Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleza

Mai recolteaza cineva pana la urma celule stem?E cineva care recolteaza cu CBC?Eu la ei m-as indrepta, dar inainte as vrea sa mai aud pareri, daca exista.Mersic.

gravi 14 +

eu recoltez cu stem sure. am incredere in ei....stocheaza in danemarca. asa maio am o cunostina care are firma de celule si stocheaza in germania da surpriza cica stocheaza tot sangele placentar nu numai celulele. si pe tot sangele faci ceva ca nu e bun de nimic. asa ca sunt bani aruncati.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +14

samburelul meu

Mergi la inceput

corina felicitari pt bebele energic...ai baut acidulat inainte? eu la urm eco nu il mai las sa doarma beau ceva acidulat ca e prea puturos. doamne macar de ar fii asa dupa ce iese din burtica

dana bravo pt rezultatul bun la test...eu ar trb sa il primesc sapt viitoare da va zic sincer ca nu am nici o emotie stiu sigur ca va iesi perfect.

samburelul meu

Mergi la inceput

apropo va invit la mancare de mazare fara carne de data asta abia luata de pe foc

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

lia bella merci mult

bella sincer si eu eream sigura in inima\mea ca nu are cum sa iasa naspa darrrrrrrrrrrrrrrr exista si acea NEBUNIE care m-a luat cand asteptam rezultatul...bine ca a fost cu happy end

hai ca am actualizat si semnatura

15+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce de carucioare apar! suuuper, felicitari, fetelor, sa fie sanatosi puii!
eu nu mai am nicio dorinta cred, ca sa nu fiu dezamagita... vreau DOAR un bb sanatos tun! la primul, era sigura ca e fetita, mi-am dorit atat de mult... am fost cam dezamagita ca va fi baiat, dar ma gandeam doar ca mi-am dorit enorm un COPIL, si important va fi sa fie sanatos!
acum, nu l-as da pe 10 fete, il ador si e sufletul meu, iar de ta-su, ce sa mai zic... e topit complet, definitiv si irevocabil!:))
asa ca, indiferent cat imi doresc eu o motzata, va fi cum va vrea Doamne-Doamne, numai sanatos sa fie! si bb 2 a fost tare asteptat de noi, il iubim deja la infinit, si Matei va fi fericit cu un partener de joaca, indiferent ce va fi!

m-ati amuzat cu discutiile despre sex.. la mine, e exact invers, ma simt super, la fel a fost si la prima sarcina, stiu ca toate-s ok, merge f bine si pe partea asta... atata timp cat nu-s contraindicatii, daca e sa fie, pai sa fie!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

dana, felicitari pt rezultat

bella, nu am baut acidulat mi-a adus sotul niste bomboane de ciocolata, dar am mancat doar una de pofta

mi-am prins urechile cu valorile alea aorta uterina
valorile pt RI, am gasit ceva pe net, dar PI nu inteleg ce e
voi aveti astea pe fisa?
la mine pt a. dreapta am RI 0.48 si PI 0.66 si pentru a. stanga am RI 0.77 si PI 1.70

11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana84

lia bella merci mult

bella sincer si eu eream sigura in inima\mea ca nu are cum sa iasa naspa darrrrrrrrrrrrrrrr exista si acea NEBUNIE care m-a luat cand asteptam rezultatul...bine ca a fost cu happy end

hai ca am actualizat si semnatura

15+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

normal ca e...pe mine ma mai ia cand simt ca ma doare un pic burta. ma asez mumos pe scaun, canapea ce am la indemana si acolo intepenesc pana ma lasa

p.s: dana imi place super mult numele bebelinei tale. si eu aveam diana pe lista daca era fetita...plus maria ar fii fost 100% ca si eu sunt maria
da acum baiat ia nume de unde nui ca va jur ca nu am nici unul in minte

apropo cine imi da si mie idei de nume sau o indrumare unde sa ma uit ca ce am gasit pe net sunt numai nume ciudate

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

dana, felicitari pt rezultat

bella, nu am baut acidulat mi-a adus sotul niste bomboane de ciocolata, dar am mancat doar una de pofta

mi-am prins urechile cu valorile alea aorta uterina
valorile pt RI, am gasit ceva pe net, dar PI nu inteleg ce e
voi aveti astea pe fisa?
la mine pt a. dreapta am RI 0.48 si PI 0.66 si pentru a. stanga am RI 0.77 si PI 1.70

11+

corina da de ce te stresezi cu valori? lasa dr sa interpreteze. ti-a zis ecografistul ca e totul ok? ca bebe e normal? pe mine atat ma interesat ce a scris ea in dosarul de 5 pag nu ma int sa isi prinda dr urechile cu val alea

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

bella eu aveam numele astea pregatite de foarte mult timp
diana este numele meu preferat inca de cand aveam vreo 5-6 ani...deci iti dai seama...long time ago...iar maria mi se pare cel mai frumos si mai finut nume de sfant pt o fetita...si uite asa a iesit diana maria

de baietei nu stiu ce nume sa zic pt ca nici noi nu eream hotarati dar ne gandeam asa la cateva nume gen mihai,ianis,david...nu stiu ce sa zic vezi cum se potriveste si cu numele de familie

15+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Noi avem Nadia daca este fetita (Nadia este Aidan scris invers) si Lucas daca e baietel.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 14+

Mergi la inceput