziel scuipa mancarea si urla de ti se face marul maiuca.nici nu ma lasa sa ma uit in gura sa vad ce si cum,vad doar cand rade ca e inflamat si umflat peste tot saracu.
Ieri prima petrecere de bebelusi,la un mot...piticul s-a distrat maxim,noi cam obositi asa ca nu ne-a priit,dar am facut un efort pentru el.Azi fericire maxima,i-am pus un pic de apa in cadita pe balcon si a plescait in ea cu jucarii vreo ora..s-a facut fleasca dar a mai uitat de dureri si masele.
Ma duc sa fac diverse chestii prin bucatarie,ceva ordine...incep sa ajung la capatul puterilor,combinatia de pitic cu servici e horor :).
Rody,stiu ca suna ciudat dar cea mai buna solutie de combatut limaxii aia mari si oribili sunt aricii...la bunici dupa ce au aclimatizat o aricica a disparut problema de limaxi/coropisnite.otrava d elimaxi pe langa ca e scumpa e si foarte foarte toxica si intra in plante.Pt furtuna nu exista soluti din pacate.
Victo rulourile sunt foarte bune,depinde de buget dar eu ti-as recomanda de aluminiu umplut cu poliuretan,sunt soluia cea mai rezistenta in timp si ofera cea mai buna izolare termica.Folia nu ti-o recomand,nu e transparenta si ia mlt din lumina naturala.se foloseste in general la cladirile de birouri unde oricum e iluminat artificial aproape non stop,e folosita ca sa reduca cheltuielile cu climatizarea.
Diseara iesim in IOR(sper sa ma mai tina picioarele),asa ca pt amatorii de picioruse goale ne puteti vana prin jurul lacului :).
Am pus niste poze pe delfinasi ca sa vedeti cu cat patos roade piticu soarecele pisicii(l-am spalat bine,dar e bataie pe el,noroc ca il baga sub canapea si nu il ling toata ziua).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

am fost si noi sa luam sange ca trebuie sa ii fac si sideremia. e asa cuminte nici pas nu zice. I-am pus si punguta sa faca pipi insa nimic...am stat 4 ore cu sotul in parculetul de langa Medlife Grivita asteptand sa faca bebe pipi si nimic. L-am dat in toate trancariciurile, a dormit 2 ore, a papat si pipi ioc. Asa ca am venit acasa...si in timp ce eu infulecam a facut pipi, s-a si dezlipit punguta asa ca declar o zi pierduta si nici pipi pentru analize facut. Uf...dar macar ne-am distrat in parculet....
Oana, ridicatura din papucel pentru scobitura e taloneta. Cum am zis importanta e si ereditatea. La noi sotul are platfus si e groaznic. mai mult alearga prin parc decat merge, il dor picioarele....el mai ales e super stresat cu taloneta. oricum cam toata incaltamintea din piele pentru cei mici are taloneta.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Eu stiam ca taloneta e chestia aia de panza, piele care se pune peste talpa propriu zisa a pantofului in interior, se numeste si brant. Asa ca toti pantofi au din aia.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Sa cresteti mari!!
Nectarie
Matei Alexandru
Luana

Victor Andrei
Alicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Oana, eu stiu ca e fosrte bun dermatolog www.cluj4all.com/adrese/sanatate,7/dermatologie,115/orasan-remus,1895/" target="_blank">prof. dr. Orasan, are cabinet privat vizavi de hotel Victoria. N-am fost eu personal la el, dar cel putin asa am auzit. Incep sa intru in panica si eu cu hidratarea, cred ca n-am insistat destul pana acuma. Azi i-am dat si cu canuta Avent si direct din pet si cu lingura Trebuie sa perseverez. Ideea e ca nici eu nu beau apa decat foarte putina si sunt adult, dar tot nu ma mobilizez Cereale propriu-zise ii dau de 2-3 ori pe saptamana la cina(gris si ovaz) dar in restul serilor papa mamaliguta, paste alfabet, budinca de orez, deci tot chestii bogate in carbohidrati. Azi i-am dat si la micul dejun paine cu unt si magiun, iar apoi iaurt.

Cris, ce bine ca esti ok...lasa stresul, ca nu se rupe asa usor cusatura aia, si reia programul cu sotul Pe Victor l-am cantarit pe cantarul de bebe, azi dimineata dupa ce supsese iar data trecuta pe stomacul gol, de-asta sunt sigura ca a slabit putin. Caut o solutie sa suplimentez lapticul.

Rodi, ce faina e Iza Imi pare tare rau de parintii tai, e cumplit sa vezi ca ai muncit atata timp in zadar

Pufescu, bine punctat cu folia, m-ai facut sa-mi schimb optiunea.

Btz, bravo lui Paul, a simtit el ca l-ai parat pe forum

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ziua buna mamici!
Aseara am aj si noi acs dar eram prea obosita sa mai scriu ceva. Ne-am oprit si prin poiana brasov. Mara a dormit de cand am plecat pana in poiana si apoi de pe la sinaia pana la scrovistea.
Am fost la doc azi. Toate bune si frumoase. Copilul e bine i-am vazut si auzit inimioara. Are 7 sapt si 4 zile dupa masuratori.
Acum stau in pat langa mara vreau sa dorm putin ca mai devreme mi-a fost putin rau
Revin diseara si cu poze

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Hello, la multi ani sarbatoritilor!

Si noi ne pregatim de vacanta, eu una abia astept mai ales ca in spatele casei noastre se apuca vecinii sa isi construiasca casa, deci va fi nenorocire. Praf, zgomot. Oricum nu vor termina in 3 luni pana ne intoarcem dar sper sa termine macar partea mai nasoala.

rodyka - dar tu de ce nu o lasi pe Isa in apa? Ai vreun motiv anume? Ca eu ma gandeam sa o las cat mai mult sa se balaceascain mare.

De lasat in funduletul gol nici eu nu o voi lasa din aceleasi considerente.

ooana - suntem dupa acelasi calapod :)). Si Anastasia are tot 8,700 iar de la pediatru am plecat cu aceleasi indicatii ca si voi.

Cris - azi ti-am vazut printesa in parc. O frumusete de bubulina. Si mergeaaaaaaaaa

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

aveti si voi dreptate cu nisipul si igiena..si eu am o piscinuta gonflabila, sa vad cum o inghesui in masina..acum caut carucior mic mic sa intre la picioarele lui stefan, in spatele scunului meu...vad prin parcuri mamici..tre sa fac turul hipermaketurilor.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput