Mamici si Gravidute Italia (103)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

m-ati tot chemat si vad ca pe cind am aparut ati disparut voi
aseara am facut ciorba de gulii am adus de acasa ca tare mi-a fost pofta
a iesit tare buna
acum sa vad ce fac de prinz
iar Brambu cu brinzoaicele ei ne termina
am vazut eu in poze mai demult ce bine aratau de iti venea sa le maninci cu ochii

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

salut fetelor,
IOANA-bentornata, D ok la asilo, si o sa mearga la centrul estiv toata luna iulie,in august e inchis.
bun si asa,acum sa vedem cum combinam noi cu orarul,programul lui e de la 7.30 la 13.oo.
mai vedem,mai e o luna pana atunci.
eu l-am lasat de dimi veloce pe D apoi am fost la spesa si la INPS,am facut domanda ptr 4 zile de maternitate facoltativa.vin nasii la noi,asa ca mai stam putin impreuna.
acum ma bag la bucatarit,am sotz la pranz.
IOANA-sa stapaniti sanataosi apartamentul,ma bucur mult ptr voi,stiu ce inseamna sa muncesti,dar sa stii ptr ce.dd ajuta,sa fiti sanatosi sa-l folositi cat mai mult.
revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ioana, pai nu spui nimik, auzi si-a luat apartament! Ati avut banii, ati luat credit, cum ati facut?
Da, e greu cu drumul din Cluj-Mures, dar de atat timp cat facem naveta, ne-am onisnuit. Acum ca sunt si pe Mures zboruri, iti dai seama ce bucurie!

Nafi, ia vezi ce-ti doresti, pt ca se va implini, si apoi sa te tii dupa Ricky.
Azi am fost iar in parc si am incercat iar leaganul si ce mai e pe acolo...nici vorba, nu ii plac, el vrea sa le impinga, sa traga de ele.
Apoi ce vorbesti tu Giani..o ora sa stea in scaun...vise, taica, vise. Poate cand o mai creste, dar acum in nici un caz!

Anne, Alessa mananca acum cand vrea si ce vrea. Nu am avut probleme nici eu cu mancarea pana de cateva luni, de atunci e teroare. In schimb mananca fructe la greu, nu il pot opri...merge la bucatarie si imi cere...
Dintisori noi avem doar 6, inca mai asteptam sa iasa ultimii doi de jos si apoi restul...

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Programul lui Ale e cam asa:
-trezirea la 7
apoi ture prin casa, la bucatarie, pe balcon, ca e mare de vreo 6 metri si l-am amenajat frumos pentru el ( urmeaza sa ii iau si o piscinuta), la baie e placerea lui, in camere merge sa deschida dulapurile, sa scoata tot din sertare, sa le taraie prin casa. Ia scaunul de birou, il plimba prin toata casa. Ia carutul de pe hol, cu franele puse, si impinge la el prin casa. Orice e la vedere si e mai sus trage sa cada jos. Tot ce e pe jos le duce sa le puna pe masa la bucatarie. Trage toata cutia cu jucarii prin casa.
Arunca cu mingea prin casa. Imi aduce mie jucariile sa le imping prin casa. Ia jucariile si le muta dintr-o parte in alta, dar le duce in brate, nu sa traga de ele, sau sa impinga masinutele.
- pe la 12-13 trage un somn de o ora, foarte rar 2 ore. In tot timpul asta trebuie sa stau langa el, pt ca daca si peste 10 minute se trezeste si nu ma vede, face ochii mari si nu mai vrea apoi sa doarma, si apoi e marait de nesomn, si uite asa.
- apoi iar joaca pana seara pe la 10.
- noapte se mai trezeste o data de doua ori...
Intre ele mancare si plimbare pe afara...

Daca merg la baie e dupa mine, e fascinat de baie, cred ca pt ca nu il prea las acolo.
La bucatarie deschide toate dulapurile, alea pe care nu le-am asigurat, scoate oalele, le plimba prin casa, le baga una in alta.

In parc face npe mii... de ture de parc. Nu sta locului, nu vrea in leagan, nu vrea pe tobogan. El vrea sa urce pe tobogan, nu sa coboare, vrea sa impinga leaganul...

Cam atat imi amintesc pe moment...

Ca mancare e innebunit dupa cirese, e cea mai mare placere a lui. Ii plac la nebunie si caisele si piersicile.

Va las, ca trage de mine

Asa ca, Nafi...vezi ce iti doresti

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eccomi!!

ioana - eii, asa da, felicitari pt. casuta atunci!! Sa o stapaniti sanatosi! Da' si vestea ailalata, a mea, nu ar fi fost rea .

Peste aprox. 2 sapt. stiu ce culoare are burtica. Mai e ...

ale - mie mi se pare un copil perfect normal Ale asa cum il descrii tu. E vivace, curios si vesel, asa cum trebuie sa fie. Eu as vrea sa am asa copil. Tie iti trebuie putina odihna, fara stres si mai relaxata. O sa treaca perioada asta, o sa fie un pic mai lejer dupa.
Sa nu mai spui "ai grija ce-ti doresti..." pt. ca tu ai tot ce e mai bun pe lume, un copil sanatos, frumos si iubit.

Nu are legatura si nu vreau sa fac comparatii, insa iti povestesc ceva. La S. eram si eu obosita, fara experienta, stresata, incordata. A fost un copil cuminte, dar na, si trezirile dese noaptea sau faptul ca statea numai in brate la mine atunci erau o sursa de stres. Au trecut, acum imi amintesc cu drag de ele si ma invinovatesc ca am gandit asa. La G. ma rugam la D-zeu sa fie ca S., sa ceara numai in brate, sa il aud plangand sanatos, sa fie un copil normal. Nu ar mai fi fost sursa de stres. Dar decat sa plang de boala si sa ma vad neputincioasa ca mama, preferam sa il am de gat 24 de ore din 24. Si pt. mine, undeva, in coltul mintii mele ramane faptul ca poate D-zeu m-a pedepsit cumva ca la S. imi doream un copil neplangacios si sa stea acolo intr-un colt cu orele. Poate nu e... da' na, mintea mea bolnava...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Asa ... m-am tuns. Scurt, mai scurt, mult . Nu baieteste, da' am tuns un pic ... Poze sapt. viitoare ca ma asteapta un we cu evenimente, deci o sa fac poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ciao fetele!

Imi trag si eu rasuflarea in timp ce va scriu trei randuri...Am fost in parc si ma simt ca o gelatina! azi sunt doar 26-27 de grade dar e umezeala mare care imi da starea asta de ofilita

LALEXANDRA - stai linistita ca nu imi doresc ptr ca deja am! ce crezi ca am ajuns sa-mi iasa coastele prin piele de la vreun regim disociat sau mai stiu eu ce?! Riccardo&co a facut totul! asa ca te inteleg f bine! Dar cu toate astea...ziceam ca prefer asa decat unul fara viata in el cum e copilul unor prieteni de ti-e si teama sa-l atingi ca nu cumva sa nu se sparga!

Ca tot zici de programe , al nostru e asa (cand marito e la munca):

7.00-8.00 trezirea
8.00-8.30 mic dejun , intai el si cat se mai joaca cu una alta pe scaunel ingurgitez si eu repede o cafea si niste iaurt cu cereale.
8.30-9.30 - joaca prin casa, kk, schimbat pampers, imbarcat si iesit in parc, eventual si o tura la migrossul din apropiere-
11.00 -12.15 acasa, schimbat, somnic (intre timp pun mancarea sa fie gata ptr amnadoi , spal terasa ca sa se joace dupa pranz..eventual pun amsina de spalat si mai dau o tura pe net)
12.30-13.00 mancam de pranz
13.00-15.30 - joaca prin casa , pe terasa etc
15.30 -16.30 maxim un alt somnic
16.30 - 18 joaca , merendina
18.00-19.30 - in parc unde e se reuneste iar grupul de pici, sunt vreo 5-6 de o seama.
20.00 baita, pijamale, cina
20.30 la culcare

ALLY - ca tot ziceai de caloriile inghetatei, imi amintesc cum instructorul de fitness din Bucuresti imi zicea ca daca poftesc la ceva dulce, cel mai bine e sa mananc o inghetata. nu-mi aduc aminte complet explicatia dar era ceva de genul: diferenta dintre temperatura corpului si inghetata e mare si ptr aducerea ei la temperatura corpului si digerare se consuma o cantitate mare de enregie aproape cat numarul de calorii pe care-l are inghetata asa ca prea mult rau nu face (in comparatie cu alte duclciuri) si de asta ar fi de preferat daca simt musai sa manac ceva dulce.

Poate ai si tu idee mai bine decat mine ce voia sa zica!

YOANAG - sa stapaniti sanatosi apartamentul!

As mai scrie dar imi expira timul si trebuie sa ma duc sa fac paica de pranz. va pupacesc, a dopo!

Mergi la inceput

Proaspata mea colega de gravidenie, nelia, ne-a abandonat deja? Cum mai esti?

Mergi la inceput

Petro, glumeam cu ce iti doresti, pt ca la un moment dat toti copii sunt asa, mai devreme sau mai tarziu. Eu sunt convinsa ca si Ale dupa ce isi va satisface curiozitatile va sta cuminte, iar altii atunci vor incepe sa cotrobaie prin casa.

Nu te gandi asa, stiu ca incerci sa gasesti "motivul" la ce s-a intamplat, dar e ceva ce probabil nu vom intelege cat suntem pe lumea asta...

Acum , pot spune ca e mult mai liniste, sunt mai relaxata, sunt si zile cand e marait, cand nu ne intelegem, dar mai rar. In schimb totul la noi se desfasoara pe repede inainte, asa ca pe fugaaa.
Nu m-am gandit niciodata cum va fi, nu mi-am facut planuri, doar ca aveam experienta nepoteilor mei, cu care ieseam in parc, stateam si cate 3 ore, ma jucam, etc...in schimb Ale e total diferit de ei, nu are stare, nu are rabdare, nu sta sa ne jucam decat cateva minute, mereu trebuie sa inventez altele si altele. Si chiar am stat mult cu ei, deci aveam sa zic deja experienta.
Nu mi-am facut planuri si nu mi-am dorit decat sa fie, sa fie langa noi sanatos, pentru ca sarcina mea a fost mereu sub semnul intrebarii, pana in ultimul moment, pana dupa nastere si pana l-am vazut...eu pana atunci nu m-am putut bucura destul. Mi-era frica sa ma bucur. As fi vrut sa am si eu o sarcina fara griji, sa ma bucur de ea, dar am zis ca nu conteaza asta, important sa fie totul bine dupa. Asa ca sunt multumita, chiar daca nu a fost totul "perfect".

Nafi, eu ma gandeam ca vrei sa fie mai activ Ricky

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Petro, te-ai tuns!?
Sunt curioasa sa te vad.

Eu acum am iar parul lung, la un moment dat il aveam mult mai scurt, am facut atunci o schimbare drastica. De fapt, de vreo 2 ori m-am tuns mai scurt. Chiar azi ma gandeam ca de cand sunt aici, astept iarna ca sa il port desfacut, dar atunci bate vantul si nu il pot tine asa...apoi astept vara ca sa nu mai bata vantul..dar atunci e prea cald, si iar il port legat.

Insa acum nu ma tund, pt ca atunci ar trebui ca sa il aranjez mereu, si acum nu am timp de asta. Asa ca il las momentan lung. Mai ales ca de il tund, ma scoate barbatul afara din casa. Lui ii place asa lung.

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput