Strugurasi de Sept-Oct 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lore.. pai sa ai liniste la invatat si oroc la examen.. cu eco sunt sigura ca va fi bine...

Camady.. te inteleg perfect.. dar totusi macar in weekend sa te relaxezi mai mult... pana la urma asta e ritmul tau sio probabil corpul e obisnuit...

Mai nou bebelina mea atat misca ca ma trezesc noaptea din somn de cateva ori ca ea misca... nu trece ora sa nu dea din labute.. cred ca voi avea un bebe tareeee agitat si energic...

Intrebare: fetelor de pe langa granita .. voi mergeti la cumparaturi prin Ungaria? mi-a recomandat cineva sa merg in Hu daca pot pt ca scutecele ar fi mult mai ok.. voiam sa stiu si parerea voastra raportat la pret, calitate , sortiment.. si daca ar merita sa fac cumparaturi din hu ..

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

rach.. vad ca avem 2 agitate mici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Vedeti fetelor si avantajul meu ca sunt rupta seara? E obosita si eva si doarme si ea mititicaNu ma trezesc deloc noaptea.

24+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Lore , stai linistita ! Si fiica-mea s-a intors cu spatele la burta de vreo saptamana. Incepusem sa simt altfel miscarile si la eco medicul mi-a confirmat ca sta fix cu spatele la sonda de ecograf. Acum loveste in laterale si nu le mai simt ca niste lovituri punctuale ci imprastiate...ca sa zic asa. Deci eu zic sa nu iti faci griji.

Tin pumnii pt eco ! To la Nemescu mergi ?

Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

A comandat cineva vreodata de pe amazon.co.uk.. am vazut ca fetele de la odiseea vecina sunt fane site ... lucrusoare super faine insa nu stiu cum e cu transportul....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

A comandat cineva vreodata de pe amazon.co.uk.. am vazut ca fetele de la odiseea vecina sunt fane site ... lucrusoare super faine insa nu stiu cum e cu transportul....

Am comandat eu odata un parfum si a venit ciuciu ...dar am colegi care si-au luat haine , ceasuri de acolo si au ajuns.

Oana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Lore , stai linistita ! Si fiica-mea s-a intors cu spatele la burta de vreo saptamana. Incepusem sa simt altfel miscarile si la eco medicul mi-a confirmat ca sta fix cu spatele la sonda de ecograf. Acum loveste in laterale si nu le mai simt ca niste lovituri punctuale ci imprastiate...ca sa zic asa. Deci eu zic sa nu iti faci griji.

Tin pumnii pt eco ! To la Nemescu mergi ?

Oana 21+

Merci ca mi-ai zis asta cu statul cu spatele. :)) Cel mai probabil si bebelina mea sta la fel acum.....

Si da, tot la Nemescu merg. Mi-a recomandat in primul rand doctorita mea Samoila data fiind situatia sa merg de acum la ecografii la el , si la ea merg la consultatiile lunare. Sper din suflet de data asta sa nu mai ies cu ochii in lacrimi de la eco. :)

Voua n-au inceput sa va amorteasca picioarele? Mie crek de la kilele in plus imi amortesc picioarele ceva de belea .........

Lori 25+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

eu imi fac bagajul sa merg la spital sa ma internez
nu mai face fata contractiilor tratamentul cu pastile
ma internez sa fac cateva zile perfuzii
sper sa mai putem vb curand
va pup

_

22 +

Jade, asteptam vesti bune! Doamne ajuta! La ce spital te internezi?

23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Am comandat eu odata un parfum si a venit ciuciu ...dar am colegi care si-au luat haine , ceasuri de acolo si au ajuns.

Oana 21+

si cu taxele de transport? ti-i se comunica inainte nu? si platesti numai cu cardul inainte...

Mergi la inceput

Lore , sunt convinsa ca o sa fie bine . Citeam undeva , intr-o carte pe net ca e timp pana la 28 de saptamani sa se resoarba chisturile. Si cica se mai resorb chiar si dupa (mai ales cele care aveau dimensiuni mari).

cat despre pozitia bebeului ...acuma au loc sa se intoarca si isi cam fac de cap . Atata timp cat o simti nu vad unde ar fi problema. Da si ea cu picioarele acolo unde nimereste ...ca nu e spre burta ta ...nu cred ca o face cu intentie.

Oana 21+

Mergi la inceput