Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

Bella ai stat cumva in soare mult? Sa nu fie din cauza asta. Sau poate ti-a scazut tensiunea. Ai grijaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

Bianca succes la eco diseara si sa vii cu ce culoare vrei tu la caruciorul de la semnatura :) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

fetelor m-am cam panicat un pic in urma cu vreo 30 de min. stateam pe balcon si am simtit ca ma topesc pe picioare m-am dus rpd la bucatarie mi-am terminat de facut cafeaua...si m-am asezat [pe canalea....imi cam tiuiau urechile si aveam stare de lesin. fata care imi face curatenie mi-a zis doamne da ce te-ai albit asa la fata...si da se pare ca ori mi-a scazut glicemia ori nu stiu. faza e ca abia mancasem
siii sa imi aduc aminte ca eu ieri si cred ca si sambata nu bag mana in foc nu mi-am luat vitaminele...pfff ce senzatie cred ca daca eram pe strada ma lua cu forasul

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +14

samburelul meu

suna medicul si intreaba
poti sa mergi la o farmacie sa-ti ia tensiunea

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+15

pai pana ajung eu la o farmacie se face seara..o sa il sun pe al meu sa imi cumere un tensiometru. da probabil mi-a scazut glicemia ....da oricum e o senzatie aiurea rau, bine ca am fost ac. parca si acum ma simt asa la maini cam ciudat

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +14

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

dupa o lunga absenta,dar sunt la zi cu forumul macar atat am reusit sa fac.Am trecut prin cea mai grea perioada din viata mea,dar am incercat sa rabd pt bebe,desi m-am speriat tare ...nici apa nu o puteam bea...dar acum am inceput sa ma simt mai bine si sper sa fiu alaturi de voi zi de zi.
Noi avem un carucior,speram sa ramana asa.
Azi avem 16 saptamani si o zi....speram sa o simtim indata cum misca...analizele mele sunt bune deocamdata toate.
Imi pare rau pt fetele care ne-au parasit...Dumnezeu sa le de-a putere sa mearga mai departe
Sa aveti o zi placuta la noi deja e vara 28 de grade....abia astept sa merg la mare.
la toate burticile

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

bella, si mie mi s-a intamplat dimineata in drum spre munca
o sa am mereu cu mine ceva dulce si apa
odihneste-te

raniafelicitari pentru fetita sa fiti sanatoase amandoua

carolatu cat ai colul, de a trebuit cerclaj?

pt cine mai merge la eco..sa veniti numai cu vesti bune

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

carola spune-mi te rog cum e?
dr mi-a zs sa nu ma impacientez ca o sa fiu sub anestezie totala
dar dupa??
cum te simti?
cum e?
povesteste tot, ca mor acilisha
dc ti=a facut cerclaj?
tie ce ti-a zis?
astept sa scrii 5 pg

bebelinul meu scump

+15

pai... iti spun cum a fost la mine. eu l-am facut pentru ca aveam colul deschis.

dimineata,la 07:30 m-am prezentat la spital nemancata si nebauta. m-au internat, mi-au facut analizele (hemoleucograma si sumar de urina), apoi pe la 12:30 m-au luat la cerclaj. mi-au facut anestezie totala. am adormit imediat, m-am trezit dupa ceva timp pe un pat, cu o senzatie foarte placuta, de bine. chiar o intrebasem pe asistenata anestezista cum o sa imi fie dupa si mi-a zis ca o sa am o senzatie foarte placuta cand ma trezesc. asa a fost. :)

dupa cerclaj, cand am putut sa ma ridic si sa merg m-a dus o infirmiera in salon, seara si dimineata mi-au facut cate o injectie cu no spa si scobutil, apoi m-au externat. sa ai la tine vata sau absorbante pentru ca o sa sangerezi dupa.

am incercat sa iti dau toate detaliile importante. sa nu te sperii daca inainte sa adormi, cand esti pe masa, iti leaga mana (eu am pus intrebari la fiecare chestie pe care mi-o faceau cat am fost constienta). ti-o leaga pentru ca atunci cand adormi iti cade. pe cealalta eu am bagat-o in camasa.

daca mai vrei sa stii ceva, intreaba.

15+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rania_s

dupa o lunga absenta,dar sunt la zi cu forumul macar atat am reusit sa fac.Am trecut prin cea mai grea perioada din viata mea,dar am incercat sa rabd pt bebe,desi m-am speriat tare ...nici apa nu o puteam bea...dar acum am inceput sa ma simt mai bine si sper sa fiu alaturi de voi zi de zi.
Noi avem un carucior,speram sa ramana asa.
Azi avem 16 saptamani si o zi....speram sa o simtim indata cum misca...analizele mele sunt bune deocamdata toate.
Imi pare rau pt fetele care ne-au parasit...Dumnezeu sa le de-a putere sa mearga mai departe
Sa aveti o zi placuta la noi deja e vara 28 de grade....abia astept sa merg la mare.
la toate burticile

16+

felicitari ptr bebelina

bebelinul meu scump

+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

corina, am scris mai sus. am facut cerclaj pentru ca aveam colul deschis. bine, nici f mare nu era. inainte sa plec din spital il aveam 3, dar depinde de mai multi factori masusrarea lui depinde si de cat de plina este vezica ( asta mi-a spus ecografistul).

Lia, ti-ai facut analizele din secretia de col? mie mi le-a recoltat ginecologul inainte si cerclajul l-am facut abia dupa rezultatul la secretie si la DT.

15+

Mergi la inceput

asta cu legatul mainilor o stiu
am facut curetaj cand am pierdut sarcina de 10 sapt si mi-a facut anestezie generala si am mai facut cand in 2009 la conizatia de col
tot asha m-au legat
dr mi-a zis asha cat de cat
nu am stiut de sangerare
mie mi-a zis ca ma tine cel putin 3 zile in spital sub observatie
pffffffffffff
te-a durut dupa ce ti-a trecut anestezia?
simti o jena ceva?
cand te duci la buda ptr treaba mare nu-ti e frica?
ti-a dat ceva tratamen casa special ptr asta?
ce ti-a intrezis sa faci?
te-am inebunit
dar pe parcurs imi mai vin intrebari
deci nu ai scapat

bebelinul meu scump

+15

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carola

corina, am scris mai sus. am facut cerclaj pentru ca aveam colul deschis. bine, nici f mare nu era. inainte sa plec din spital il aveam 3, dar depinde de mai multi factori masusrarea lui depinde si de cat de plina este vezica ( asta mi-a spus ecografistul).

Lia, ti-ai facut analizele din secretia de col? mie mi le-a recoltat ginecologul inainte si cerclajul l-am facut abia dupa rezultatul la secretie si la DT.

15+

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

vineri le-am facut
sunt k

bebelinul meu scump

+15

Mergi la inceput