Excursie Legoland
Raspunsuri - Pagina 3
danat spune:
Am fost, am vazut, ne-a placut! Tuturor, mic si mari :) Este frumos si mare, doua zile au fost tocmai bune sa apucam sa facem 95% din atractii. Pentru ca sunt cozi la toate intre 15-45 minute de asteptare. Dar e totul civilizat si merita placerea! Neaparat sa vedeti filmuletele 4D, unde te stropeste cu apa, te sufla vantul si chiar te ninge!! Nu ratati bataile cu apa de la pirati (va luati geci de ploaie sau exista de vanzare pelerine la un automat chiar la intrarea de pirati). Urcarea in turnul inalt merita de asemenea, e un view tare frumos asupra parcului. Copiii sunt f incantati de scoala de soferi.
Atentie ca sunt f multe viespi! Noi am fost intepati, dar am avut noroc ca nu ne-am umflat prea tare (luasem ceva pilule homeopate la noi si am inghitit rapid cand am fost intepati) si mai mereu auzeam cate un tipat in jurul nostru, sunt multe si destul de agresive :(
toanca spune:
Danat, suna super ce povestesti tu acolo.
Abia astept sa ajungem si noi insa sper din tot sufletul sa tina si vremea cu noi
danat spune:
mda, adevarul ca vremea e tare schimbatoare in zona aceea iar vara asta oricum nu prea a fost vara pina acum...
pentru final de august se anunta vreme buna, sper sa aveti noroc, chiar merita!!
distractie placuta!
cristinuk@ spune:
Gata am luat biletele acu sa incep cu stresatul cele care au fost acolo ati vazut cumva carutz pt copil de inchiriat ? Ca sa stiu de mi iau limuzina de gemeni au ba?
danat spune:
cristinuk@ pe noi nu ne-a interesat subiectul carut, insa am deschis site-ul Legolandului si aici http://www.legoland.de/de/Besuch-planen/FAQ/#Kinderwagen am gasit ceva informatii despre carucioare. Nu stiu exact ce inseamna Buggy, dar se pare ca asa ceva se inchiriaza cu 4 Euro pe zi si garantie de 6 euro.
Noi cand am fost, am vazut un fel de caruturi (ca si cosurile de cumparaturi, din metal) unde stateau cocotati copiii mai maricei, peste 3 ani sa zic, in sensul ca nu iti permit o pozitie prea relaxata, dar poti sta ca intr-un scaun daca obosesti.
Dar nici despre ele nu stiu ce si cum...
Sper sa te lamuresti citind pe site.
cristinuk@ spune:
Vai multumesc fain eu n am studiat site ul ca am vrut sa am asa o revelatie am luat biletele prin telefon
Ce m a interesat la fetele din germania a fost vremea in perioada asta sa stiu ce haine sa mi iau ca la noi e de bikini siii mi a dat cineva un site foarte folositor
Multumesc mult m ai scapat de stres orice e bun numai sa nu aud ca ma dor picioarele si cum mergem cu masina n am loc nici de un ac
Cristina_C spune:
Intre 15 si 31 octombrie se sarbatoreste Halloweenul la Legoland! Este, dupa parerea mea, cea mai frumoasa perioada!
In ultima zi, pe 31 octombrie (cade intr-o luni) copiii costumati de Halloween intra gratis!
toanca spune:
Ne-am intors aseara asa ca sa va zic de parc: intrarea e cam 36 de euro/zi de persoana, insa ne-am luat annual pass ca era mult mai ieftin: adica 70 de euro/persoana (si am intrat 4 zile + parcare).
De la Munchen la Gunzburg (unde e Legoland) sunt cam 130 de km, asa ca am inchiriat o masina din aeroport si a fost super ok ca ne-a dat libertate de miscare.
Mancarea super ok: am mancat niste supe pasate (de rosii si de usturoi) un deliciu.
Hotelul super dragut si foarte curat, in conditiile in care era numai de trei stele; era mai mult un fel de pensiune intrucat nu avea decat 20 de camere.
In parc: o gramada de minunatii in care sa te dai; ce mi-a placut a fost ca toate erau pentru varsta spiridusilor nostri; numai in vreo 3 chestii nu s-a dat Matei ca i-a fost frica.
A condus niste masinute si i-au dat permis de conducere
Am mers si la cinematograf (tot in incinta parcului) care era 4D (super tare).
Am mers si la acvarium (Sea Life - genul celui din Barcelona)
Erau tot felul de atractii care mai de care mai misto.
Cam in trei zile faci tot parcul, asa ca in a patra zi am mers la circ (tot in parc era circul chinezesc), am mers sa faca masini din lego dupa care sa se i-a la intrecere cu ceilalti copii care masina e mai rapida.
Mai era o chetie misto: contruiai din piese lego un bloc dupa care ii faceai rezistenta la cutremur.
Cel mai mult se statea cam 30 de minute la coada sa te dai in cine stie ce, dar nu tot timpul.
Oraselul unde am stat era superb: foarte linistit si foarte curat, mancarea super buna.
Mai naspa era ca cei de pe acolo nu prea stiau limba engleza si ne-am descurcat destul de greu cu ei (adica mai mult prin semne)
Una peste alta a fost super
Mima_bulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui toanca Ne-am intors aseara asa ca sa va zic de parc: intrarea e cam 36 de euro/zi de persoana, insa ne-am luat annual pass ca era mult mai ieftin: adica 70 de euro/persoana (si am intrat 4 zile + parcare). De la Munchen la Gunzburg (unde e Legoland) sunt cam 130 de km, asa ca am inchiriat o masina din aeroport si a fost super ok ca ne-a dat libertate de miscare. Mancarea super ok: am mancat niste supe pasate (de rosii si de usturoi) un deliciu. Hotelul super dragut si foarte curat, in conditiile in care era numai de trei stele; era mai mult un fel de pensiune intrucat nu avea decat 20 de camere. In parc: o gramada de minunatii in care sa te dai; ce mi-a placut a fost ca toate erau pentru varsta spiridusilor nostri; numai in vreo 3 chestii nu s-a dat Matei ca i-a fost frica. A condus niste masinute si i-au dat permis de conducere Am mers si la cinematograf (tot in incinta parcului) care era 4D (super tare). Am mers si la acvarium (Sea Life - genul celui din Barcelona) Erau tot felul de atractii care mai de care mai misto. Cam in trei zile faci tot parcul, asa ca in a patra zi am mers la circ (tot in parc era circul chinezesc), am mers sa faca masini din lego dupa care sa se i-a la intrecere cu ceilalti copii care masina e mai rapida. Mai era o chetie misto: contruiai din piese lego un bloc dupa care ii faceai rezistenta la cutremur. Cel mai mult se statea cam 30 de minute la coada sa te dai in cine stie ce, dar nu tot timpul. Oraselul unde am stat era superb: foarte linistit si foarte curat, mancarea super buna. Mai naspa era ca cei de pe acolo nu prea stiau limba engleza si ne-am descurcat destul de greu cu ei (adica mai mult prin semne) Una peste alta a fost super Iuliana si Matei Alexandru 06.01.2006 poze http://www.dropshots.com/toanca http://www.dropshots.com/toanca1 http://www.dropshots.com/toanca2 |
Imi pare rau ca abia acum am vazut acest mesaj. Daca se poate, as vrea sa aflu mai multe despre cazare. Inteleg ca nu ati stat in Legoland? UNde atunci? Cum se numea hotelul/pensiunea? Cat a costat?
care erau conditiile?
Ati mancat in parcul de distractii? Cum a fsot mancarea? ati fost si in alte parti?
Va multumesc