Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

La Multi Ani, Roxy!
La Multi Ani, tuturor celor care va sarbatoriti azi onomastica, La Multi Ani pt voi sau pt cei drgi voua!

Madutza, cand zici ca incepi diversificarea la 5 luni, inseamna cand implineste 5 luni si intra in a 6-a, sau cand implineste 4 si intra in a 5-a? Eu sunt pe dinafara, fiind primul copil. Noi suntem pe lp si doctorita mi-a zis ceva de 4 luni...

Deea, si Luca al meu varsa la fel. Si in timpul mesei uneori, si la o ora distanta alte ori... SI eu il tin pe umar si cate 15 minute si tot mi-a varsat, asa ca am renuntat sa ma mai stresez. Dar am observat ca noaptea nu varsa niciodata. Si mananca la 2 si la 5. Poate o fi de la faptul ca ziua e mai agitat... nu stiu. Doctorita mi-a zis ca de la agitatie, dar pe 2 iunie am programare la un medic care cica e f bun aici in oras sa vad ce imi zice si el.

Stefana, multumesc pt sfatul cu sling-ul. Eu mi-am luat wrap, dar n-am fost prea inspirata. Dat fiind ca au venit caldurile, mi-e si mie f cald cu el, iar copilului cred ca ii e si mai cald
Asa ca, cred ca o sa fac comanda si de sling ca parca m-ar da banii afara din casa... Asta e, daca nu gandesc

Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Luca are 1 luna si o sapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

LA Multi Ani pt toti sarbatoritii de azi, am si eu multi in familie, toti in afara de mine
azi plec cu trupa dupa mine in deplasare la mama la ploiesti pt o sa[ptamana ca ne vin baietii sa ne faca terasa si nu puteam sa culc copilasii in santier..poate imi prinde si mie bine plimbarea..

andra mea de aseara e maraita rau, abia am adromit-o pe la 1 si de azi dimineata de la 5 e in scandal..sigur o doare burtica ca se strange si n-a facut kk..si ieri am mancat doar cartofi noi prajiti or fi asa pacatosi cartofii astia ? si m-am abtinut de la carnati ca sa nu-i fac rau si uite ca tot i-am facut..

am pus si ceva poze ce mai aveam..desi timp nu am sa fac, parca imi pare si rau ca la vlad imortalizam fiecare moment, fiecare gest, fiecare zambet..

si am admirat si eu pozicile noi..sa vedcem ce-am retinut:
stefyapost, buburuza ta e un pufulete ochios foc..tare mandru cred ca e tati..
copiloi, dorothea are o privire asa strengareste..parca e pusa pe sotii de acum..
anamira, are niste trasaturi frumoase bebelina ta
dinora, este scump foc baietelul tau..ce l-as mai pupacii..imi aduce aminte de vlad al meu

gata, s-a trezit dupa 15 min..cred ca asa o tinem toata ziua..
va pup si wk frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

DEEA TE ROG SUNA-MA SA VB DESPRE TUMOARA SOCRULUI
NOI AVEM CAZ IN FAMILIE
ARE CUMNATA MEA
AVEA DOAR 27 DE ANI CAND A DESCOPERIT-O
AM TRECUT PRIN CLIPE GROANICE
IN LOC SA FACA NUNTA S-A OPERAT LA BAGDAZAR
CEI DE ACOLO SUNT NISTE INCOMPETENTI
ERA SA MOARA IN FIECARE ZI TIMP DE O LUNA

AM AFLAT DE UN BAIAT CARE S-A OPERAT IN HANOVRA
UNDE E CEA MAI BUNA CLINICA
DIN EUROPA
SUNT SCUMPI
DAR MERITA TOTI BANII
ACEST BAIAT NE-A PUS IN LEGATURA CU MEDICUL
AM FACUT CHETA NATIONALA
AM STRANS BANII
A PLECAT FRATE-MIU CU EA MAI MULT MOARTA DECAT VIE
CU TRENUL
CREDE-MA E F COMOD
CA SA ITI DAI SEAMA AU COBORAT-O DIN BLOC IN PATURA
AU DAT-O SI PE KANAL D
SI ACUM PLANG CAND IMI ADUC AMINTE
FRATE-MIU A FOST TERMINAT
EU MI-AM PIERDUT ATUNCI LAPTELE DINTR-UN SAN ETC.
IDEEA E CA S-A OPERAT
SI ACUM IONCA E F BINE
A TRECUT 1 AN JUMATE DE LA A DOUA OPERATIE
SI SI-A RECAPATAT MEMORIA CARE O PIERDUSE DUPA OPERATIA DIN ROMANICA
SI MERGE
CAT DE CAT SE DESCURCA
OPERATIILE PE CREIER SUNT F GRELEEEEEEEEEE

DACA VREI AMANUNTE
TE ROG SA MA SUNI

Mergi la inceput

NOI suntem bine
slava domunului
antonia nu a cazut in cap
ci in fund cu tot cu masinuta
si asta a tenuat cazatura
si-a zgariat si spart putin nasucul
dar atat
mi-a fost frica sa nu fi facut vreo fractura sau ceva
doamne fereste
multumim inca o data de gandurile voastre bune

Mergi la inceput

miki poate iti face bine plimbarea
si doamne ajuta sa iasa frumoasa terasa

la noi azi este o zi minunata
in sfarsit
cu adieri usoare de vant
si cu caldura
nu ca in alte zone
dar putin peste 20 de grade

Mergi la inceput

cand sunt si eu putin prin zona nu mai e nimeni la apel
sa va distrati freumos azi
LA MULTI ANI SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Buna mamici!!!!Sunteti pe la plimbarici nu-i asha. la noi e o zi minunata. Nici foarte cald, dar nici rece, numai bine de umblat abrambura pe afara. Aseara Julius s-a trezit de doar 3 ori!!!! Nici nu-mi vine sa cred ca s-a trezit din 3 in 3 ore. Ma rog Domnului sa-i faca din asta un regim ca sa trec si eu inapoi de la zombi la om, caci tare obosita mai sunt.

miki si ina.click cred...puteti pune in buluionul de pui ce doriti. Important e puiul sa fiarba mult (ca.4 ore). O foarte buna sursa de energie, ce are ca rezultat productie faina de laptic mai este shi carnita de miel la gratar. Aici se gaseshte miel tot anul, in cel mai rau caz inghetata. Nu shtiu cum este in Ro.

Nu shtiu daca intereseaza pe cineva capsulele alea de ulei de chimen negru. Vreau sa va zic cum se numesc si de unde din Germania le puteti cumpara, in caz ca are cine sa vi le aduca. Se gasesc la DM si Müller si in orice farmacie (in farmacii se aduc insa la comanda) si se numesc ("Schwarzkümmelöl" kapseln).

Va pup si va doresc o zi linishtita cu copilasi cuminti !!!!!!!!

Miki, Deea, Simo, merci mult pentru cuvintele frumoase despre Julius.

Mergi la inceput

dinora asa sa il tina pe julius trezirile la 3 ore
stiu cum e sa fii zombi
asa am fost la antonia
cam pana la 1 an jumate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_1986 spune:

Salutare si La multi ani!
nu am mai intrat de mult ca am fost turmentata cu botezul lui Andu,abia am reusit sa termin de citit tot ce s-a mai scris in lipsa mea,ma da mult mai vorbiti!
am si eu o intrebare la voi,am fost ieri cu Andu la vaccin si de cand am ajuns acasa si azi inclusiv mi-a mancat maxim 80ml la o masa in considerentele in care el manca 120ml.O fi din cauza vaccinului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

salutare si pupicuti dulci!!!
LA MULTI ANI!!!!ally,ina,roxy (din ce am vazut eu pe aici) si toti cei ce poarta numele de constantin si elena...
si ubi meu!!!! sa-mi traiasca

Mergi la inceput