Mamici si Gravidute Italia (103)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Pai site-ri ar fi cateva sper ca am voie sa le scriu...in fine..privalia,saldiprivati,privateoutlet,vente pri...,buyvip si cred ca astea-s toate
Poate facem o intalneala daca suntem multe de prin zona...
Pentru poze aveti un cont comun ceva?

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ciao fetele!

L-am bagat pe muisu la somn si acum imi trag rasuflarea si-mi ling ranile ( m-a batut o sanda si am facut buba )

LILIMARA - bine ai venit printre noi si bafta cu bebe 2. dar sa te pregatesti psihic in caz ca vine un bebe 2 zurliu ca al meu!

KEMSY - si eu il pun pe Ricky in scaunel cand gatesc. cul el e destul de inaltut acum, deja ajunge sa traga ceea ce se afla aproape de marginea mesei asa ca am grija sa nu-i las nimic periculos la indemana.

Da..59 de kg sunt ok nu ma plang. mai putin m-ar dezavantaja si mi-ar lustrui vantul oasele Ca inaltime , ultima oara cand m-am masurat aveam 1.74. Dar de cand il tot port in brate pe bebeloi mi s-or mai indesat niste vertebre

Gata cu vorba ca mor de foame. ma duc sa pap si pe urma sa ma ung cu niste creme "monstre" pe care mi le-a dat azi tipa de la erborosterie cand mi-am luat ulei de migdale ( ca sa-mi fac ochii migdalati)

Noapte buna si va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna seara mamici

A trecut ceva vreme de cand n-am mai dat pe aici.

Noi suntem bine, am trecut cu bine de vaccin , cu dintii avem brobleme aproape in fiecare seara. Mancam bine si ne acomodam cu noile pape.
Trebuie sa recuperez din urma , sa vad ce-ati mai scris.
Am cumparat piscina pentru balaceala dar mai asteptam un picut.
Va pupam si va dorim numai bine !

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui nafi

Ciao fetele!

L-am bagat pe muisu la somn si acum imi trag rasuflarea si-mi ling ranile ( m-a batut o sanda si am facut buba )

LILIMARA - bine ai venit printre noi si bafta cu bebe 2. dar sa te pregatesti psihic in caz ca vine un bebe 2 zurliu ca al meu!

KEMSY - si eu il pun pe Ricky in scaunel cand gatesc. cul el e destul de inaltut acum, deja ajunge sa traga ceea ce se afla aproape de marginea mesei asa ca am grija sa nu-i las nimic periculos la indemana.

Da..59 de kg sunt ok nu ma plang. mai putin m-ar dezavantaja si mi-ar lustrui vantul oasele Ca inaltime , ultima oara cand m-am masurat aveam 1.74. Dar de cand il tot port in brate pe bebeloi mi s-or mai indesat niste vertebre

Gata cu vorba ca mor de foame. ma duc sa pap si pe urma sa ma ung cu niste creme "monstre" pe care mi le-a dat azi tipa de la erborosterie cand mi-am luat ulei de migdale ( ca sa-mi fac ochii migdalati)

Noapte buna si va pupacesc!

Pasim in noul an cu speranta ca va fi si distractia va continua in formula trio

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mai, tu esti cumva ruda cu Ion Creanga? Ia cauta in arbore

lilimara, avem cont comun, iti trimit pe pm datele

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

kemsy...amana-l pana ilduci pe Loris la gradinita,sa respiri!Pt tine e mai usor ca ti-a luat sotul masina,a noastra o foloseste sotul!

Eu am febra,38,4...nu am mai avut de ani buni...am culcat copchii si acum am luat o juma de aspirina c ca altceva nu am.Sper sa doarma bebe mai mult sa iasa medicamentul din mine.

Eu bolesc pe net ,ca sotul are o interventie in noaptea asta si mi-e urat fara el in patA zis sa ma gaseasca fierbinte cand vine,iote ca am febra,se pune???

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

kemsy - ei si tu acum, sari peste mesajele neinteresante (aia cu 2 copii si libertatea de miscare) si pune-te pe treaba!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Mergi la inceput

Vreau si eu site-ul ca de cand stau in casa....comand doar de pe net!!!

Scuza-ti-mi umorul ,dar eu nu stiu sa bolesc in pat!

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilimara

Buna fetelor!V-am gasit si eu.Ma primiti si pe mine in club?

Bine ai venit printre noi!!!

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilimara

Multumesc de primirea frumoasa!
Noi suntem din Bacau iar in Italia stam in Palestrina,Rm.E un orasel frumos,la munte dar ploua cam multisor cel putin dupa pranz.Ploaia care trece pe la mine apoi se duce in Velletri unde sta Georgiana
In rest...avem o printesa cuminte si incercam sa ii facem un fratior sau surioara

Da...de la tine a venit ploaia,cu siroaie de ploaie,tunete si fulgere.Dar macar am invatat-o pe Giulia ca nu trebuie sa ii fie frica de ele.Cum se auzea un tunet..vene:Mama tunu,tunu!!!dar nu m-a lasat sa plec la baie!

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Mergi la inceput

Anne imi pare rau ca suferiti de dintisori,din pacate asta e,nu prea ai ce face.Ii dai tachipirina?? ii mai ia din durere!Eu aveamdin tara panadol si nurofen,de obicei ii dadeampanadol,doar in cazuri extreme apelam la nurofen!

Am tras si noi cu ultima masea,aproape o luna,in care a fost foarte nervoasa,urlacioasa...si nu a mancat mai nimic.Acum cere "papi"tot timpul..si-a adus pana si scaunul de masa de la pastrare,ca de mult nu il mai agrea.

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Mergi la inceput