Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, nici tu nu ai somn???

Rubia, fain program aveti. Deci peste Zi are un singur somn???

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

La multi ani si de la noi!

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

mami SORINA, la multi ani fericiti si impliniti!!!

Maria Antonia, Larisa Ioana, Filip si Theodor Mihai, inca un hop

Raul Ionut si Mihai

Florentin Andrei

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

mami SORINA, la multi ani fericiti si impliniti!!!

Maria Antonia, Larisa Ioana, Filip si Theodor Mihai, inca un hop

Raul Ionut si Mihai

Florentin Andrei

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata mamici

va servesc cu o cu lapte si un laptic cu cereale

copilul inca doarme, desi s-a cam foit azi noapte, am mai adormit cate o ora pe canapea langa el , apoi ma trezeam, il puneam in patut si tot asa

azi nu il mai scoatem afara dimineata, vedem daca revine la programelul lui frumos, dragul de el, ca asa obosit a fost zilele astea

ieri nici nu am apucat sa va servesc cu nimic am facut 2 ani de la casatorie nu am apucat nici sa sarbatorim in vreun fel, daca casa e vraiste cu mobila asta...dar ne revansam noi

si un lucru bun la toata chestia cu boala...am slabit sub 53 kg de acuma trebe sa ma mentin

tre sa merg la cumparaturi pentru andrei, sa imi iau costum de baie, sandale, dar nu stiu cand

va pup, o zi minunata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Va multumesc pt urari.
Cat s-a mai foit Raul azi noapte si aici, la bunici are si patut din ala de voiaj si se aude si cand isi misca un pic piciorusul. Nu-si gaseste locul, cred ca ii lipsea omida
Nu-i place deloc Hipp 3. Pana acum i l-am tot amestecat cu 2, dar acum i-am dat mnumai 3. Il bea intr-un final, dar foarte incet si fara inima. Vreau sa incerc cu NAN 3 , sa vad daca am mai multe sanse.
La multi ani Antonia, Larisa, Filip, Theodor, Raul, Mihai, Florentin!!
LA MULTI ANI SORINA!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata mamici dragi,

si noi am avut noaptea proasta, of, atata se foieste copilul asta saracul, nu stiu ce il supara. Asa ca jumatate de noapte a dormit cu mine si cealalta jumate cu tati. Ieri dupa-masa am iesit in parc cu Victo si scumpul de Mihaita. N-au prea socializat baietii, fiecare se catara pe caruciorul lui, doar la sfarsit pe cand sa ne despartim s-au prins putin de manute N-avem poze, dar facem data viitoare.
Bumblebee m-am gandit la tine ce greu iti e, of, intr-un fel abia astept sa creasca bebelusii si sa ne spuna ce ii supara.
Cris, deci te doare taietura in timpul "actiunii"? Sau e mai mult stresul tau ca stii ca e acolo? Medicul a zis ieri ca e bine vindecata, nu?
Racusoru, casa de piatra si multi ani fericiti impreuna!!!

La multi ani fericiti Sorina! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii impreuna cu familia ta!

La multe lunite Antonia, Larisa, Filip, Theo, Raul, Mihai si Florentin!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

SORINA, la multi ani si sa ai parte de tot ce iti doresti alaturi de cei dragi!!!

EDIT Racusoru la multi multi ani cat mai frumosi impreuna de acum in colo!

Maria Antonia
Larisa Ioana
Filip
Theodor Mihai
Raul Ionut si
Mihai
Florentin Andrei

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

ooana - nu de plictiseala imi este mie teama ci ma intreb cum o sa ne descurcam noi amandoua.Sotul meu va sta numai in august cu noi, in rest cine are chef si timp. Dar stiu ca pentru Anastasia este bine sa stea la mare, asa ca restul nu mai conteaza.

Catalina

O vestuta pentru David
Multumim

sunt sigura ca o sa va descurcati bine...oricum va invidiez deja 3 luni in Cipru uauuuu...unde o sa stati, ati inchiriat un apartament/vila?
ai sa vezi ca va fi superrrrr...

Racusoru nu sti nimic de Ana? astept scaunul de masina si nu mai vine...mi-a scris saptamana trecuta duminica ca a ajuns in bucuresti si luni sau marti mi-l trimite prin curier iar pana acum nu a ajuns si nici nu imi raspunde la email

Citat:
citat din mesajul lui tina_80
a mai intrebat-o daca avem banii cash sau facem credit si se pare ca ar vrea sa-i dam banii cat mai repede. Noi avem aproape toti banii si am face credit doar pt renovare, cu toate ca as fi vrut sa accesam si programul "prima casa", ca ar fi dobanda mai mica. Oare cat sa fie diferenta la dobanda?

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

din punct de vedere al dobanzii mai bine luati credit ipotecar decat credit de nevoi personale pentru renovare...tineti banii care ii aveti pentru renovare in acest caz
cu prima casa - eu am fost dezamagita...si daca achiti imobilul 5 ani nu ai voi sa il vinzi, creditul nu poate fi refinantat, in caz ca vrei sa il vinzi trebuie sa gasesti un potential cumparator care sa se incadreze cerintelor acestui credit, trebuie facut un depozit colateral in cuantum de 3 rate, 1 data pe an se plateste o suma catre fondul de garantare suma...in cazul nostru era 250euro+300 rata in mod normal, deci o data pe an plateam 550 rata
noi nu prea am gasit avantaje asa ca am reuntat

sper sa aveti noroc pana la urma si sa il luati mai ales daca va place

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

CASA DE PIATRA, RACUSOR!! sa aveti multi ani de casnicie de acum incolo, la fel de frumosi si plini de impliniri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusorule, La multi ani fericiti impreuna!!!! sa va iubiti in fiecare zi mai mult, sa stiti sa fiti unul pt celalalt! Imi amintesc anul trecut de aniversarea voastra erai la pat...

Ilinca, capul meu e de vina, doctorul a zis ca totul e foarte bine, ovare, col, uter, taietura, totul e excelent. a zis ca a fost o mica rana pe col, de la nastere, dar acum e ok. Dar io tremur toata.

asa e de cald la noi, nu mai iesim la amiaza. Dimineata nici atat, ca nu apucam. la noi programul e asa:
- 9 trezirea
- apoi papa fructe (daca vrea)
- se joaca singur pana la 11, 11 juma, doar ii mai dau jucarii, il mai mut in alte parti, dar in mare apuc sa fac una alta prin casa
- 11 juma- somn (mai nou vad ca numai 40 min, acum o sapt dormea si 2 ore)
13- pranz cu figuri
apoi iesim afara- dar acum e prea cald, nu stiu ce fac. Azi, de ex, mergem in kaufland.
16- acasa, somn, 40 min
17- iaurt/cereale/mamaliga
20:30-LP
21- somn
"n" treziri...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

La multi ani, Sorina.
La multi ani sarbatoritilor!

Da ooana, am inchiriat o casuta. Mi s-a parut cea mai buna idee pt. Anastasia. Sa stea cat mai mult la mare intr-un loc unde sa se si poata bucura de apa/plaja.

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput