Licurici de ianuarie-februarie 2009(144)
Raspunsuri - Pagina 10
crisspy spune:
'Neata,
Multumesc pentru gandurile bune
... inca nu-mi vine sa cred ca l-am luat, a fost printre primele apartament vazute si credeam ca se va da super repede...dar se pare ca asa a fost sa fie al nostru
. Azi am fost si la banca si am semnat contractul de credit (ne-am legat la cap pt 30 de ani
), urmeaza sapt viitoare sa ne ducem cu actele de la apartament sa le analizeze banca si apoi asteptam aprobarea lor pentru a semna contractul final.
Rox ai stat in Dr. Taberei ah? Si eu momentan tot acolo stau, tot inspre Ghencea un pic.
Miere cu sange? Super tare Aidan cu bebe din burtica, Razvi cauta bebe si la tati in burta (fie vb intre noi arata de parca ar fi in 4 luni
)
Galeata cu inghetata ziceti 
...as fi in stare, numai ca sar si baietii cu pretentii.
Bee nici noi nu suntem prieteni cu olita...sper sa reusim totusi pana in toamna, macar peste zi.
Razvi s-a adaptat la gradi si a inceput deja sa faca nebunii: arunca cu jucariile, tipa, nu asculta...si eu care credeam (speram mai bine zis
) ca astea sunt rabufniri numai de acasa asa de rasfat 
.
O zi usoara tuturor si multi 
Crisspy,
fericita de
Razvi si
26 sapt 
anna-mama spune:
Miere, ce dulce e Aidan cu pupatul pe burtica 
Lui Vlad nu-i place de bebe, daca il intreb daca-l iubeste imi zice "nu" si apoi eu ii spun ca mama il iubeste pe bebe si ce credeti ca-mi raspunde, "mama il iubest pe Vladut"
daca de pe acum a aparut gelozia e vai de noi ![]()
Bebelusi, super ca Vlad face la olita, sunteti norocosi. Al meu nu vrea cu niciun chip! Stii ca de cate ori ma uit la poza ta de pe mess in vine sa pup ecranul calculatorului la cat e de dulce micuta ta? 
Rox, si Vladut e mort dupa inghetata, ii dau si lui de cate ori mananc eu, dar asta inseamna cel mult o data pe saptamana.
Bee, pup fetele, ce mai faceti? Esti mai bine? Te-ai mai eliberat? 
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
10+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Crisspy, sa fie intr-un ceas bun!
E bine macar ca Razvi s-a mai acomodat la gradi si se simte bine, nu mai e stresat. Cat despre aruncatul jucariilor probabil o sa gaseasca o metoda educatoarele sa-l faca sa inteleaga ca nu e frumos 
Si eu l-am inscris pe Vlad la gradinita pt la toamna, am emotii de pe acum. Toata lumea mi-a zis ca sa nu-l dau ca e prea mic si o sa faca o gramada de boli, dar eu cred ca e mai bine pt el sa fie in colectivitate, si oricum nu va sta decat la program scurt.
10+
crisspy spune:
Anna eu de 4 sapt de cand l-am dus pe Razvi la gradi o tinem cu muci si un pic de tuse...si ma astept sa dureze astea o gramada. Oricum sunt sigura ca nu o sa scapam si de bolile mai nasoale.
Dar este bine ca e in colectivitate si ca a inceput sa se simta in largul sau. Sper acum sa isi dea drumul si la vorbe 

Azi la gradi ne-a intampinat un baietel in felul urmator: a venit Razvanica plangaciosul 

Crisspy,
fericita de
Razvi si
26 sapt 
anna-mama spune:

Buna asta! Dar copilul era de o seama cu Razvi si vorbea asa bine?
Eu zic sa nu-ti faci probleme ca o sa-si dea drumul la vorba, eu ma uit in parc ca majoritatea baieteilor pana in 3 ani cu care se joaca Vladut vorbesc fff putin, cred ca baieteii sunt mai lenti ![]()
Cu bolile ai dreptate, dar e posibil si sa faca forme mai usoare cand sunt mai mici, oricum nu putem sa-i ferim toata viata de boli.
10+
crisspy spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama![]() ![]() Buna asta! Dar copilul era de o seama cu Razvi si vorbea asa bine? |
Era un pic mai inalt, sa zic ca era un pic mai mare...dar asa de tare m-a distrat, desi cel poreclit e copilul meu
Crisspy,
fericita de
Razvi si
26 sapt
Selene_Bunny spune:
bee, multumesc pentru sugestie.
Problema este ca sunt cam... intr-o... bula neagra, asa, am fost avertizata de "n" ori sa plec din Braila, pentru ca este o atmosfera anume, intretinuta de oamenii de aici, care iti rapeste pana si speranta de mai bine... Mi s-a spus mereu, de oameni complet necunoscuti, "plecati, doamna, ca oamenii sunt rai, sunt invidiosi, barfitori, ii deranjeaza daca esti multumit, fericit..." Nu am vrut sa cred chestia asta, dar am simtit-o pe pielea mea in momentul in care ne-am intors de la Cluj, dupa Paste. Mi s-a "rupt filmul", efectiv, parca s-a prabusit ceva, s-a scufundat ceva... De atunci, sunt pesimista, si Doru imi spune ca numai in negru le vad pe toate...
Am citit sugestia asta si uite ce a "procesat" mintea mea:
Traduceri prin notari - am nevoie de o imprimanta. Am imprimanta, dar n-am cartus. Ca sa cumpar cartus, am nevoie de bani. Bani de care nu dispun. De asemenea, am nevoie de chitantier si facturier, formulare personalizate, care iar trebuie cumparate. Iar bani. Ah, si am nevoie si de o stampila noua, pentru ca, acum, pe stampila trebuie sa fie mentionat si CUI. Alti bani. Sa nu intelegi ca ma plang sau ca-mi plang de mila. Dar nu mai reusesc sa vad o reusita... gratuita, fara eforturi initiale, financiare si nu numai, din partea mea. Parca ma impiedica ceva pe care nu il pot controla sa... implementez solutiile.
Acum ma bate gandul sa o iau pe Daria si sa plec la mama o vreme, am treburi si pe acolo anyway. Doru nu vrea asta, se simte si el aiurea, vazandu-ma asa, azi-noapte mai mult n-am dormit decat am dormit, am stat cu ochii in tavan.
Io n-am slabit dupa nastere...
Acum vreo 2 saptamani m-a intrebat o bunicuta in parc cat timp are cel mic din burtica... 
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
bebelusi spune:
Selene nu mai baga in seama toate babele din parc, eu sunt slaba moarta si chiar si asa au ce sa comenteze babele, nicicum nu e bine, te rog ...
Iar cu apucatul de ce a zis Bee, nu te mai gandi la chestiile pe care NU le ai, gandestete la ce ai (doua maini, doua picioare, un cap care stie sa faca traduceri si un copil de crescut), Nu cred ca sunt mari costurile de inceput si poate te imprumuta cineva pana la prima incasare, ce zici?
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
flowerbee spune:
Selene, esti in plina stare de depresie, dupa parerea mea si de aceea vezi totul in negru. E bine ca mergi la psiholog si e bine ca scrii pe forum pentru ca astfel te mai descarci.
Stiu ca ti-e greu sa vezi si partea plina a paharului in acest moment, insa vei iesi din aceasta situatie. Uita-te la minunatia de fetita pe care o ai, bucura-te ca e sanatoasa, nu mai acorda atentie unor detalii nesemnificative si fa pasi mici spre increderea in tine si in sansele pe care le ai. Poti sa iti construiesti o siguranta financiara, ai pregatirea si experienta necesare, iti trebuie doar putin curaj si determinare pentru ca sa reusesti. Nu conteaza la cate usi bati, important este ca la un moment dat, o usa se va deschide!
Nu e acesta locul in care sa iti povestesc ca inteleg prin ce treci din pdv financiar, familia mea a trecut prin momente foarte incordate in acest domeniu si nu voi uita niciodata ce inseamna sa iti draia o pauzasti si painea pe care o mananci. Sunt momente grele in viata si trebuie sa luptam! Eu sunt mandra de mama mea care a luptat si ne-a scos la liman in conditiile in care tata era operat de tumoare la cap si nu avea venituri!Peste ani,si Daria va spune ca este mandra de mama ei pentru ca a luptat si a crescut-o frumos, oferindu-i tot ce are nevoie.
Cat despre logistica, sa stii ca poti imprima si la notariat cand te duci sa lasi traducerea pentru client. Intr-adevar, e nevoie de chitantier si facturier, insa acestea nu sunt scumpe si daca le achizitionezi, va fi o investitie care se va scadea din onorariul incasat pt prima traducere.
Nu stiu care e situatia la Braila, insa sunt sigura ca daca incepi o colaborare cu un birou notarial si ei vad ca raspunzi promt la solicitari (chiar si pe loc pentru chestii simple gen tipizate pe care le ai deja in calculator), o sa fie bine. Ca sa nu mai zic de interpretariat, unde se castiga adevaratii bani din traduceri.
Sunt la servici, sunt ametita de cat am de lucru, dar am simtit nevoia de o pauza.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
bebelusi spune:
Bee ai reusit sa ma faci sa plang, ai gasit exact cuvintele potrivite pe care poate as fi vrut si eu sa i le spun.
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"