Strugurasi de Sept-Oct 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui darisa

la cj e vreme frumoasa, soare inca.
ai umbrela?

Enjoying my second journey

18+

nu am umbrela, o sa ma faca ciuciulete

va

cred ca mai intru diseara putin dea casa :)

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Jade tin pumnii sa nu fie nimic grav.

Zubi intreaba rudele sotului ce plante ocolesc ei cand o femeie e insarcinata,si ce plante folosesc ma mult,sunt sigura ca ai sa afli chestii foarte interesante.

Si la Constanta e frumos,sot e la plimbare cu PAul,eu am ramas sa mai pun o rejansa la o perdea,si am pus-o pe dos,acum trebuie sa descos si sa cos din nou...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 24+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikka11
Vroiam sa va intreb daca voua vi s-au patat sanii, ai mei arata oribil, in jurul areolei am numai pete maronii, cam jumatate din sani sunt acoperiti cu petele astea, mi-e si frica sa ma uit la ei, sper din suflet sa nu ramana asa...

mikka aceeasi problema o am si eu . Ma si speriasem si azi i-am aratat sanii la dr ... a spus ca e normal mai ales ca eu am pigmentul mai inchis . Mi-a spus ca o sa-si revina dupa nastere la culoarea lor.

+22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Jade, iti tin pumnii. ai grija. cred ca deja ai plecat.

mi-a venit si rezultatul de la cariotip si totul e normal

acum nu-mi ramane decat sa fiu calma si sa-mi vad frumos de sarcina si sa ma pastrez zen in continuare.
ceea ce va doresc si voua

20+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3
mi-a venit si rezultatul de la cariotip si totul e normal

acum nu-mi ramane decat sa fiu calma si sa-mi vad frumos de sarcina si sa ma pastrez zen in continuare.
ceea ce va doresc si voua

20+ cu

bravo May ...ma bucur ca ti-ai iesit aanalizele bine, mai ales cea de Proteina S.

Jade suntem alaturi de tine. Sa vii repede acasica ...

+22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

salutare fetele !

Jade te asteptam sa te intorci cu bine de la spital! si multe imbratisari !

Citat:
citat din mesajul lui stefy13

[quote]citat din mesajul lui mikka11
Vroiam sa va intreb daca voua vi s-au patat sanii, ai mei arata oribil, in jurul areolei am numai pete maronii, cam jumatate din sani sunt acoperiti cu petele astea, mi-e si frica sa ma uit la ei, sper din suflet sa nu ramana asa...

si mie mi s-au marit areolele si au aparut si acele pete maronii, insa mi se pare ca s-au uratit f rau... arata sa sani de mamica si sunt catifelati..... si apropo tot de sani am observat de vreo cateva ori ca din sanul stang imi curge un lichid mat, galbui - m-am speriat dar de fapt cred ca e colostru...

irinush4u

May si eu am burta paroasa !!!! si mai mult....... si eu am vise erotice cu sotul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! intainte nu mi se prea intampla sa am vise erotice nici cu sotul nici cu altcineva. explicatia tre sa fie hormonala. in ultima vreme am cam facut si pauza de la sex...

Lori 25+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Jade..... da fii mami cuminte si linistita.. oi aici tinem pumnii si te asteptam cu rag acasa...

Irinush imi pare rau pt experienta ta .. de data asta sgur va fi bine.. la cat timp ai nascut ? ... esti o luptatoare si un suflet de aur.. sigur DD te va rasplatii.. normal ca tinem pumnii pt joi.. dar paa atunci mai intra pe la noi si mai zi-ne cum esti...

Zubi.. eu stiu ca chimeonul da contactii asa am citit..

Noi de abia la 7 am ajuns acasa... mi-am luat 2 bluze de burtoasa si la pitici pantaloni de trning cu turul lasa si elastic cret... am mers si am facut calcule pt zugraveala, am ales culori, tapet vopsele, plite, aplici... numai sa le cumparam mai avem...

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna seara, fetelor!
Jade, e mai bine ca mergi la spital, acolo o sa fii sub observatia medicului si perfuziile cu siguranta iti vor face bine
Irinush, pe mne m-a impresionat povesta ta dar si atitudinea pe care o ai acum. Esti un om extraordinar, ai tot respectul din partea mea.
Eu am fost la eco, am facut morfologie pana la urma acolo, medicul m-a vazut panicata (l-am speriat si pe sotul meu care a mers cu mine, m-a intrebat ce naiba am patit ca stia ca sunt mai calma de obicei), mi-a masurat toate cele pe acolo, mi-a dat vreo cateva pagini cu masuratori si observatii ale organelor, mi-a spus ca totul este in limite normale, totul este in regula atat cat se poate vedea acum si la varsta aceasta a sarcinii (inclusiv capul care este de 22 sapt si eu am 21 sapt si 5 zile), bebelina mea are intre 430 si 450 gr. Mi s-a parut asa dragalasa ca mi-au dat lacrimile, statea cu o manuta in sus, pe langa cap si deschidea gurita Mi-a dat si un filmulet u ea cand statea asa frumos, imi vine sa ma uit non stop la el. Am avut tentatia sa ma uit la masuratori si sa incep sa caut pe net sa fac comparatii dar m-am oprit. Nu vreau sa mai citesc cine stie ce nenorociri, daca au spus ca e ok, merg pe mana lor, doar nu oi fi eu mai desteapta ca medicii, nu?

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

May, felicitari pentru analiza, ma bucur ca totul este bine!
Stefy, macar e bine ca isi vor reveni, daca asa a spus medicul tau, mie mi-a fost rusine sa ii mai arat si sanii la al meu, parca si sotului imi e rusine sa ii arat la cat de urati sunt

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Pai eu ce am zis mai devreme?Doar nu suntem specializare in eco.

Ma bucur pentru vestile bune, mikka

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput