HCG- valorile in extrauterina; exemple-va rog

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

imipare rau rocado....esti sigura ca s-a oprit din evolutie? si eu sunt in 6 saptamani si inca nu s-a vazut embrionul, d-apoi bataile...e adevarat ca am beta 8000! imi pare tare rau!Dumnezeu sa te intareasca

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

elenushtDa, pentru ca nu s-a vazut nimic. Mi-a aratat pe ecograf ca ar fi trebuit sa se vada niste pulsatii pe monitor. Oricum si sangerarile se apropie ca de un ciclu normal. Am stabilit ca maine sa ma duc sa fac intreruperea. Dar nu stiu cum o sa fie pana maine dimineata. ma doare burta ca de ciclu.
Ramane sa ma apuc de analize iar si sa vad care ar fi putut fi cauza opririi din ev. Cand am facut primul bhc care indica 4 saptamani valoarea erea aproape de media pt 4 saptamani, Dupa acel hcg s-a intamplat ceva pt ca de atunci nu a mai crescut cum trebuie si m-am indepartat de medie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

eu am ceva probleme cu progesteronul....este in limite dar scade. sper sa fie bine! o sa vezi ca o sa fie bine si sper ca bebele ce-l astepti sa vina repede!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput

Tie nu ti-au dat sustinere cu utrogestan? Mie primul doc la care am fost , desi nu a vazut decat sacul mi-a dat sa iau in prealabil 3 ovule de utrogestan si 3 nos-pa pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

imi pare rau . daca zici ca au inceput sangerarile, poate se elimina natural si nu mai e nevoie de chiuretaj. doar aspirare pt a fi sigura ca nu raman resturi. mie cand mi s-a dat verdict de sarcina oprita in evolutie in s7 mi-a zis sa mai asteptam o saptamana, sa nu ne grabim. eu nu am avut nici o sangerare nimic si a trebuit chiuretaj pt ca era bine fixata acolo.

nu am inteles, la tine beta inca creste ? daca e oprita ar trebui sa inceapa sa scada.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Salut!

Imi pare foarte rau pentru tine sincer!
E foarte dureros ce s-a intamplat!

Mergi la inceput

Buna fetelor! Am si eu o intrebare poate ma lamuriti si pe mine!

Fetelor sigur o sa ma bateti, dar eu de ieri simt dureri in partea stanga aprox zonatrompa - uter. Nu stiu ce e! E posibil dupa toate racelile mele sa ma confrunt cu o extrauterina? Sunt in z7 de dupa ovulatie. Chiar nu stiu ce sa fac! Nu am dormit toata noaptea de grija. Am un ovar partial intreg si daca mai raman si fara partea stanga intreaga jur ca o iau razna. Nu vreau sa fiu hipohondra cum mia spus sotul. Eu ii spuneam ce stari am si el a inceput ca o cunostinta dea lui care are gemeni numai cate 150 lei - 400lei da pe medicamente pampers.......bla bla.
Va rog sa ma credeti ca am crezut ca-i dau...... Sunt stresata, agitata. Daca mi-ar putea spune cineva cu certitudine ca e in uter zau ca ma linistesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ella, stai linistita, n-ai cum sa simti o extrauterina inainte de 7-8 saptamani de sarcina. Daca s-a fecundat ceva, acum e la stadiul de celule care se plimba prin trompa spre uter sau au ajuns deja in uter.

Rocado, imi pare rau! Dar de ce trebuie sa te grabesti cu chiuretajul? Eu nu inteleg.

Mergi la inceput

Lavi - multumesc mult!

Mergi la inceput

Am facut dimineata chiuretajul. Acum sunt in recuperare, am dormit aproape toata ziua. Sarcina aproape s-a eliminat singura. Dar chiuretajul l-am facut pt ca sa fie sigura ca nu raman resturi.
Acum sunt inca ametita.
EllaR si eu am fost panicata cu ideea de sarcina extrauterina. Si eu am avut durere in ovarul drept, dar asta erea datorita unor mici chisturi, care atunci cand se sparg elimina un lichid iritant. Dar din ce am azuit si azi in spital si din ce spun fetele, totusi la extrauterina sunt dureri mari si in general nu sunt localizate stanga ,dreapta, ci o durere in zona pelviana.

Mergi la inceput