Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

IRINUKA, m-am lamurit partial...sapt viitoare sper sa o rezolv si cu notarul, merg la un nene pe care mi l-a recomandat cineva, daca si ala e dus cu capul ma duc la Legitimus (multumesc fetelor de recomandari)..balamuc mare cu actele in tara asta!!!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ROXX, stii ca si tu mi-esti f draga! Si m-am gindit la voi ca la prietenii mei bino cind ati avut problemute...

IRINUKA si fete frumoase care mi-ati urat de bine, multam! Cica asta-seara sa sarbatorim si noi la restaurant... M-am imbracat frumos, mi-am tras o fardare (ooo, de cin nu mai facusem asta) si-am coborit. La restaurant, Ioana s-a cicit un an pina s-a hotarit ce comanda, iia de la bucatarie s-au dus probabil atunci la Metro dupa legume, ca ne-au servit dupa inca un an, Ilinca n-a mai avut evident rabdare si a trebuit sa urc nemincata si nervoasa in timp de iia trceau pe linga mine cu platourile aburinde...
E, pina la urma am mincat in camera dupa ce am adormit ambii copii si-am postat-o pe Ilinca fix cu nasul in/pe/sub/peste sora-sa...sa creada ca-s io. Pina la urma a fost f bine, am mincat si baut bere in balcon si-am ascultat marea si Bob Marley de la terasa (marea nu era de la teraSa!). Si, oooo, Ilinca a dormit fara mine, cu sora-sa, dar tot e ceva! De fericire, am stat pina acum in balcon cu soata! Ma duc sa ma culc.

MADALINA, ce misto cu abdomenele!
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

fragrant pai sa nu ne zici tu ca azi e zi de torturi si sampanie? daca nu era "detectiva Roxx" zau ca nu stiam!!(apropo se pare ca suntem o odisee a detectivelor, bravo fetelor ) In cazul aista "la multi ani!" si numai fericirea sa te bata/supere! si un "la muti ani" foarte special si pentru Buni Elena!

Fetelor, mi-am facut curaj si am scris povestea nasteri...
Sper sa va placa....
Asta daca o sa reusesc sa pun linkul...

Domnita de alabastru cu ochi de safir si buze de rubin

Mergi la inceput

RALUKARA, ce frumos... Sa i-o spui fetitei cind o fi mare... Des si cu drag! Si abia cind o fi si mai mare sa-i spui ca de fapt ea e printesa din poveste.
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata

Mergi la inceput

'Neata, Lucia! Doua cafele odata?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Buna dimineata !

RaluKara, nu am avut pana acum probleme cu eritemul, in schimb noi avem o bubita ca o basicuta de mult timp si nu trece cu nimic. Ieri am fost la un alt medic, a zis sa nu mai dau cu nici o crema, sa il las descoperit cat pot de mult, sa nu mai folosesc servetele umede, sa vedem cum evolueaza.
Mayane, noi nu am facut rotarixul, am auzit ca in multe tari e interzis.

Ieri s-a intors bebe prima data de pe burta pe spate iar zilele trecute de pe spate pe burta. Am ratat momentul, l-am lasat sa doarma si la un moment dat l-am auzit ca ragaie. Cand ma uit la el era intors ! M-am bucurat de parca cine parca deja mergea... l-am sunat pe sotul....daca-mi spuneai inainte ca poti sa te bucuri asa mult pentru asa ceva nu credeam...

Vad ca voi incepeti de luni dieta. Eu vreau sa incep sa invat limba germana. Am facut un curs acum vreo 3 ani dar cine-ce mai stie....asa ca am obiectiv ca pana se termina concediul sa vorbesc fluent. Deocamdatra invat acasa iar cand ajung la nivelul la care eram o sa merg la curs la Forumul German, sa am si cu cine sa vorbesc, bebe nu poate sa ma corecteze oricate prostii i-as spune. Se mai inscrie cineva in clubul invataceilor ?

Nasterea pentru mine e o amintire foarte placuta, am nascut cu cezariana programata la clinica Eva, la ora 18 m-am internat, la 21:20 se nastea Alex. Am stat cu bebe in camera cat am vrut eu, sotul era toata ziua cu noi, toata noaptea de dupa operatie am avut anestezie. A doua zi la pranz m-au ajutat doua infirmiere sa ma spal, apoi m-am descurcat singura. Marti seara m-am operat si vineri la pranz eram acasa. Perioada de dupa mi-a fost greu psihic, mi se parea mult mai greu decat credeam, oboseala si nesomnul ma epuizau. Fizic mi s-a parut mult mai grea perioada in care m-a durut spatele, Alex deja avea doua luni dar eu nu puteam nici sa ma intorc in pat, mergeam prin casa tinandu-ma de pereti si plangand. Deci as mai naste clar tot cu cezariana data viitoare, tot la spital particular.

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

gabi..una, doua..cat e nevoie
eu beau una mica cu mult lapte
ma gandeam, blue night nu a mai intrat de mult...oare ce or face?
abia astept sa iesim si noi afara cand se trezezte tati, au anuntat ploaie dupa amiaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata, multm fain de cafea!!

Gabi, a dormit Ilinca fara tine!!! Ce bine!!! Imaginea o am in cap: o bere, terasa, Bob Marley si marea!!Ehhhh, ce frumos!

Si a mea era agitata rau...v-am spus eu...Asta pana mi-a picat fisa ca e obosita..Asa ca am pus-o in patut, suzi in gura si o pernuta speciala sa sprijine suzi si fiica-mea adoarme in 2 sec si doarme cate 2-3 ore legat. E altfel acum, mai vesela, mai vorbareata...Si, da, Tunde, si a mea isi schimba comportamentul daca mergem in alta parte:plange, maraie, tipa...Eu nu am stiut cum plange pana nu am dus-o la socri si de atunci nu am mai auzit-o ptr ca acasa nu plange.

Simo, ce face Edy dupa vaccin??

De nastere nu pot spune decat ca operatia a fost ff usoara, anestezia a prins din prima, doamnele f de treaba la reanimare, primele 2 zile dupa-cosmar, asa am crezut.De fapt cand am urcat insa in salon la bebe de fapt incepea cosmarul: asistente nesimtite, nimeni nu mi-a aratat nimic, eu abia ma miscam, am facut mastita, ele tipau, plangeam la telefon eu la un capat, barbate-miu la celalalt. Am avut noroc de Simo, draga de ea, care m-a sunat si mi-a ridicat moralul. Am stat si mult in spital: 3 zile inainte de nastere si 5 zile dupa. Cand am iesit eram neom, alba la fata, ma duceam intr-o parte, aveam picioarele umflate de oboseala si uram pe toata lumea. Acasa mi-am revenit desi aveam o frica maare sa nu pateasca bebe ceva, dar m-am descurcat...Importanta e minunea asta mica fara de care nu pot respira!

La multe lunite Stefan si Daria Ana-Maria!
La multi ani, Adam de Ache!!

Pupici la fete!

AMR:6 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Neata fetele!
Lucia, te rog si mie o cafa!
Iar s-a trezit copilu' La 2.30 si apoi la 6. Off, oare al meu va dormi vreodata toata noaptea?

Simis a doua mamica intoarsa in campul muncii. Bafta multa!!! Esti tare cu parul - daca tot trebuie sa cada de ce nu cade tot odata? Ai perfecta dreptate. Ar fi super sa se intample asa.

Gabi a dormi Ilinca fara tine. Wow! Felicitari!

Eu il astept pe al meu sa vina de la tenis (va ziceam eu ca e mare sportiv) si sa mergem la biserica sa impartasim copilul. Ar fi prima oara dupa botez.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput