Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (134)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Saddie, eu sterilizez o data la 2 sapt. Cu solutie chicco. Eu zic ca is deja mari copilasii, nu e musai de sterilizat zilnic. Sanatate multa cu bila!!!

of, al meu e inca cu fontanela mare. Si cred ca nu se inchide ca nu bea apa. Sunt copii de 4 luni cu fontanela mai mica

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Saddie, . Cu papica tot greut merge, ma scalambai in toate felurile sa manance. La fructe si legume is nazurile mai mari. Dar de O zi juma papa mai bine lp si nu mai face atatea nazuri la suzeta. Tu in cat mergi in concediu? 20 si cat??? Ca nu mAi ai mult...

Merg si eu la nani, a adormit copilul.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Of ce ma eneveaza ca nu pot dormi , is treeaza de 2 ore. copilul doarme, sotul la fel... Si eu ma gandesc ce sa facem cand implineste copilul un an. noi, bunici, cumnata, 2 perechi de nasi , 4 perechi de fini - suntem 20 de pers... Apoi io nu fac mqncare pt atata lume. Sa dau comanda la ceva e prea scump ca suntem multi. Ma gandesc sa nu mai chem pe nimeni, doar noi cu bunicii si cumnata cu sot, copil. Dar is convinsa ca toata lumea ma va intreba cand ii tin ziua since sa ii cumpere... Of , atata tambalau... Ce nu imi place eca va fi de fapt petrecere de adulti si nu asta vreau.

Am o foame... De cand is treaza nu e de mirAre. Ce groaza imi e de rezumatul de azi, ca nu imi amintesc nimic... Vedem mai incolo...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

no' cine vine la cafea???

Matei a adormit de la ora 20 si inca doarme
eu de la 22 la 7

acum ma uit pe youtube la moduri de legare a wrapului pe sold

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Of, ca imi vine sa ma duc in lume. azi iar a dormit rau de tot, o data 40 min, o data 30 min. si acum nu il pot adormi. De cand s-a trezit e tot marait, il vad ca e obosit, ii pica ochii in gura. si nu vrea sa adoarma nici leganat. Acum l-am pus pe paturica cu 3 jucarii. nu mai pot!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

offf draga mea oare daca ai incerca in aceeasi zi la aceeasi ora...sa isi faca oarecum o rutina?

ieri si alaltaieri a baut 100-150ml apa/zi...e drept ca a fost si cald...deci cand ii e sete bea...asta e cana magica e de la NUBY

Giorgia, Bamboletta apropo de copiii care vor nu tzitzi...eu am zis sa ii dau din nou completare la masa de la ora 14 sa marim putin cantitatea de laptic....si m-am lovit de un refuz total
el vrea doar dimineata si seara

Saddie eu ma gandisem asa, o sa iau 7 mborcanele pt masa de la ora 14 si cateva cu fructe ca sigur gasim fructe acolo ...o cutie de cereale si una de Lp ...si asta e tot!

si eu sterilizez cu sterilizatorul la 2-3 sapt sau cand imi aduc aminte? tu mai sterilizezi?
dar uite o solutie de sterilizat e o idee buna ca nu stim cum e apa acolo..oare sunt si sticle mai mici?

Victo ce scump e Stefan cu Chitu - asta e soricel?!?

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Of , atata tambalau... Ce nu imi place eca va fi de fapt petrecere de adulti si nu asta vreau.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

eu ma si gandeam intr-o zi sa ii fac cu familia
si intr-o zi sa chem 2-3 mamici cu copilasi de varsta lui...asta nu stiu cand ca a doua zi nasim...deci poate in weekendul urmator...
asta vreau si eu...sa se vada ca e ziua lui...ca in rest peste an tot noi adultii ne adunam

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Neata, fetele! Is obosita...

Oana, ce bine doarme Matei!!! Noi la aceleasi ore avem programul de somnic, dar vad ca mai are figuri. Seara e litera de lege, la 8 si un pic il schimbam in pijama, la 8 juma bea LP-ul cu tata-so, si apoi cu mami la somn. Este cand imi ia 5 min, este cand o juma de ora sa il adorm. Dar aseara cand am vazut ca sta cu ochii deschisi in brate la mine si sta si sta, si nu da semne ca ii inchide, nu am mai avut putere sa il mai leagan. De dimi acum s-a trezit la 8 juma. nu vrea nimic de papa, a luat 5 lingurite si atat.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

OANA, imi spui te rog de unde ai luat pungi care se videaza? multumesc

ai luat si aparat de vidat?

PAULA si mie imi plac tenisii de la Zara, doar ca sotul meu i-a ales pe cei mai de fitze, dar care mi se pareau cam rigizi la spate, dar i-am dat aseara cu sosetele si a fost bine i-am luat si sandalute, dar parca au talpa cam grea totusi pentru el, se cam chinuie sa mearga cu ele, cred ca trebuie sa ii iau unele mai usurele totusi

LA MULTI ANI NECTARICA!!! SA PAPI BINE SI SA CRESTI MARE MARE SI FRUMOS!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

legat de tenisii de la zara..nu stiu ce sa zic. am vazut si eu la nepotelul meu si nu mi-au placut ca nu au taloneta si nu tin bine piciorul. daca cumva la bebe vedeti ca merge putin stramb mai bine sa luati din piele cu taloneta sa se formeze curbura piciorului. mai ales daca aveti in familie cazuri de platfus la picior. cand e mic e important sa aiba incaltaminte de calitate. o pereche de vara dar sa fie bune si sa mearga bine cu ele.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

no' cine vine la cafea???

eu,eu!!

veneam mai devreme, dar am crezut ca mamicile dragi inca dorm. eu as mai fi dormit, dar nu mai pot... am maturat/spalat deja prin casa, urmeaza sa-i trezesc pe ai mei s-o luam din loc, ca deja ii insuportabil e cald afara: 29º!!!

revin. cu capuccino

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput