Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (134)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata si de la noi
va asteapta...
NOi iesim afara in tricou si pantaloni scurti. Dar sincer va spun, am mai vazut ieri doar un copilas imbracat de vara...Oare exagerez? Dar e fff cald, imi inchipui cum m-as simti eu in pantaloni si maneca lunga.
Tot ieri am iesit afara si am stat 2 ore fara carucior. Ne-am plimbat pe jos de manuta, am mers in parculet , e la 200m de bloc pe jos...ei, de acum simt si eu ca am copil mare. Am scos si antemergatorul afara, tare bine merge cu el, doar ca uneori prinde o viteza, ca mi-e frica sa nu-si rupa nasul...Ilinca, cred ca 115 lei am dat pe el, asa retin...
Si Raul s-a trezit urland pe la 4 noaptea. Dar tind sa cred, ca a visat urat, nu a incetat sa urle, pana nu l-am trezit si am aprins lumina. Apoi a adormit la loc linistit.
La multi ani Dimitrie, Miruna, Eva, Mara, Medeea si Ioana!!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Paula

Eu o imbrac ca pe mine + palariuta. Eu inca pun blugi, tricou, geaca blugi asa ca si ea e inca la pantaloni lungi, body maneca scurta, bluzita( una descheiata sa putem regla temperatura).

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

La Multi Ani
Dimitrie,
Miruna,
Eva,
Mara,
Medeea si
Ioana

multumesc fetelor cateodata o vorba buna e tot ce iti trebuie
acum trec printr-o pasa mai proasta...dar imi revin eu

cred ca Doamne Doamne m-a vazut ca sunt suparata...si m-au sunat fetele din gasca sa iesim...asa ca ieri seara am fost la o lasagna si am stat pana la ora 23

Matei a dormit destul de bine doar 2 maraituri rezolvate cu suzeta
dar...l-am culcat in pijama cu manecute si pantalonasi scurti...asa de dragut era
...dar dimineata la ora 5.44 a dat trezirea fara s avrea sa mai readoarma asa ca sunt putin zombi
nu am gasit lapte preparat asa ca am luat sa incerc Nestle Nativa...a baut 5 ml
nu-i nimic ca mi l-am pus mie in cafea din lipsa de lapte...eu nu pot bea cafeaua fara lapte

pe mine acum m-a lovit inspiratia...peste 2 saptamani plecam in Turcia din Cluj...daca vreti si aveti timp poate ne intalnim...si rezolvam sa venim cu o zi inainte de plecare

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

noi ieri am iesit cu body cu maneca scurta, salopeta de blugi si palariuta...erau 25 grade...si dati bine cu crema

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata

Eu mi-am facut program de mers la sala (am inceput sa merg la aerobic, step aerobic si luni vreau taebo, ca zumba mi se parea prea soft de acum, merge asa doar de distractie) cat timp sotul o plimba pe Bianca de la 18.30.. si ma simt asa de bineee

Ieri mandra mea a ratat somnul de dimineata, a avut un singur somn de la 14 la 15.30 si cred ca acum recupereaza.. doarme de aproape 12h cu o trezire la 3 si una la 8.
Si eu ca si Bumblebee ma simt fresh daca sunt sub 4 treziri pe noapte Nu stiu daca de foame se trezeste dar nu stau sa investighez, scot tzitzi.

Afara o scot in ciorapei, salopeta scurta si body cu maneca lunga sau scurta, depinde cum e vremea. Ciorapi ii dau ca a mai plouat si e rece pamantul si noi cand iesim stam cu fundul in pamant (mancam pietricelele din parculet). Am luat un izopren pliabil sa stea pe el, dar are stare?

CRISSY asteptam cu sufletul la gura vesti

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Dimitrie,Miruna, Eva, Mara, Medeea, Ioana

Intrebare: de ce trebuie costum UV daca ii dam cu crema 50+?
Nu stiu daca sa iau sau nu, am vazut pe ebay pe la 12 lire cu transport.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza!!!
Cate un pupic la fiecare sarbatorit in parte

PAULA multumim de cafea

Numai al meu sot e nebun??Eu il scot pe paul cu blugi/salopeta subtiri,camasuta sau tricou si bascuta,insa Ovidiu i-ar mai pune ciorapi,body pe dedesubt si o gecuta eventual.Tot ii explic ca e baiat mare si ca afara e foarte cald dar el nu si nu.Cu greu s-a lasat convins ca nu trebuie imbrobodit Paul..dar e asa capos omul asta
Sa mai zic ca gecile de iarna ale lui Paul inca sunt pe umerase "daca se face frig???"
Sa ma impusc
Insa in casa sta numai la bulanasele goale,ori maieu cu chilotei,ori body fara maneci si cu geamurile deschise larg.Ieri cand ne-a vazut socru a facut o criza de nervi ca nu sunt constienta,ca raceste saracu,sa-i dau caciulita si sa-l imbrac gros =))

Azi beau cafea,ieri mi-au picat ochii in gura de somn si paul tot s-a foit.Asa ca experimentul a esuat.

Mai fetelor il mai tineti minte pe Paul nazdravanul?Cel care era activ si precoce?Pot spune ca s-a facut un lenes mare:stie sa stea singur in picioare dar nu vrea decat cateva secunde,stie sa mearga dar nu vrea,chiar si cu walkerul nu vrea....copilul asta nu vrea deloc sa mearga in nici un fel,doar in 4 labe atat!!!
Si cand ma uit la filmulete cu delfinasi ce merg singuri deja (pe care ii ador ) ma apuca o stare....ca dl e puturos mare

Mergi la inceput

Michelle da asa ma gandisem si eu sa ii dau LP inainte de a suge...ca dupa prefera sa ramana cu cat a supt decat sa ia LP
la noi si faptul ca suge de 2x pe zi a dus la scaderea productiei...dar ii bag eu copletarea no.3 la amiaza

si eu urtica urens in combinatie cu ricinus communis
voi cate granule luati? de cate ori pe zi?

Victo si eu mi-am luat ieri capsuni 12lei kg
de alaptat eu l-as alapta cat se poate de mult...dar stii cat mai vreau...numai acu cat mergem in Turcia sa stiu ca 2 mese sunt asigurate dupa aia...Dumnezeu cu mila...
la munca cred ca din septembrie...daca nu ma mai lasa astia pana la inceputul anului viitor

cu bona...uffff mi-ar trebui sa stiu pe cineva la care sa apelez in caz de nevoie...adika daca ma intorc la munca si il duc pe Matei la cresa...poate o data se va raci si o sa am nevoie de cineva sa stea cu el eu neputand sa-mi iau concediu...sau de cineva sa il ia de la cresa si sa stea cu el cateva ore cand nu o sa ajungem noi
...prin iulie cred ca vorbesc cu seful meu sa vad cand ma intorc...si musai sa caut...dar asa cum vreau el doar cand am nevoie cred ca voi gasi tare greu

Diana Matei dupa ce se trezeste verifica cu limba daca toti cei 7 dinti sunt acolo

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Diana, cica ii spui copilului cand te musca e un ton mai ferm "nu" si scoti tzitzi din gurita.
Poze

Sa-l ajutam pe Alex

pe mine Matei m-a muscat o singura data pe la 6 luni ...prima reactie a fost "auuuuuu" dupa care i-am spus "nu, ma doare!" si l-am luat de la san...a plans dar l-am linistit in brate...am reluat alaptatul dupa 30 min
nu m-a mai muscat niciodata...si acum daca ar incerca cu 7 dinti cred ca as lesina de durere

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Dimitrie de Deveghe
Miruna-Ioana de Corrina
Eva de Diana_Eva
Mara Nicolle de Alice_Elena
Medeea de saddie
Ioana Maria de Shoshika . mami, ne mai urmaresti? ce mai faceti?

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

La multi ani si din partea noastra!

Apropo de crema de protectie solara , eu ma uit dimineata inainte sa iesim la plimbare pe vremea.ido unde dau si nivelul de ultraviolete, daca e mic n-o dau cu crema. Azi e numai 2, deci fara crema, doar palariuta (dac-o tine pe cap, ca din 5 in 5 pasi o adun dupa jos, dar nu ma las).

Mergi la inceput