HCG- valorile in extrauterina; exemple-va rog
Raspunsuri - Pagina 2
rala spune:
Eu am avut 2 extrauterine. Din pacate nu mai stiu valorile pt bhcg. Stiu ca nu se dublau (am facut minim 3 analize la fiecare) si mai stiu ca la ambele, inainte de testul pp pozitiv (fff slab de fiecare data) avusesem un fel de CM foarte scurt si putin cantitativ si ceva sangerari dupa. Daca se vede sac in uter, e in uter! La mine se vedea clar pe trompa, pprima nu a evoluat dar la cea de-a doua am avut chiar si activitate cardiaca. Eu zic sa mergi la un alt dr. Ecograful spune, dar e importanta experienta celui care "asculta". Eu iti recomand Dr. Tutunaru. E un maestru.
Ce pot sa iti spun e sa nu disperi. Si SEU au rezolvare, poate fi si una foarte usoara. Iar copii se fac si dupa: eu am o fetita minunata reusita natural dupa 2 seu si cu o singura trompa. Si dupa 4 ani de incercari.
honeys spune:
Rocado, am si eu o intrebare, scuze, daca deranjez.
Ti-ai facut si mutatiile pentru trombofilie? Ca eu imi facusem lista intreaga, toate in regula fara mutatii si PAI-uri care au iesit hetero.
Pup fata si sper sa aibe putere embrionul
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
rocado spune:
honeys nu cred ca am facut asa ceva, acum sunt la servici si nu pot sa verific, dar nu cred.
Dar inainte de sarcina asta, adica acum 7 ani am mai avut 3 intreruperi de sarcina. Si crede-ma ca la varsta aia cu mintea aia, nu mi-am pus nici un fel de probleme de analize HCG, si nu am avut probleme de sa ma treaca ca acum toate emotiile lumii.
adc spune:
rocado, eu zic ca doctorita ta zice bine si ca e foarte responsabila. Dupa parerea mea nu e extrauterina, valoarea ar corespunde varstei, dar faptul ca beta nu creste cum trebuie nu e de bine, adica ar fi posibil - nu obligatoriu - ca sarcina sa nu fie in evolutie.
Ascult-o pe dr, mie imi pare ok ce spune, ti-a expus toate variantele posibile fara sa iti dea false sperante. bafta.
Mami de Alexandra (18.02.2006)
elenusht spune:
rocado, si eu sunt insarcinata in 5 saptamani!am fost la ecograf si mi-a spus ca se vede sacul gestational, dar este prea devreme sa se vada embrionul si m-a chemat peste inca 2 saptamani!Mi-am facut si eu beta HCG si pana acum s-a dublat (l-am facut luni, miercuri si vineri), de fapt vineri de la 1000 s-a facut 1800, nu 2000, dar dr a zis ca e ok! Am intrebat daca e intrauterina si mi s-a spus ca daca sacul e acolo si se vede este intrauterina!Mai asteapta si sper sa fie bine! si eu sunt super stresata pana o sa-i vad inimioara!Maine ma duc si eu din nou sa fac beta hcg!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
5
lavi02 spune:
Rocado, ce ai mai facut?
Elena, de ce iti faci din nou beta HCG?
De 2 ori ti s-a dublat pana acum, e clar ca e in regula. Nu poti toata sarcina sa faci beta HCG din 2 in 2 zile! (de fapt nu e toata sarcina relevant, de la un moment dat incolo valorile se stabilizeaza, nu mai cresc) Ai si tu putina rabdare, intr-o saptamana sau 2 se va vedea clar la eco! 
elenusht spune:
am zis ca imi mai fac saptamana asta marti si joi si saptamana viitoare luni si miercuri ca apoi merg la eco si sper sa vad inimioara! Eu sunt la prima sarcina, asteptata de mult timp si sunt cam stresata! ma gandesc ca prin acest beta hcg vad ca sarcina evolueaza
si eu sa fiu linistita....atat cat se poate!
din cate stiu, adica am citit la extrauterina creste foarte putin valoarea....dar mai sunt si exceptii in care creste putin si apoi isi revine!
5
lavi02 spune:
Elenus, cele 3 beta de pana acum, chiar si doar primele 2 arata ca s-a instalat o sarcina intrauterina. Ce planuiesti sa faci apoi? O ecografie la fiecare 2 zile pana la 18 saptamani cand poti simti cum misca copilul?
Nu poti sa ai tot timpul situatia sub control, mai trebuie si sa ai incredere si optimism ca totul e bine si sa te bucuri de viata. Si daca se opreste cumva in evolutie Doamne fereste, oricum nu ai ce face.
Nu am vrut sa te cert
, doar fac un apel la relaxare 
elenusht spune:
ai dreptate Lavi,imi propun sa fiu mai relaxata!Trebuie sa ne ajute Doamne Doamne!
5
rocado spune:
Buna,
am facut azi dimineata din nou
HCG si acum incerc sa intru online sa vad rezultatul si nu merge site-ul.
Oricum nu mai sunt asa stresata, incerc sa vad partea plina a paharului, faptul ca in sfarsit eu si sotul meu am reusit sa concepem un copil, dupa 7 ani de incercari esuate.
Revin cum aflu valorile
elenusht Sper sin in cazul meu sa fie la fel, indiferent cum a evolut sa fie macar in uter si nu in alta parte. Am citit pe un site ca bhcg numai corelat cu eco poate fi interpretat corect. Si ca 15% din femei nasc copii sanatosi chiar daca HCG nu se dubleaza, ci doar creste.
pe toate