Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata mamici

Multumim pt urari

Filip,Larisa,Raul,Theodor,Mihai,Flotrentin

Racusor multi ani inainte fericiti si sanatosi

Ieri am luat/o pe Antonia acasa...cu un dinte in plus...dar aseara a fost o noapte grea...s/a trezit de multe ori iar de la 3 la 5 a plans si a stat treaza...cred ca ii tb ceva timp sa se acomodeze din nou cu casa

Cris ma bucur ca e totul bine...asa ca de acum relaxeazate

Cata o sa aveti o super vacanta...o sa veniti negre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

giorgia, deci Antonia e hotarata sa se mai razboiasca cu tine o vreme... acuma ti-ai incarcat bateriile! felicitari pentru dintisor! cati are acum?

catalina, cand plecati?

victo, Mihaita tot asa patruleaza, cu un picior ridicat si unul in genunchi? ca si Isa acum la fel face, de ieri incepand. si nu vrea altfel, mai bine sta in fund si se uita in jur...

alina2005, nu ne mai spui nimic de Aida, de voi? Adriana, nici tu nimic de Rebe-bebe? si lista absentelor e luuungaaa...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha..da rodi, tot asa umbla. desi ii place sa mearga mult in picioare, pe langa pereti.

http://www.gabinvest.ro/copertine_mobile.php

copertina cu ghidaje laterale as vrea sa pun la balconul de la living. sunt curioasa insa cat costa, firma fiind in Alexandria..:(

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Multumesc mult fetele de urari! Cate un la fiecare. Nu fac nimic special astazi, sotul plecat, numai eu cu maimutza asa ca ne respectam programul nostru de fiecare zi. Abia ne-am intors de la plimbare, maimutza si-a luat somn. O sa mai bagam o iesire dupa ora 17. In rest noi suntem bine, crestem, distrugem tot in casa, mergem de o manutza, stam cateva secunde bune singurel in picioare si facem kk la olitza de o sapt. Cam atat despre noi. O zi buna la fiecare mamica si delfinas. Va pupam dulce!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Maria Antonia, Larisa Ioana, Filip si Theodor Mihai, inca un hop

Raul Ionut si Mihai

Florentin Andrei

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Sorina

Rody acum are 3 dinti...2 sus si 1 jos...da se pare ca nu vrea sa ma lase ink sa dorm noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

mami SORINA, la multi ani fericiti si impliniti!!!

Maria Antonia, Larisa Ioana, Filip si Theodor Mihai, inca un hop

Raul Ionut si Mihai

Florentin Andrei

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!!!

La multi ani fericiti alaturi de sot, Alina!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Rodyka, ai fost la plaja? cum a fost?
Mi-ati facut pofta de sparanghel. E tare bun! Cred ca pt bb merge piure de sparanghel si cartof. Si in pic de smantana, poate si galbenus.
Pentru analize de urina la bb, eu stiam ca daca punga e tinuta mai mult de 30-40 min, proba e contaminate. Noi stateam la Medicover si ne-o schimbau asistentele de cate ori trebuia. Poate nu pentru orice fel de analiza de urina? Noi am fost pt sumar si urocultura.
Uau, Catalina, ce concediu lung! O sa fie foarte fericita Anastasia #61514;
Eu am incercat sa gasesc site-ul pus de Giorgia, dar nu l-am gasit. Mi-l mai poate da si mie cineva?
Crispro, mai ai febra?
Alice Elena, ce locatie frumoasa? E in Bucuresti?
Bravo Isa pentru kk la olita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Puteti sa imi spuneti cum sa activez si eu modul HTML cand scriu mesaj? Imi scrie ca e off si nu reusesc sa schimb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Salutare!

Noi am iesit de dimineata afara, am trecut si pe la farmacie ca sa cumpar un recipient pt recoltarea de coproparazitologic. M-am gandit sa ii fac, poate ajung sa stiu ce se intampla cu puiul meu.
Am intrat in casa, ne-am spalat (ca ne-am jucat la groapa de nisip) si nici nu v-am terminat de citit ca hopa, turnase placintuta, asa ca am mers sa proba ducem la un laborator.

Cris, nu am fost inca.. sotul a fost super ocupat. Soacra si ea.. i-a murit o prietena, maine are inmormantarea. Joi sper sa ajung.

Cata, sigur va fi suuuper pt voi!

Giorgia, lasa ca se acomodeaza ea si sa vezi ca o sa vina noptile cu somn paaaana dimineata.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput