Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Victo la ce model te referi??...noua in Italia ne-au placut tare mult parasolarele de la balcoanele blocurilor... ceva de genul asta
bine toate balcoanele aveau la fel, aceeasi culoare si arata super...

[

Asa o copertina am si eu la geam, am luat-o de la metro-300 lei- pb. e ca se deschide cu o manivela din exterior, eu stau la curte. Cele de la blocuri sunt fixe, nu se strang din cate stiu, mai sunt si cele automate dar sunt f. scumpe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Salutare! La Deichmann au pantofi destul de ieftini si cateva modele au si taloneta. Eu am gasit mereu cate un model cel putin, ok.
Larisa, daca borsul e dintr-o sursa buna, nu cred ca e vreo problema. Si eu i-am dat déjà.
Cat despre cereale, ii dau acum de la Milupa, scrie pe ele Cereale fara lapte- Multicereale- primele bucatele. Au si un pic alta textura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Fete, nu va suparati, si mie imi plac bebeii in funduletul gol la plaja, dar doar pe cearceaf. Pe nisip se irita ingrozitor la fundulet, nu va zic la baietei daca intra nisip la preput, e jale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Victo la ce model te referi??...noua in Italia ne-au placut tare mult parasolarele de la balcoanele blocurilor... ceva de genul asta
bine toate balcoanele aveau la fel, aceeasi culoare si arata super...

Asa o copertina am si eu la geam, am luat-o de la metro-300 lei- pb. e ca se deschide cu o manivela din exterior, eu stau la curte. Cele de la blocuri sunt fixe, nu se strang din cate stiu, mai sunt si cele automate dar sunt f. scumpe.

si cele de la balcon au manivela, la fel se strang. aici sunt si multe magazine care le folosesc pentru a proteja vitrinele de razele soarelui.

rulourile mele exterioare sunt cu coarda pe interior, se ridica si se lasa...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Si noi luam Milupa-Primele mele bucatele sau cand nu le gasim,Bebelac-piersici cu nu mai stiu ce.Astea 2 sunt singurele care ii plac.
Am incercat si fructe de padure de la Hipp insa sunt groaznice la gust,le-a scuipat imediat.

Ce e taloneta aia?Daca se refera la talpa pe care o are incaltamintea ortopedica nu este necesar pentru copii.De obicei incaltamintea ortopedica se poarta numai de persoanele cu probleme la talpa.Eu de exemplu,am scobitura foarte mare,linia era de 9 mm in loc de 63 cum aveau colegele in facultate,lucrul acesta l-am descoperit in anul 3 la un laborator al materiei de specialitate,cand ni s-a facut amprenta piciorului pt calapod,iar eu ar trebuie sa port ortopedica deoarece toata greutatea corpului se duce ori pe calcai,ori pe varf si nu pe toata talpa cum ar trebui.De aici si problema mea cu pozitia corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Matei de tanti, la multi ani!!! sa cresti mare, sanatos si cuminte!!!

Azi tot pe reprize vin cu urarile.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

cateva poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Tocmai ce ne-am intors de la med. de fam...la Matei iar i-au aparut eczemele alea plus bubite rosii de la cadura
am luat trimitere la dermatolog...sa vad la cine merg ca dr care e cel mai bine vazut e inabordabil

fetele din Cluj imi recomandati un dermatolog bun?? atat pentru mine cat si pentru Matei

am luat o lista cu medicamente pe care sa le luam cu noi cand mergem in Turcia...si ne-am inteles ca daca se intampla ceva o sun si o intreb atunci ce si cum sa ii dau...speram sa nu fie nevoie
mi-a repetat: crema factor 50+, palariuta si evitat expunerea la soare...intre 11 si 17 interval interzis

legat de incaltari mi-a spus ca recomanda pantofiorii inalti pe gleza, talpa tare dar flexibila si sa aiba ridicatura aceea pentru scobitura piciorului...mi-a spus ca ea recomanda asa deoarece acum inca nu s e poate pune disgnosticul de platfus, in cazul in care se va depista mai in colo va fi bine ca din timp a purtat incaltari cu aceste ridicaturi...in caz ca nu renuntam la ele
greutate medie la 10 luni avea in tabel 9200 kg...noi aveam 8600...la cantarirea de ieri 8700...e bine, nu ne facem griji...lungime de 74cm

mi-am adus aminte de Carmen ca si Leti mai are probleme cu pielea...asta e ten deschis, ochi albastrii si pielea sensibila

si sa nu uit mi-a atras atentia asupra parcurilor unde unii isi plimba cainii si noi ne punem copiii in iarba sa se joace

revin dupa ce citesc ce-ati mai scris...

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

aelitaaa,

cu intarziere de o zi (ieri am intrat putin), pentru scumpul de ANDRES, SA CREASCA MARE SI TOT ASA DE FRUMOS SI CUMINTE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

vaiii cum am ratat ANDRES sa cresti mare si frumos!!!

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79
M-am necajit iar de dimineata, ca puiul meu avea 8.55 kg, mai putin cu 100 de gr. decat acum doua saptamani. Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Ilinca suntem tot acolo cu 8700...nici noi nu o sa triplam greutatea pana la 1 an...asta e!
acum ii dau zilnic cereale...tu de cate ori pe sapt ii dai?

cu piscina hmmm...ma mai gandesc!

sa imi spui daca reusesti sa ii dai LP...si eu cred ca LM ori nu mai ajunge ori nu mai este suficient de consistent...masa de dimineata o accepta si dupa 2,5 ore...pe cand dupa mancare solida la 2,5 ore refuza orice

legat de APA a zis ca e FOARTE IMPORTANTA HIDRATAREA...iar cei ca al meu care nu prea bea decat 50-100 ml/zi trebuie cu rabdare oferita apa pana o accepta...este pericol de deshidratare acum ca vine vara
eu am observat ca a inceput sa transpire...si nu mai face pisu in aceeasi cantitate...e si normal ca doar transpira si nu bea apa

BTZ vezi mai mai si iti faceai griji...felicitari
eu, si sper sa nu te superi pe mine, nu inteleg bunicii care trec peste hotararile mamei legate de alimentatie, numai ea este in masura sa decida cand, ce si cat...nu inteleg de ce atata graba...are toata viata inainte sa manance...offf
si mama zice la fel cred ca asa e generatia parintilor nostrii...intr-un fel m-am "bucurat" ca niste cunostinte ale mamei au dat copilului la 1 an mici si au ajuns la spital sa faca spalaturi la stomac copilului...in sfarsit am putu spune "vezi ce se intampla cand dai copilului alimente interzise"
insa soacra-mea o data nu mi-ar iesi din vorba

Rody chiar imi pare rau pentru parintii tai...eu respect foarte mult oamenii care muncesc pamantul caci dupa mine e foarte greu...eu nu cred ca as reusii

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput