Rares:un fulg de nov.dec'09, iubit de D-zeu!{10}
Raspunsuri - Pagina 19
A_driana spune:
'neata
lady imi place tare tare semnatura ta 
(daca ti-ai pus deja semnatura noua, trecand peste toate greutatile, in sufletul tau te bucuri, nu?
si nu, nu ai voie cafea....numa s-o mirosi...
te imbratisez tare tare 
Adriana, mamica pufarinului David
getik1 spune:
neata cine da o 
noi suntem pe aici are face numai prostii este pe post de duracell, fug ca face numai nazbatii
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
pishko spune:
Lady Felicitari!!! SA fie intr-un ceas bun! Ce veste fetita! Bucura-te ca vei avea parte de niste sentimente de nici n-ai crezut vreodata ca exista! Ma bucur mult pentru voi... chiar daca esti putin dezorientata acum ai sa vezi cum treci mai usor peste toate in curand... Multe
...
Sanatate multa tie si Beccai si in primul rand lu` bebe mic din burtica ta! 
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
pishko spune:
Si am mai pus si ceva poze cu princhindeii... ![]()
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
vias spune:
buna ziua si de la mine
noi suntem bine, dar fara net 

Lady felicitari!!!
sper sa fie f frumos la tara si sa te intorci mai increzatoare! 
Va pup si va doresc un we minunat!!! 

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
da' unde sunteti mai??????? 
![]()
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
A_driana spune:
eu is pe aici, dar n-am ce sa spun...
pishko tare draguta ii piciulina...si seamana cu fratiorul...
Adriana, mamica pufarinului David
gabitza35 spune:
Lady, eu cred ca ai voie cafea....eu toata sarcina am baut,o faceam cam slaba si o indoiam cu lapte, dar tot mirosea a cafea
Eu am avut probleme cu tensiunea,nu saream de 9/6 cu toata cafeaua... doctorul a zis ca-i ok, copiii sunt super ok... asa ca unde e problema cu cafeaua?
poze
magdaz_ina spune:
Lady, ia de la mine cafea, mamico, relaxeaza-te si tine minte: la primul copil sterilizezi suzeta, la cel de-al doilea copil doar speli suzeta, la al treilea copil stergi suzeta pe hainele tale iar celui de-al patrulea copil ii aduce cainele suzeta !!
la infinit.rares - living on the edge
gabitza35 spune:
REVIN CU PRECIZARI...
nu-i obligatoriu sa-ti fie ok si tie cu cafea, daca mie mi-a fost... fiecare organism are propriile nevoi (cum nici daca altele au avut interdictie, e musai sa o ai si tu)
Numai ca mi se pare cam prea de tot ca toata lumea sa excluda aprioric cafeaua in sarcina, cred ca intra la categoria "superstitii"
nu am avut intentia sa supar pe cineva, e pur si simplu parerea mea
Tu faci cum simti si cum iti recomanda medicul
poze

2+