Aradence DC - (163)
Raspunsuri - Pagina 16
alinamoro spune:
Ada, nu ai servit cafeluta!
Hai ca v-o servesc eu.
Eu sunt la lucru, dar nu prea ne stresam zilele acestea. Medicii de familie n-au semnat inca contractul cu Casa de Asigurari si nu putem elibera retete, bilete de trimitere...consultam pacientii si le prescriem reteta simpa necompensata. Probabil pacientii stiu, sunt informati de la TV si nu prea vin numai daca-i urgent.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Somleac spune:
Alina vezi ca in dulapior intr-o punga sunt pantalonii Adelinei.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Alina vezi ca in dulapior intr-o punga sunt pantalonii Adelinei. Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 |
Am si uitat de ei.
O sa-i iau luni ca a scos-o Calin azi pe Ade, de fapt nici n-am citit pana acum ca ai scris.
Noi am fost la iarba verde pe malul Muresului in Aradul Nou, la ora 23 am ajuns acasa.
Pruncii nici acum nu dorm.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
pufymic spune:
Am mai postat pe blog...cine are chef, nervi si rabdare de citit gaseste link-ul la semnatura...
Povestiprafuite
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufymic Am mai postat pe blog...cine are chef, nervi si rabdare de citit gaseste link-ul la semnatura... Povestiprafuite |
Ioana, mi-au dat lacrimile si mie cand am citit randurile tale.
Te cred ca ti-e foarte dor de copilasii tai.
Exista vreo posibilitate sa vii mai repede acasa daca pleaca americanii si se inchid bazele militare?
Noi ne pregatim ca mergem la padure la Vladimirescu.
cristinacsa spune:
Ioana, si pe mine m-a emotionat postarea ta. Esti o femeie puternica si o mamica extraordinara.
Ale mele sunt la strand cu bunica...
Miha, mi-au zis fetele ca te-au vazut la film...
Cristina si gemenele
gabitzica spune:
Ioana m-a emotionat foarte tare postarea ta. Sper sa treaca repede pentru tine timpul ramas pana cand o sa iti strangi puii la piept.
Felicitari noii crestine Ilinca. Miha am fost azi alaturi de voi cu gandul, desi mi-as fi dorit sa fiu si cu trupul, dar ultima parte nu mi-a iesit. De fapt azi nu mi-a iesit nimic bine...La bucatarie am fost un mare dezastru Am ratat doua feluri de macare.
gabitzica spune:
Eu sunt putin socata. A cazut vecinul de la parter (care e un batranel bolnav ce abia se tine pe picoare, numa ce a iesit din spital unde a stat o luna) din ciresul din fata blocului. Acum doua zile nu l-a lasat nevasta-sa nici sa stea pe banca in fata blocului mai mult de 15 minute, dar azi nu a reusit sa il convinga sa nu se urce in cires. E foarte ciudat ciresul, in sensul ca a fost tuns( de acest batran) sa nu ajunga copiii la cirese, asa incat s-a dezvoltat in sus,iar acum seama cu un plop mai degraba decat cu un cires. Cand am vazut unde erau atarante galetile mosului mi-a venit mie rau, apropate in varful pomului. Cert este ca in 10 minute a fost SMURD-ul aici. Bietul mos ce mai urla de durere.
Ada in 14 e serbarea Iuliei? Sa vedem cum facem cu hainele.
alinamoro spune:
Gabi, adica batranelul avea voie sa culeaga cirese cu galetile si copiii nu aveau voie sa manance?
Imi pare rau de el, dar cred ca si-a cam cautat-o...
Cristinacsa, la ce film au fost fetele? La Piratii din Caraibe?