Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

miki da....despre acelasi magazin este vb. Intreaba la DM Ro, poate gasesti si acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Cami multumesc ! sigur o sa te sun...de berlin le-a zis unul din doctori aseara...unul a zis ca el il poate opera..le-a prezentat si toate riscurile....celalalt a fost mai sceptic

acum ironia sortii face ca de aceeasi tumoare a fost oparat acum nici un an nepotul lui....varul sotului meu de care va ziceam eu ca a fost medic la giulesti...Anaxena a fost anesteziata de el..un super doctor...la fel i s-a facut rau...si la rmn i-a aparut acesta tumoare ale carei cauze nu se cunosc..dr.ii aseara ziceau ca nici nu scrie in carti ca ar fi ereditara..
si gicu s-a operat tot in germania si cred ca tot la hanovra desi nu sunt sigura...insa dupa a fost in coma..apoi abia s-a recuperat..a stat multe luni si a cheltuit peste 70mii de euro...o clinica ff scumpa. s-a dus azi cumnatul meu sa vb cu el sa ne dea mai multe amanunte
iti dai seama ca noi dupa operatie cand am vb cu el nu l-am intrebat multe chestii ca nu prea vroia sa vb despre asta....era si un pic depresiv..lovitura a fost prea mare ...sa pleci zdravan in concediu si la intoarcere sa afli ca in cateva lui te duci
orice info daca se hotarasc sa il duca acolo e bine venita

Mada doamne ajuta sa reuseasca operatia matusii tale....astea's cele mai crunte boli..evolueaza ff repede
distracie placuta la nunta

Alina atata timp cat Luca i-a bine in greutate zic ca nu ai de ce te ingrijora cu varsaturile
a , si mai vroiam sa te sfatuiesc cu ceva..de ieri ma tin...cand plange la plimbare nu-l mai lua din carut . lasa-l sa plnga . stiu ca-i groaznic pt o mama sa idsi vada puiul plangand..dar asa tot luat nu o sa mai vrea de loc in carut
si vb din caz concret....fina mea cand a iesit prmele saptamani cu fata afara urla de o stia tot cartierul...nu vroiasi punct in carut
fata era si mare , nascuta cu 4kg+cat mai luase...mai mergeam si eu cu ele prin parc..mama, era un chin cu ea in brate ....pana cand s-a enervat maica sa si a lasat-o sa planga....a plns cca lungimea de 2 statii de autobuz si daca a vazut ca nu a luat-o s-a plotolit
si uite asa cum o punea plangea pana pe la coltu strazii si apoi se potolea..pana s-a obisnuit...

Miki ce or avea frantuzoaicele astea ale noastre...ca si a mea se maraie de azi de pe la 10....acum am adormit-o leganata in brate..cce ce ea nu mai suporta...si cand o tineam pe mana imi lingea pielea..o fi avand colici micutza

Ally 'ubi, tata lui Mada Roxy sa traiti!!!!
Miki si ai tai toti..se pare ca nu eram singura cu tot familionul cu aceste nume....dar uite ca suntem umbriti de acest necaz si eu zile trecute imi facem griji cand si ce cadou sa le cumpar...soacra zicea sa nu le luam nimic..dar nu putem si am zis ca pe langa o lenjeri ceva sa le fac 2 poze/portret 15/20 cu fetele...

Yasmi inainte sa incepi diversificarea sa-i dai lui L o linguritza sa se joace cu ea....sa o rontaie..am citit eu ca cica ar accepta mai usor alimentele date cu lingura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

am si eu o intrebare pt fetele din buc: unde pot face si eu gauri in urechiuse printesei cand vin?? ca aici nu iti face nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

La Multi Ani Ina_click si tuturor ELenelor si COnstantinilor!!!!!!

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

multumim frumoooos!
si la multi ani tuturor sarbatoritelor!

noi acu ne-am intors din parc; era sa ne prinda ploaia!

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deea ii voi da sa se joace,dar sincer, si L e la fel ca surioara lui....2 fomisti are mama si nu cred ca vor fi pb..

eu am dormit de atunci..acum iarasi mananc cate ceva..offf ca am o pofta de mancare

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

pisuc si eu il imbrac subtire, caciulita cred ca i am pus de 2 ori de cand s a nascut si asta cand era vant si ploaie si foarte frig...luca face duminica 2 luni si azi de exemplu a stat imbracat in body cu maneca scurta si pantaloni lungi. pe seara ca s-a racorit mai tare l-am trecut la body cu maneca lunga si picior lung. bine, l-am tinut in casa dar cu geamurile larg deschise, daca era afara ii mai puneam paturica peste si atat (asta pe seara). se crucesc babele cand il vad dar lui ii e bine. mereu il verific sa vad cat ii e de cald si mereu duduie ca o soba prin urmare nu am vazut rostul sa l infofolesc mai mult. mai mult, am avut 2 zile cu exces de zel cand am zis ca poate sunt eu nebuna ca imbrac copilul prea subtire si l-am infofolit un pic. s-a enervat crunt cand a realizat ca ii e cald

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

inca o data sunt de acord cu tine si eu o imbrac la fel pe Dodo, nu a racit pana acum, nu are bubitze deloc, si eu il mai sun pe barbat-miu sa-l intreb daca sunt nebuna ca nu o imbrac cum sunt ceilalti copii...

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

LA MULTI ANI ELENELOR SI CONTANTINILOR!Si CONSTANTELOR!

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
Multumim mult pentru urari - azi l-am serbat pe Petru Constantin, prima lui onomastica! Cred ca e singurul fluturas cu ziua astazi, nu? I-am luat tort, o sa mai pun si niste poze.
Tot azi am avut premiera alaptatului in parc, n-am avut niciun stres (am stat pe o alee mai retrasa un pic, dar a mai trecut cate cineva, lumea discreta). Pentru ca ne-am plimbat vreo 2 ore, si el a stat aproape tot timpul treaz, asa ca si-a amintit si de foame!

Multumesc mult pentru sfaturile multe cu imbracatul : azi am iesit cu un body cu maneca lunga si deasupra o salopeta de catifea reiata cu bretele, cu sosete si atat. Cred ca i-a fost perfect.

La multi ani minunati Ina!

De cand au reinceput furtunile si puiul meu e mai smarcait seara sau in preajma furtunii. Aseara a plans (chestie complet neobisnuita pentru el, asa degeaba), abia l-am culcat pe la 11 si ceva (de altfel ora lui de somn); dar in schimb a dormit pana la 5 si un sfert! si apoi in inca 2 reprize pana la 11.30!
Acum dupa-amiaza il simteam ca moare de somn (adormise la san) dar cand l-am pus in cosulet nimica, treaz si iar necajit; l-am dus la patutul lui cu jucarii, tot nimic, nu era multumit, maraia, plangacea; si eu vroiam sa pregatesc pui cu cartofi noi cu rozmarin la cuptor... Asa ca in final l-am pus in scoica si l-am luat cu mine in bucatarie, i-am vorbit non-stop si a adormit in maxim 10 minute! Asa ca multumesc Deea care a povestit o data ca asa face cu fetita!

De-asta zic eu ca e minunat acest forum, invat atatea de la voi!
Va imbratisez

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

noi azi am iesit afara in tricou si pantaloni scurti+sosetele pai daca eu sunt in maieu si fustita el de ce nu??

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Ce sunete mai scot bebelusii vostri?

al meu a inceput sa faca un fel de "ngaaa...nnngaaa" cand e bine dispus si se alinta si sa ma strige prin casa cu un fel de "deiiiiii" sau chiar "baiiiii" (de unde amuzamentul nostru, la gandul ca ma striga cam ciobaneste "bai mama baaaaai" ).

Daca nu apuc sa reactionez la timp la "deiii" si "baiii", intervine clasicul "oaaaaa"

Si seara uneori isi "canta" un pic, il aud gangurind in patut in toate felurile pana sa adoarma.

in rest, observ ca isi tine destul de bine capsorul sus atunci cand sta pe burta, doar ca il lasa puterile brusc, cand i se termina bateriile" sucomba cu capsorul pe pieptul meu sau in saltea. Saracutul! sper sa invete in curand si cum sa isi aseze usurel capul jos, fara sa bufneasca in perna cu el.

A inceput sa imi zambeasca mult mai des, si direct legat de aparitia mea sau de a altei persoane, de zambete sau alinturi verbale.
In rest, studiaza cu mult interes caruselul, sta mai des treaz in carucior, dar nu am vazut nici un semn de interes in a incerca sa atinga jucariile de exemplu. Mai avem timp si pentru asta, cred.

Azi in parc m-am intalnit cu o mamica, mi-a dat niste sfaturi f interesante despre masaj, de la kinetoterapeuta fetitei sale.
Si cu doua ardelence sfatoase, care mi-au mai dat si ele niste ponturi f interesante:
cica ceaiul de busuioc ajuta si el la lactatie. Am uitat sa intreb totusi de care busuioc, verde sau uscat, dar cred ca verde?...
mi-a aratat un mod de a tine bebelusul in brate, cu capsorul sprijinit de clavicula mea si sustinut de torace de bratul meu.

Una peste alta a fost o zi excelenta, cu tot cu sfatuitoarele neasteptate Doar ca acum sunt rupta de oboseala iar piticul fireste, n-are nici un chef de somn dupa ce a dormit in aer curat jumatate de zi

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput