Aradence DC - (163)
Raspunsuri - Pagina 10
Melania 14 spune:
No hai ca ma incumet si eu.Ne vedem la strand.
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
diana11 spune:
eu nu vin la strand, nu sunt epilata si costumul de baie si statul la soare nu sunt printre favoritele mele. Alexandra s-ar bucura dar nu rezist eu la soare, mi se face rau.
Distractie placuta .
Moni
alinamoro spune:
Hello, ce faceti va balaciti?
Noi n-am mers la Tinca pana la urma, mergem maine dimineata. Am fost la inmormantare....
Citat: |
Alina imi dai fiori.Totul s-a petrecut intr-un an? |
Carmen, in 2 ani, dar in ultimul an a fost mai rau.
Dupa prima cura de chimio si radioterapie s-a simtit foarte bine, isi revenise complet, chiar si rezultatele erau bune, RMN-ul era ok.
Dr.-ita de la Cluj care i-a citit RMN-ul chiar a intrebat:"sigur ai avut dg.corect si n-a fost o greseala?" Din pacate cancerul a revenit in alta parte...cu multe complicatii...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Ne-am balacit, ne-am bronzat, ne-am enervat si ne-am simtit bine pana la urma. Noroc ca la Vlad i-am dat pizza pe strand ca a adormit pe masina, nu se mai trezeste pana dimineata. A fost tare bine pana la urma, dar suntem rupti cu totii. POze a facut doar Flavia, asteptam sa le descarce curand.
Alina m, foarte trist...si ne se poate intampla oricareia. Io vreau sa merg cat de repede pentru un Papanicolau. Sanii doar de cateva luni mi i-am ecografiat si sunt ok. Nu ca asta ar fi tot ce-ar trebui sa investighez...dar e si asta ceva.
MA pun sa vizionez vreo doua episoade din Criminal Minds...
Noapte buna!
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
flavia ramona spune:
Helau Helau,
A fost o zi cu de toate cum a zis si Ada, acum incarc pozele pe webshots. Pana la urma ne-am distrat chiar daca am inceput prost, ca bazinul mijlociu era gol si dincolo la cel nou de copii apa era murdara. Am fost eu cu Ada, Clau, Miha si Carmen.
Revin cu poze cand s-au incarcat.
flavia ramona spune:
Aaa si pentru ca m-am laudat pe strand ca B nu adoarme mi-a dovedit contrariul, a adormit pe masina, insa s-a trezit bine mersi acasa si s-a mai jucat pana sa faca nani mai devreme.
adablackcat spune:
Flavia, Vlad cred ca nici daca trebuia sa urc cu el 30 de etaje tot nu s-ar fi trezit. E terminat, dar Iulia inca nu doarme, desi si ea e pe gata. Vlad se agita, viseaza cred.
Astept pozele.
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
alinamoro spune:
Astept si eu pozele!
Noi am fost pana in Atrium, ne-am plimbat, am mancat...
Am povestit si am vorbit despre Ingrid...
David n-a venit pana la urma la inmormantare, zicea ca se gandeste daca vine sau nu. Eu ma bucur ca a hotarat sa nu vina, mai bine ca a ramas cu imaginea mamei asa cum o stia el.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Eu am vazut pozele. Le-am cautat ca nu am avut rabdare sa puna Flavia linkul. Probabil a adormit langa Bogdi. Ma bucur ca v-ati intalnit, imi pare rau ca nu am putut merge si noi.
Somleac spune:
Gabi da-ne si noua adresa ca acum am un pic de vreme sa le vad si eu.
Fica-mea e plecata la Oradea. De azi dimineata n-a gasit de cuvinta sa ne dea un telefon. Sunt atat de nervoasa pe ea de numa. I-am mai luat o data telefonul tot pentru o chestie din asta, acum cred ca repet figura. Pentru ce naiba il are numa ca sa se joace pe el?
Fetelor ati mai fost si dupamasa sa inteleg. Eu am dormit ca valiza in gara.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011